Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A-s-i-a napisał(a):
Jaki słodki LISEK, ta nasza Lorcia:loveu:
Zapisuje wątek.

Na pewno pieniążki w 50% będą zwrócone, ale trzeba cierpliwie poczekać.
Pierwszeństwo też mają sunie zaciążone,

Nasza Lorcia to grzeczna dziewczynka, nie jest zaciążona :megagrin:. Więc możemy troszkę zaczekać...Ale zrobić sterylkę możemy już, żeby u Owieczki nie dostała cieczki i nie pokazała swojego niegrzecznego oblicza :diabloti::)

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Owieczka']A ja zrobiłam Lorci allegro http://allegro.pl/ni-to-szpic-ni-to-lisek-mala-kudlata-lorcia-oddam-i1573438409.html
Można korzystać ;)

Lorcia jest strasznie zestresowana :( Ciągłe zmiany i stres doprowadziły do biegunki :( Bidulka straszna jest aż mi się serce kroi. Nie spała całą noc... chodziła po całym domu i popiskiwała za mną... Usneła dopiero ok 6 rano... :placz: Jak mi jej szkoda strasznie.

Owieczko, u Ciebie w domku, przy całej reszcie towarzystwa dojdzie szybciutko do siebie :)

Posted

Asiu :lol: Super, ze dotarlas na kolejny Sabat :multi: Pliss,podlicz sakiewke Lusienki,bedzie wiadomo, ile nam tu trzeba do pieczenia chleba ;)

Tja, prawdziwy lisek, poluje na cosik dobrego, haha

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Ona jest w typie takiej rasy "schipperke" (holenderski szpic)- ma zupełnie takie spojrzenie.

Tak tak dokładnie...Ja też tak myślę, że ona nie jest taka całkiem zwyczajna:)

Posted

dusje napisał(a):
Asiu :lol: Super, ze dotarlas na kolejny Sabat :multi: Pliss,podlicz sakiewke Lusienki,bedzie wiadomo, ile nam tu trzeba do pieczenia chleba ;)

Tja, prawdziwy lisek, poluje na cosik dobrego, haha

Ufff......
Czarodziejska kula drogę mi wskazała, a miotłe se nową kupiłam:)

U Owieczki domek dla Lusieńki opłacony był do 8 maja i został jeszcze jeden worek karmy, chyba 15 kg, ale nie jestem tego pewna.
Co do moich "tyłów", to na czerwono 67,30zł, ale mogę z takim długiem zostać:lol:

A do pieczenia chleba, to trza dodać jakiś Bazarek ;)

Posted

A-s-i-a napisał(a):
Ufff......
Czarodziejska kula drogę mi wskazała, a miotłe se nową kupiłam:)

U Owieczki domek dla Lusieńki opłacony był do 8 maja i został jeszcze jeden worek karmy, chyba 15 kg, ale nie jestem tego pewna.
Co do moich "tyłów", to na czerwono 67,30zł, ale mogę z takim długiem zostać:lol:

Jesteś kochana :loveu:

Posted

Owieczka napisał(a):
Tu wszystkie wiedźmy są dobre :)
Szkoda ze ta druga malizna która miała przyjechać z Lorką , została w schronie i nie wiadomo kiedy przyjedzie ;(

Owieczko mam nadzieję, że nie zmienisz zdania i poczekasz na naszą drugą maliznę, która czeka w klateczce schroniskowej? Ona jest równie piękna jak Lorcia.

Posted

handzia napisał(a):
Owieczko mam nadzieję, że nie zmienisz zdania i poczekasz na naszą drugą maliznę, która czeka w klateczce schroniskowej? Ona jest równie piękna jak Lorcia.

Oczywiście że poczekam, tylko przykro mi ze mała musi siedzieć w schronie :( A po za tym Lorcia miała by towarzystwo...
Moze poszukać jeszcze gdzieś transportu ?? :(

Posted

Owieczka napisał(a):
Oczywiście że poczekam, tylko przykro mi ze mała musi siedzieć w schronie :( A po za tym Lorcia miała by towarzystwo...
Moze poszukać jeszcze gdzieś transportu ?? :(

Dziękuję bardzo.:loveu: Zgłoszę jeszcze na transportowy...

Posted

handzia napisał(a):

No co Ty Cioteczko piszesz? ;) Owieczka?
Ona wiewiórkę na drodze znajdzie i do domu weźmie, a jak pyta o drugą bide, to znaczy, że na nią czeka ;)

Posted

A-s-i-a napisał(a):
No co Ty Cioteczko piszesz? ;) Owieczka?
Ona wiewiórkę na drodze znajdzie i do domu weźmie, a jak pyta o drugą bide, to znaczy, że na nią czeka ;)

To ja już jestem cała szczęśliwa, że taka wspaniała osoba zechciała nam pomóc :iloveyou:

Posted

handzia napisał(a):
Dziękuję bardzo.:loveu: Zgłoszę jeszcze na transportowy...

Na jakimś wątku widzialam post, gdzie się cioteczka oferowala, że raz w m-cu jej TZ jeździ z Zamościa do Wa-wy...
A nie na Lusieńkowym? Ide szukać, może akurat teraz to będzie ten "raz na miesiąc"?:)

Posted

A-s-i-a napisał(a):
Na jakimś wątku widzialam post, gdzie się cioteczka oferowala, że raz w m-cu jej TZ jeździ z Zamościa do Wa-wy...
A nie na Lusieńkowym? Ide szukać, może akurat teraz to będzie ten "raz na miesiąc"?:)

Asiunia, nie szukaj bo to wlasnie TZ Magdy82 przywiozl Lisiczke.Moze dopiero po swietach uda Mu sie zabrac 2 sunie. Chcialam Ci wyslac PW,zebys nie szukala, ale masz full

Posted

Slicznie wygląda ta nasza zamojska Lorcia w domowych klimatach:loveu:
Mma nadzieję, ze szybko pokona stres, ale co sie dziwic, tyle czasu w schronie i to po takiej traumie.
Na jakie konto wpłacic pieniazki?

Posted

Tola napisał(a):
Slicznie wygląda ta nasza zamojska Lorcia w domowych klimatach:loveu:
Mma nadzieję, ze szybko pokona stres, ale co sie dziwic, tyle czasu w schronie i to po takiej traumie.
Na jakie konto wpłacic pieniazki?

:niewiem:
Lorcia u Owieczki, ale kto prowadzi rozliczenia?