handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A-s-i-a napisał(a):Jaki słodki LISEK, ta nasza Lorcia:loveu: Zapisuje wątek. Na pewno pieniążki w 50% będą zwrócone, ale trzeba cierpliwie poczekać. Pierwszeństwo też mają sunie zaciążone, Nasza Lorcia to grzeczna dziewczynka, nie jest zaciążona :megagrin:. Więc możemy troszkę zaczekać...Ale zrobić sterylkę możemy już, żeby u Owieczki nie dostała cieczki i nie pokazała swojego niegrzecznego oblicza :diabloti::) Quote
dusje Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wklejam foteczki od Madzi :lol: Magda, masz maila Quote
A-s-i-a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Owieczka']A ja zrobiłam Lorci allegro http://allegro.pl/ni-to-szpic-ni-to-lisek-mala-kudlata-lorcia-oddam-i1573438409.html Można korzystać ;) Lorcia jest strasznie zestresowana :( Ciągłe zmiany i stres doprowadziły do biegunki :( Bidulka straszna jest aż mi się serce kroi. Nie spała całą noc... chodziła po całym domu i popiskiwała za mną... Usneła dopiero ok 6 rano... :placz: Jak mi jej szkoda strasznie. Owieczko, u Ciebie w domku, przy całej reszcie towarzystwa dojdzie szybciutko do siebie :) Quote
A-s-i-a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='dusje'] A to LISEK jeden, nooo!:evil_lol: Quote
dusje Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Asiu :lol: Super, ze dotarlas na kolejny Sabat :multi: Pliss,podlicz sakiewke Lusienki,bedzie wiadomo, ile nam tu trzeba do pieczenia chleba ;) Tja, prawdziwy lisek, poluje na cosik dobrego, haha Quote
arabiansaneta Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ona jest w typie takiej rasy "schipperke" (holenderski szpic)- ma zupełnie takie spojrzenie. Quote
handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Sorry za zmianę tematu, Funia zaprasza na bazarek dla chorej Perełki: http://www.dogomania.pl/threads/2064...2#post16736632 Quote
handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 arabiansaneta napisał(a):Ona jest w typie takiej rasy "schipperke" (holenderski szpic)- ma zupełnie takie spojrzenie. Tak tak dokładnie...Ja też tak myślę, że ona nie jest taka całkiem zwyczajna:) Quote
A-s-i-a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 dusje napisał(a):Asiu :lol: Super, ze dotarlas na kolejny Sabat :multi: Pliss,podlicz sakiewke Lusienki,bedzie wiadomo, ile nam tu trzeba do pieczenia chleba ;) Tja, prawdziwy lisek, poluje na cosik dobrego, haha Ufff...... Czarodziejska kula drogę mi wskazała, a miotłe se nową kupiłam:) U Owieczki domek dla Lusieńki opłacony był do 8 maja i został jeszcze jeden worek karmy, chyba 15 kg, ale nie jestem tego pewna. Co do moich "tyłów", to na czerwono 67,30zł, ale mogę z takim długiem zostać:lol: A do pieczenia chleba, to trza dodać jakiś Bazarek ;) Quote
handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A-s-i-a napisał(a):Ufff...... Czarodziejska kula drogę mi wskazała, a miotłe se nową kupiłam:) U Owieczki domek dla Lusieńki opłacony był do 8 maja i został jeszcze jeden worek karmy, chyba 15 kg, ale nie jestem tego pewna. Co do moich "tyłów", to na czerwono 67,30zł, ale mogę z takim długiem zostać:lol: Jesteś kochana :loveu: Quote
A-s-i-a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 handzia napisał(a):Jesteś kochana :loveu: Eee tam... Stara Wiedźma. ;) Quote
handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A-s-i-a napisał(a):Eee tam... Stara Wiedźma. ;) Ale chyba z tych dobrych wiedźm? ;) Quote
Owieczka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Tu wszystkie wiedźmy są dobre :) Szkoda ze ta druga malizna która miała przyjechać z Lorką , została w schronie i nie wiadomo kiedy przyjedzie ;( Quote
handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Owieczka napisał(a):Tu wszystkie wiedźmy są dobre :) Szkoda ze ta druga malizna która miała przyjechać z Lorką , została w schronie i nie wiadomo kiedy przyjedzie ;( Owieczko mam nadzieję, że nie zmienisz zdania i poczekasz na naszą drugą maliznę, która czeka w klateczce schroniskowej? Ona jest równie piękna jak Lorcia. Quote
Owieczka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 handzia napisał(a):Owieczko mam nadzieję, że nie zmienisz zdania i poczekasz na naszą drugą maliznę, która czeka w klateczce schroniskowej? Ona jest równie piękna jak Lorcia. Oczywiście że poczekam, tylko przykro mi ze mała musi siedzieć w schronie :( A po za tym Lorcia miała by towarzystwo... Moze poszukać jeszcze gdzieś transportu ?? :( Quote
handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Owieczka napisał(a):Oczywiście że poczekam, tylko przykro mi ze mała musi siedzieć w schronie :( A po za tym Lorcia miała by towarzystwo... Moze poszukać jeszcze gdzieś transportu ?? :( Dziękuję bardzo.:loveu: Zgłoszę jeszcze na transportowy... Quote
A-s-i-a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 handzia napisał(a):Owieczko mam nadzieję, że nie zmienisz zdania i poczekasz na naszą drugą maliznę, która czeka w klateczce schroniskowej? Ona jest równie piękna jak Lorcia. No co Ty Cioteczko piszesz? ;) Owieczka? Ona wiewiórkę na drodze znajdzie i do domu weźmie, a jak pyta o drugą bide, to znaczy, że na nią czeka ;) Quote
handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A-s-i-a napisał(a):No co Ty Cioteczko piszesz? ;) Owieczka? Ona wiewiórkę na drodze znajdzie i do domu weźmie, a jak pyta o drugą bide, to znaczy, że na nią czeka ;) To ja już jestem cała szczęśliwa, że taka wspaniała osoba zechciała nam pomóc :iloveyou: Quote
A-s-i-a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 handzia napisał(a):Dziękuję bardzo.:loveu: Zgłoszę jeszcze na transportowy... Na jakimś wątku widzialam post, gdzie się cioteczka oferowala, że raz w m-cu jej TZ jeździ z Zamościa do Wa-wy... A nie na Lusieńkowym? Ide szukać, może akurat teraz to będzie ten "raz na miesiąc"?:) Quote
dusje Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A-s-i-a napisał(a):Na jakimś wątku widzialam post, gdzie się cioteczka oferowala, że raz w m-cu jej TZ jeździ z Zamościa do Wa-wy... A nie na Lusieńkowym? Ide szukać, może akurat teraz to będzie ten "raz na miesiąc"?:) Asiunia, nie szukaj bo to wlasnie TZ Magdy82 przywiozl Lisiczke.Moze dopiero po swietach uda Mu sie zabrac 2 sunie. Chcialam Ci wyslac PW,zebys nie szukala, ale masz full Quote
A-s-i-a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Taaak? zapchana? ;) Już opróżniam :) - skrzynkę EDIT: GOTOWE ;) Quote
Tola Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Slicznie wygląda ta nasza zamojska Lorcia w domowych klimatach:loveu: Mma nadzieję, ze szybko pokona stres, ale co sie dziwic, tyle czasu w schronie i to po takiej traumie. Na jakie konto wpłacic pieniazki? Quote
A-s-i-a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Tola napisał(a):Slicznie wygląda ta nasza zamojska Lorcia w domowych klimatach:loveu: Mma nadzieję, ze szybko pokona stres, ale co sie dziwic, tyle czasu w schronie i to po takiej traumie. Na jakie konto wpłacic pieniazki? :niewiem: Lorcia u Owieczki, ale kto prowadzi rozliczenia? Quote
handzia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A-s-i-a napisał(a)::niewiem: Lorcia u Owieczki, ale kto prowadzi rozliczenia? No właśnie, nie ustaliłyśmy tego? Jest jakaś chętna cioteczka? :cool3: Quote
Recommended Posts