anka_szklanka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 właśnie słyszałam że Guliwer został obsypany gorącymi buziakami, szok normalnie :D Szkoda, że nie udało mi sie dziś dojechać, chętnie poznałabym towarzystwo :) Aaaaa dawajcie fotki, wiem, ze macie :cool3: Quote
Czorcik Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 anka_szklanka napisał(a):właśnie słyszałam że Guliwer został obsypany gorącymi buziakami, szok normalnie :D Szkoda, że nie udało mi sie dziś dojechać, chętnie poznałabym towarzystwo :) Aaaaa dawajcie fotki, wiem, ze macie :cool3: Borsuq ma , ale miała dziś małe problemy z obsługa telefonu :diabloti:, więc trzeba dać jej szansę na spokojne ściągnięcie zdjęć :diabloti: Ania liczę na to , ze nam się uda w końcu spotkać :) Quote
anka_szklanka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Czorcik napisał(a):Borsuq ma , ale miała dziś małe problemy z obsługa telefonu :diabloti:, więc trzeba dać jej szansę na spokojne ściągnięcie zdjęć :diabloti: Ania liczę na to , ze nam się uda w końcu spotkać :) pewnie, ja teraz będę częściej, jak tylko mój mały człowiek skończy chodzić do przedszkola, po 30 czerwca :) No i jutro jadę z fotoaparatem tyż :p Quote
Guliwer89 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Napewno w końcu się uda ;) Na sto procent jeszcze do Noska zajrzymy ;) Quote
Czorcik Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 anka_szklanka napisał(a):pewnie, ja teraz będę częściej, jak tylko mój mały człowiek skończy chodzić do przedszkola, po 30 czerwca :) No i jutro jadę z fotoaparatem tyż :p o widzę , ze Ty też masz małego człowieka w domciu :) ja mam nawet dwóch małych ludziów :evil_lol: ( średnio małych ale nie przyznam się , że taka stara dupa jestem :diabloti: ) Quote
Czorcik Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 mogę prosić jakąś małą podpowiedź jak mam tutaj zdjęcia dodać ?:angryy: Quote
Czorcik Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dobra chyba już wiem ,ale.... to się zaraz okaże :D Quote
Czorcik Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :angryy:nie rozumiem czemu nie wklejają mi się te linki :( wszystko robię prawidłowo, ale jak wkleję link, to nic się nie dzieje? czy to może być problem jakiś uprawnień na dogo? mam napisane, że nie mogę dodawać załączników czy to może być przyczyna ?:angryy: Quote
anka_szklanka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Czorciu, myśle, że teraz bedzie widać :) Sara i Guliwer od Czorcika :) Quote
Czorcik Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 super :) dziekuję dla Guliwera kojca zabrakło :diabloti: i przebywał z Sarą na tarasie:evil_lol: ale w sobotę Sara przywitała nas naprawdę super :loveu: Quote
anka_szklanka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 coś ode mnie :) Sara zjada kolegę kolega upolowany :D Quote
Czorcik Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Byliśmy dzisiaj w kolejnych ( już chyba tradycyjnie sobotnich :cool3: ) odwiedzinach w Mokrym Nosku. Widzieliśmy się z Sarą . Rety jaka radość i w ogóle psie szczęście jak nas zobaczyła. Mało nie zwariowąła z radości. Obcałowała nas , wyskakała, wybawiła się , zupełnie nie ten sam pies co widziałam za pierwszym razem :) jest naprawdę przekochana, taki młody rozbrykaniec :D Quote
Guliwer89 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Tylko musi zadbać o maniery troszkę no kto to widział żeby się rzucać na ludzi z językiem do kolan ;) Świetna jest poprostu morderca pełną gębą zamęczy człowieka na śmierć ;) Quote
Czorcik Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 tak panna z niej jest nie okrzesana hehhehehehe ale jest przy tym taka fajna :) Quote
Czorcik Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 jakoś strasznie pusto na tym wątku , Sarę odwiedza tylko garstka stałych osób, :(:(:( Quote
anka_szklanka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Czorcik']jakoś strasznie pusto na tym wątku , Sarę odwiedza tylko garstka stałych osób, :(:(:([/QUOTE] no niestety jest tyle teraz psów, że ni sposób zajrzec do kazdego pewnie... Sarę trzeba podnosić tez na facebooku. Mam nowe fotki ale dzisiejszy dzień przespałam cały, za dużo wczoraj wrażeń, heh... Quote
Czorcik Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ale przynajmniej część wczorajszego dnia minęła Ci w miłym towarzystwie:diabloti: Quote
Guliwer89 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Hehe my mili Czorciu nie wstawiaj ciemnoty i tak nikt w to nie uwierzy ;) czekamy na zdjęcia Aniu jak możesz wrzuć mi je na pocztę w troche większej rozdzielczości Sarka trafi na tapetę ;) [email protected] ;) Quote
Czorcik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Guliwer89']Hehe my mili Czorciu nie wstawiaj ciemnoty i tak nikt w to nie uwierzy ;) czekamy na zdjęcia Aniu jak możesz wrzuć mi je na pocztę w troche większej rozdzielczości Sarka trafi na tapetę ;) [email protected] ;) Guliwer Ty zdrajco Kajtunowy !!! Quote
Guliwer89 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 wcale nie zdrajco Sara jest poprostu mniej medialna i zamierzam to zmienić mam nadzieje że pomożecie piesek powinien trafić do DS a nikt o nim nie wiem rozsyłajcie komu się da może ktoś ogłoszenia porobi bo nie mam pojęcia jak niestety;( Quote
Czorcik Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Guliwer89']wcale nie zdrajco Sara jest poprostu mniej medialna i zamierzam to zmienić mam nadzieje że pomożecie piesek powinien trafić do DS a nikt o nim nie wiem rozsyłajcie komu się da może ktoś ogłoszenia porobi bo nie mam pojęcia jak niestety;([/QUOTE] Guli Ty naucz się stosować znaki interpunkcyjne , piszesz tak, ze ja muszę po 3 razy czytać i się domyślać o co chodzi :angryy: Quote
anka_szklanka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Czorcik']ale przynajmniej część wczorajszego dnia minęła Ci w miłym towarzystwie:diabloti: A pewnie :D Miejmy nadzieje - do zobaczenia :) Guli, do Sary jeszcze nie doszłam, ponad 400 zdjęć mam a i tym z Palucha musze podrzucić ... Przy okazjiL jeszcze On prosi o zainteresowanie, wiem, że można na Was liczyć :> http://www.dogomania.pl/threads/207279-Drastyczne!-Uwaga!-KTO-POKOCHA-%C5%81ATKA Quote
Recommended Posts