Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to jest tylko propozycja.... wy tak samo możecie pytać o tymczas...to że rozliczam pieska i o niego zabiegam nie daje mi wyłączności na pomoc jemu i każda z was cioteczki jak ma kontakty i czas to fajnie jakby coś kombunowała...działąjmy wspólnie....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie bedzie mnie teraz na formu za czesto bo wyjezdzam i dostęp do neta słaby...będe sledzić na bieżąco przez telefon(który jednak nie chce mnie logować na forum) i jak coś sie urodzi to wyżebram dostęp choć na chwile u kogoś i napisze....
może któraś z was coś znajdzie....ja jutro do Jamora zadzwonie...i rano jeszcze wejde i powiem co mi odpowiedział....

Posted

danavas napisał(a):
to jest tylko propozycja.... wy tak samo możecie pytać o tymczas...to że rozliczam pieska i o niego zabiegam nie daje mi wyłączności na pomoc jemu i każda z was cioteczki jak ma kontakty i czas to fajnie jakby coś kombunowała...działąjmy wspólnie....

Ja tu jestem goscinnie i tylko podpowiadam, co jeszcze i gdzie jeszcze mozna. Na pewno nie doloze nawet 1 grosza do DT u PL BIZnesmena, no chyba ,ze jest w stanie uzasadnic wysokosc zadanej kwoty, a od razu mowie, ze niestety, nie jest w stanie. A pytanie, co z US nadal aktualne!
Niech sobie kreci lody na wacie z cukru, ostatnio jarmarki maja wziecie :diabloti:

Danavas,nie zapominaj,ze to jest kasa ludziom wydarta i popierajac takich cwaniakow za chwile bedziemy placic juz 1000 zamiast 300,400 no i te zadane 500 zl!

Posted

idziemy spac kochana....

ty po dlugiej pracy i tyle sie tu udzielasz....

ja osobiscie jestem dopiero czeladnikiem tutaj, nie znam tymczasow, nie mam dojsc ani znajomosci....ucze sie ,,,, czytam ....
podobno najlepsze domki znajduje sie dzieki poczcie pantoflowej....

Posted

Kava napisał(a):
idziemy spac kochana....

ty po dlugiej pracy i tyle sie tu udzielasz....

ja osobiscie jestem dopiero czeladnikiem tutaj, nie znam tymczasow, nie mam dojsc ani znajomosci....ucze sie ,,,, czytam ....
podobno najlepsze domki znajduje sie dzieki poczcie pantoflowej....

jesteśmy na tym samym wózku...ja też raczkuje na dogo...to co wiem to z trucia tyłków tym doświadczonym:)

Posted

nic to..spać iść trzeba bo jutro znów do pracy...nie ma litości...:) a zapomniałam wcześniej napisać że ja też nie spałam prawie całą noc....dziś chyba wszyscy w nocy myśleli o Foxie-Fuxie;)

Posted

Super wiieści. Ja tez sie jeszcze nie znam na tymczasach bo jak same widzicie jestem tu od niedawna ale zawsze chętnie deklaruje swoją pomoc. Znów śnił mi sie dziś Fox-Fux ;)) Ale juz w bardzo pozytywnej sytuacji. I jaki śliczny banerek dla niego zrobiłyście. Jak mam go dodac do siebie? Dacie jakieś wskazówki?

Posted

cioteczki :( Jamor nie ma miejsc...jest kolejka i mówił że nie wie nawet czy coś w czerwcu się zwolni..... jeszcze czekam z jednego miejsca na odpowiedź gdzie pytałam kilka dni temu ale puki co cisza.....

Posted

poprosiłam moda o 2 post do rozliczeń....żebyś nie musiała za każdym razem wchodzić i uzupełniać jak coś mi wpłynie.....konto moje jest juz podane osobom z fb które wyraziły chęć wpłaty:)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Super wiieści. Ja tez sie jeszcze nie znam na tymczasach bo jak same widzicie jestem tu od niedawna ale zawsze chętnie deklaruje swoją pomoc. Znów śnił mi sie dziś Fox-Fux ;)) Ale juz w bardzo pozytywnej sytuacji. I jaki śliczny banerek dla niego zrobiłyście. Jak mam go dodac do siebie? Dacie jakieś wskazówki?

istnieja co najmniej dwie mozliwosci dodawania banerkow, te ktore ja znam i praktykuje...
kopiujesz fotke
i wstawiasz na twoja sygnature
sproboj to proste bardzo....

Posted

danavas napisał(a):
poprosiłam moda o 2 post do rozliczeń....żebyś nie musiała za każdym razem wchodzić i uzupełniać jak coś mi wpłynie.....konto moje jest juz podane osobom z fb które wyraziły chęć wpłaty:)

ok, spoko:)

a co do dt za 500zł, jest to trochę dużo, może da się coś utargować, bo jak na razie to nie ma nawet 100zł stałych deklaracji :(

schronisko nie może się dokładać do dt, bo to jest schronisko miejskie, finansowane przez miasto i w momencie jak pies jest "adoptowany" z niego to miasto nie będzie płacić - nie pytajcie nawet o to kierowniczki, myśmy już to przerabiały, po wyciągnięciu to my odpowiadamy za psa

Posted

będę się targować z całych sił...szkoda że przez telefon nie widać, bo do perfekcji opanowałam robienie oczu jak kot ze Shreka...na studiach śmiali sie ze mnie że dzięki temu mam ten dyplom;)

Posted

Kava napisał(a):
odemnie w prezencie wielkanocnym dostaje Fox stala w wysokosci 20 €

juppi:):):) oh Mein Gott...toż to ok 80 zł:)
jak dostane ten drugi post to wszystko pozbieram do kupy i wrzuce...puki co Kaja? możesz??

Posted

obecnie mamy:
stałe:
Kava 20 euro
Lili8522 15-20zł
danavas- bazary do załatania dziur w budżecie.
zwerbowana przez Kavę 20 euro

jednorazowo:
BERKANO coś na tymczas
Satino cos na tymczas
Kocurek cos na tymczas
Agata P cos po świętach
cioteczka z fb od "daj piątaka na psiaka" 30 zł
Lu_Gosiak 20zł
Emma53 coś:)

coś pominęłam lub ktoś może konkretniej jekie kwoty to proszę pisać:)

sprzedane 6 cegiełek z bazarku- 60zł

wpłynęło:
Hanna W. z fb 20 zł
Agnieszka W. z sosnowca....kto się to tego przyznaje???? 20 zł
Lu_Gosiak 20zł
do tego dokładam 40 zł z bazarku cegiełkowego przelewam 100zł za paliwo...
wisimy: 100zł - paliwo
360zł - dt

Posted

Kava napisał(a):
istnieja co najmniej dwie mozliwosci dodawania banerkow, te ktore ja znam i praktykuje...
kopiujesz fotke
i wstawiasz na twoja sygnature
sproboj to proste bardzo....

Kava, zmniejsz obrazki w sygnaturze bo mod Ci je zlikwiduje!!

Posted

[quote name='danavas']obecnie mamy:
stałe:
Kava 20 euro
Lili8522 15-20zł
danavas- bazary do załatania dziur w budżecie.

jednorazowo:
BERKANO coś na tymczas
Satino cos na tymczas
Kocurek cos na tymczas
Agata P cos po świętach

coś pominęłam lub ktoś może konkretniej jekie kwoty to proszę pisać:)

sprzedane 2 cegiełki z bazarku- 20zł

dziewczyna z fb, ktora robi cegielki oferowala tez zdaje sie ok. 30 zl (patrz post 91)
poza tym mam jeszcze jedna chetna, ktora takze 2 dychy € daje....zwerbowalam ja na fb

Posted

danavas wytłumacz temu człekowi, że ekskluzywne hoteliki za ful- servis biorą max 400 wliczone razem z karmą.
Szkoda, że jarmor nie ma pustego, bo pewno szybciutko wyprostowałby tego psiaka.
Zawsze można się jarmora zapytać, jak wyciągnąć takiego delikwenta z deprechy

Posted

chciałam tylko napisać jedną rzecz...nie dawało mi to spokoju i zadzwoniłam jeszcze raz do jamora...powiedział mi 15 zł za dobę....co daje 450 zł za kojec plus duży wybieg...czyli to co ma pies w schronie...a u pana z dt miałby warunki noga w noge...pan na dworze..pies na dworze...pan w domu pies w domu...pan wyjezdza bierze psa do auta.... i jedzonko tylko gotowane.... ale to co tu zostało napisane jest grubo nie wporządku bo obrażono tego człowieka....chciał się już wycofac...bo nie jest to dorobkiewiczem...nigdy nie hotelował psa...nie znał cen..... zresztą ja nie bede tłumaczyć bo nie oto chodzi...prosze tylko na przyszłość nie obrażać człowieka jeśli sie go nie zna.....i nie ma sie podstaw bo zachwalany jamor przy duzo gorszych warunkach jest tylko 50 zł tanszy

Posted

staneło na tym ze musimy nazbierać 350 zł stałej bo na tyle sie pan zgodził...... ale bierze psa na 3 m-ce,...ja juz nie mam czasu...zaraz mi pociag odjedzie...wiec lece....wieczorem napisze szerzej..planowane zabranie psa ze schronu we wtorek....

Posted

Miałam kiedyś psa (w typie ON) ze schroniska, który mial ten sam problem, co prawda ogon miał cały, ale wygryziony do łysego. Gdy wpadał w amok biegania za ogonem, na nic nie reagował, aż padał z wyczerpania. Sporo czasu minęło i musialam włozyć dużo pracy i cierpliwości zanim całkowicie sie wyprostował. Na poczatku pomagały mu leki (hydroxyzyna) w jego problemach. Dozył szczęśliwie swoich dni!

Posted

:cool3:

danavas napisał(a):
staneło na tym ze musimy nazbierać 350 zł stałej bo na tyle sie pan zgodził...... ale bierze psa na 3 m-ce,...ja juz nie mam czasu...zaraz mi pociag odjedzie...wiec lece....wieczorem napisze szerzej..planowane zabranie psa ze schronu we wtorek....

Cioteczko danavas jestem z Ciebie dumna .Rzeczy niemozliwe zalatwiasz od reki a cuda w dwa dni .Rob dalej oczka kota od Shreka ..hehehe ...:eviltong: