Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danavas napisał(a):
Wtorek przyklepany...zabieramy Foxa ze schronu bo to nie moze czekać... Juz na wstępie mamy dług 200zl za benzynę...

damy rade...nie martw sie....

Posted

sybillas napisał(a):
Miałam kiedyś psa (w typie ON) ze schroniska, który mial ten sam problem, co prawda ogon miał cały, ale wygryziony do łysego. Gdy wpadał w amok biegania za ogonem, na nic nie reagował, aż padał z wyczerpania. Sporo czasu minęło i musialam włozyć dużo pracy i cierpliwości zanim całkowicie sie wyprostował. Na poczatku pomagały mu leki (hydroxyzyna) w jego problemach. Dozył szczęśliwie swoich dni!

to jest chyba analogiczna sprawa.....miejmy nadzieję że u Foxa nie bedzie to długotrwały proces....

Posted

dobrze danavas myślisz, wiem że jamor działa cuda, ale kojec to kojec, a Foxowi potrzebny stały kontakt z człowiekiem, ten człowiek nie musi byc specjalistą, byle miał dla niego czas

niech pan się na nas nie obraża, wiadomo że te pieniądze nie jest łatwo nazbierać

czyli mamy chyba tak około 180 stałych deklaracji? spisujcie tych z fb jakoś dokładnie, bo czasami przestają placić

aha i mamy dt tylko na 3 miesiace, kurcze a co dalej?

u mnie Fox ma wyróżnione i zwykłe allegro w tej chwili, liczę na "fuxa" że ktoś się ekspresowo zakocha :)

Posted

czas pokaże.....zobaczymy jakie będą postępy Foxa....
jak dotąd każdy z fb oferował jednorazową pomoc....więc nie pisze ich w deklaracjach, po świętach okaże się co z tego wpłynęło.....wszystkim podałam juz dane do wpłaty....a także Sylwi od "daj piątaka".....