supergoga Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jeśli on zmienil się tak nagle, krtęci się w kółko, czy był badany - może to wynik choroby, zmian w mózgu - to czasem daje takie objawy. Czy to na pewno tylko schroniskowa depresja. Quote
kaja555 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 to raczej nie było nagle, on jest w schronie blisko rok Quote
Lili8522 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Gdyby on był gdzieś bliżej mnie w jakimś hoteliku albo gdziekolwiek byle bliżej!!!!!!!!. To chętnie poświęciła bym mu troche czasu. Mam bardzo elestyczną prace i codzienne spacery i czas dla niego nie były by problemem... Tylko gdzie.... gdzie... Quote
danavas Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 kurde...juz tak myśle a moze da sie troche odwlec to uśpienie...może jakby mu kaganiec założyć...tak doraźnie żeby sie biedaczek nie podgryzał.... ja mogłabym go rozliczać bo puki co mam finanse tylko jednego pieska i bazarki więc z tym nie ma problemu...tylko fakt że deklaracji nie zbiera się w jeden dzień... czy ktoś mu robi wydarzenie na fb? bo jak nie to ja moge zrobić... ale lepiej jedno że by sie nie dublowały.... Quote
danavas Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 a jest szansa żeby go weterynarz obejrzał i zbadał tak jak supergoga mówi czy to nie jest choroba...i ewentualnie ile by to mogło kosztować??? Quote
AniaGucio Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ktoś mu zrobił wydarzenie na FB?? Jutro większość ludzi będzie myśleć już o świętach :( ... Quote
Lili8522 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Prosze zróbcie mu wydarzenie na FB i jakiś banerek chyba tez by sie przydał... Ja niestety nie potrafie...Święta świętami ale pamiętajmy o tym że on nie ma świąt siedzi tam sobie ze swoim cierpieniem i samotnością :( Quote
danavas Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 ok to ja robie bo widze że nie wejde nikomu w parade z dublem:) zaraz będzie ready:) Quote
danavas Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=126194874123546&pending#!/event.php?eid=126194874123546 wydarzenie Foxa Quote
unixena Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 :-(Umiescilam juz tez watek na facebooku -zeby tylko byla reakcja .Biedny pies ....az wyc sie chce z bezsilnosci .:-( Quote
Lili8522 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Danavas super!! Dziękujemy!! A banerka kto mu zrobi?? Halllooo haloooo!!!!! Nie zostawiajmy go tak :( Quote
danavas Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 może dałoby sie umówić ze schronem żeby dali konkretnie termin do którego moga poczekać..Kaja555 jest to możliwe wogóle??? jeśli mielibyśmy w zanadrzu kilka lub więcej dni na działanie to jesteśmy w stanie coś nazbierać na tymczas...albo chociażby na badania dla niego??? Quote
Lili8522 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kaja555 właśnie dowiedz sie czegoś przed świętami... A przez święta będziemy czegoś szukac Quote
Marycha35 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ludziki a może ta sugestia ze zmianami neurologicznymi jest bardzo trafiona? To kręcenie się, brak reakcji....czy to aby nie guzisko jakieś??? Quote
danavas Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 kurcze a z drugiej strony czy możliwe jest żeby takie zmiany spowodowały że piesio odgryza sobie ogonek??? wszedzie gdzie czytałam to było przy chorobie sierocej właśnie...ale niech sie wypowiedzą kompetentne osoby...bo ja to moge sobie tylko gdybac i szperac w internecie... Quote
danavas Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Kaja555 a jak jest z kontaktem ...czy mamy się przez Ciebie kontaktować ze schroniskiem czy np ktoś z nas może zadzwonić na nr podany w pierwszym poście i pytać o psa...i wtedy ewentualnie dogadać sie jak by można z nimi wspólnie psiakowi pomóc.... Quote
Kirke69 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Na forach gdzie wysłałam linki cisza :shake: Kurczę jestem niby na miejscu, ale tak jak pisze kaja schron jest za miastem, a ja w tym tygodniu nie mobilna a na dodatek uwalona w pracy ( handel) Mam nadzieję że w drugi dzień świąt uda mi się tam podskoczyć i dowiedzieć się czegoś więcej. Oby nie było za póżno :roll: Quote
AniaGucio Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Miejmy nadzieję, że kaja555 się jeszcze dzisiaj odezwie... Quote
Kava Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 dzieki danavas za info, siedze sobie i zamiast robic pisanki i inne cuda... pisze, pisze, rozsylam... jestem tez zdania, ze nalezaloby zrobic badania neurologiczne...., wyslalam tez zaproszenie do emmy, ona ma u siebie Pucusia.... jego wyciagnelismy z depresyjnego odgryzania ogonka.... Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jestem na zaproszenie Kava ...biedny psiak :( cioteczki myślę że trzeba rozsyłać gdzie się da a narazie szukać mu DT :( w schronie nie ma szans :( Quote
KoKo90 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 tak teraz patrze na Zumi gdzie znajduje sie to schronisko, i jesli rzeczywiscie na ulicy przejazdowej, mimo iz jest to za miastem to jezdzi tam sporo autobusów, chociażby W, wysiadamy na ulicy Głównej, przystanek Urbanowice sklep skąd do przejazdowej mamy minute na nogach, nie iwem w ktorym miejscu dokladnie znajduje sie schronisko ale przeciez przejazdowa nie jest az tak długa. Mozna tez wysiąść od strony zakładów na Tychy Lear (jezdzi tam: 21, 400, 128, 36, T, 696.) przejsc przez tory i wychodzimy prosto na Przejazdową, tylko od drugiej strony. U mnie ciężko z czasem, praca, dwa psy ktorymi tez trzeba sie zająć, nie obiecuje ale postaram sie tam zajrzeć, dopytać o psiaka, jesli bedzie taka mozliwosc to nawet i poswięcic mu troche czasu. 5 minut drogi od przejazdowej znajduje sie osrodek na ktorym trenuje agility jest tam spora łąka mogła bym z nim popracowac, jakos oswoić, tylko trzy podstawowe pytania: 1. Czy nie bedzie za pozno 2. Czy schronisko wogole sie zgodzi zeby brać psiaka na spacery itp 3. Czy to wogole coś da... :( Quote
Recommended Posts