Kocurek Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 no wlasnie???:)))))Jak sie miewa Fox?Wiecie cos cioteczki:) Quote
hebanowa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 I jak sie miewa Fox???ciekawa jestem... Quote
danavas Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 dopiero teraz zerknęłam, po niedzieli zadzwonię i spytam co u dzwońca:) Quote
danavas Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 danavas napisał(a):dopiero teraz zerknęłam, po niedzieli zadzwonię i spytam co u dzwońca:) jutro zadzwonię bo wiele się działo ostatnio... Quote
danavas Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 tak jak pisałam...dzwoniłam , ale dodzwonić się nie umiałam... pojechałam więc do Katowic do domu Foxa... okazało się że pan niestety zachorował i zmarł... i Pani została sama... Wprowadził się do niej syn z synową i swoim psiakiem... Fox ma więc dwa ogony do zabawy.... Pani bardzo miło mnie przyjęła mimo iż wpadłam z zaskoczenia... Foxowaty odkarmiony zdrowo... nadal wcina biszkopciki... Pani ciepła i kochana osoba... Cudny dom dla cudnego psa... telefonem robię kiepskie zdjęcia nagrałam więc filmik... http://www.youtube.com/watch?v=kDUaWB3tGIQ&feature=youtu.be&noredirect=1 Pani jak zwykle rozpływała się nad Foxem jakie to szczęście że go ma...:) mam już nowy nr do niej więc będziemy w stałym kontakcie... Quote
pikola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ale fajnie zobaczyc Foxia:loveu:Swietnie wyglada,ale pysio posiwial.. Bardzo mi przykro z powodu smierci Pana:-( Quote
hebanowa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ojej...ten Pan zmarł:-(to bardzo przykre... Przyznaje ,że Foksik ma bardzo fajnie ...ta Pani świetna..oby zdrowie jej dopisywało;) Quote
Recommended Posts