Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak właśnie się zastanawiałam czy on ma jeszcze w ogóle czucie w tej łapce, bo zachowywał się tak, jakby już nie czuł. Ale zanim łapka obumarła, to musiał się wiele nacierpieć... :-(

A właściciele tacy łaskawi, nie chcieli pieska uśpić, bo mieli go od kuleczki i było im szkoda, więc podobno podali mu wczoraj (po 2 tygodniach od urazu!!!) antybiotyk rozpuszczony w wodzie. Antybiotyk na złamanie otwarte... :shake:

Czy wetka powiedziała co mogło spowodować taki uraz?

Idę porozgłaszać Farta na forach spanielowych.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

okazuje się, że to nie jest zlamanie otwarte!

To co tam wisi i wszyscy myśleliśmy że to kość- a właściwie wystaje, to ścięgno... także chłopak ma łapkę obdartą ze skóry...

Posted

Tak mi żal,tyle wycierpiał i jeszcze łapę biedny straci.CZy weci dali już jednoznaczną odpowiedź,czy oni są dobrzy,może z innymi się skonsultować.

Posted

Jezu jakie okrucienstwo:placz:Jak on musial cierpiec:placz:Kiedy wreszcie zaczna karac takich bandytüw,mieli psa od malenkiego i patrzyli na jego cierpienie 2 tygodnie!!!To nie sa ludzie tylko jakies BESTIE!:shake:

Posted

czy ci ludzie ochu...li?
Przecież samo prosi się, żeby zrobic im to samo!
qrna, dopóki ustawodawstwo sie nie zmieni i świadomość od najmłodszych lat, zboki będą nadal znęcały sie nad zwierzętami i dziećmi.
Czy jest szansa na odebranie psa debilom?

Posted

Nikaragua napisał(a):
kolejny biedaczek... zapisze sobie.... nazywa się Fart? to chyba nie maił w życiu farta :(

tak, miał farta - największego w życiu - że go stamtąd zabrano !!!!!

i mam nadzieję, że sąd ich należycie potraktuje - mam nadzieję!!!
chociaż za Farta, bo poprzednich nie sposób udowodnić...
koleżanka ma sunię, którą jako szczeniaczka ci ludzie wrzucili do dołu z wapnem..... sąsiadka tych ludzi uratowała maleństwo - cudem przeżyło ( długo była leczona)
i jest teraz u mojej koleżanki Beaty - ale.... ile szczeniąt ci ludzie do wapna wrzucili???????

czy zakaz posiadania zwierząt da się dla nich "załatwić" ?

Posted

mari23 napisał(a):
tak, miał farta - największego w życiu - że go stamtąd zabrano !!!!!

i mam nadzieję, że sąd ich należycie potraktuje - mam nadzieję!!!
chociaż za Farta, bo poprzednich nie sposób udowodnić...
koleżanka ma sunię, którą jako szczeniaczka ci ludzie wrzucili do dołu z wapnem..... sąsiadka tych ludzi uratowała maleństwo - cudem przeżyło ( długo była leczona)
i jest teraz u mojej koleżanki Beaty - ale.... ile szczeniąt ci ludzie do wapna wrzucili???????

czy zakaz posiadania zwierząt da się dla nich "załatwić" ?

:-o
No czegoś takiego się nie spodziewałam...

Wielka szkoda, że nie można im zakazać posiadania zwierząt... :shake: