Uru Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 najwspanialsze jest to,ze Fart juz jest w nowym życiu/swiecie! to jest teraz wolne zwierze.ogromnie sie ciesze Quote
Asia & Ginger Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_k5yRW3d7R4U/TbFK0DnVkgI/AAAAAAAACQ8/PLreMpoZlr0/fart8.JPG Oj Farciku powinieneś był spędzić w takich warunkach całe życie, a nie w tym smrodzie i syfie... Quote
asiek.l-g Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 trafiłam na Farcika, straszne ....cierpienie za cierpienie, wsadzic dziadów do tego kojca bez jedzenia i picia, niech robią pod siebie i niech siedzą w tym i na pokaz publiczny wystawić. przepraszam chyba mnie nie co poniosło ale tak mi go żal Quote
xmartix Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Farcik jutro musi zaliczyć wizytę u weta, bo coś się tam nie tak dzieje z łapką :roll: Quote
azalia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Mam nadzieję,że to nie będzie nic poważnego,oby tak było,wystarczy już tego złego jak na jednego Farcika. Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 myślę ze nie, aczkolwiek nie widziałam, Demi mi mówiła, wieczorem będę wiedzieć co i jak Quote
necianeta89 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Jak się maluch czuje? Mam nadzieję, że będzie dobrze... Buziaki pełne zdrowia i nadziei dla psiaka :* Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 no i telewizja zainteresowała się mocno sprawą, coś niebawem się wykluje ;) Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 cegiełki na Farta http://allegro.pl/fart-ze-zlamaniem-otwartym-cegielki-na-leczenie-i1582482780.html Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 no nam też, niestety matkę jego podobno zabili, a jeden braciszek czy siostrzyczka została uratowana, pływała w wapnie.. miała się utopić ale im nie wyszło.. Quote
Asia & Ginger Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Mani2000 napisał(a):mi on bordera przypomina:) Też to napisałam jakiś czas temu. ;) Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 mieszka chyba w tej samej wiosce niestety nie będzie reportażu Uwagi o piesku bo dziennikarce zrobiło się szkoda byłych właścicieli Farta (oboje mają raka, a dom przejął komornik..), ciekawe od kiedy dziennikarze mają uczucia.. a niby ta stacja telewizyjna taka nastawiona na pomoc zwierzętom.. :angryy: Asia niestety.. Quote
Asia & Ginger Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 xmartix napisał(a):mieszka chyba w tej samej wiosce niestety nie będzie reportażu Uwagi o piesku bo dziennikarce zrobiło się szkoda byłych właścicieli Farta (oboje mają raka, a dom przejął komornik..), ciekawe od kiedy dziennikarze mają uczucia.. a niby ta stacja telewizyjna taka nastawiona na pomoc zwierzętom.. :angryy: Asia niestety.. A z tym rakiem i komornikiem to oni nie ściemniają tak jak z opowieściami o Farcie? A nawet jeśli to prawda, to od kiedy fakt chorowania na raka daje przyzwolenie na znęcanie się nad zwierzętami? No i skoro tacy schorowani i biedni, to skąd mieli kasę na wyprawienie takiej imprezki? Quote
Recommended Posts