Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Materiału nie oglądałam,bo nie mam tego kanału,ale cieszę się,że sprawa została nagłośniona.Jak pomyślę ile on biedak musiał wycierpieć i jeszcze łapkę musi stracić przez tych podłych zwyrodnialców to strasznie mnie serce cały dzień dzisiaj boli.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

azalia napisał(a):
Materiału nie oglądałam,bo nie mam tego kanału,ale cieszę się,że sprawa została nagłośniona.Jak pomyślę ile on biedak musiał wycierpieć i jeszcze łapkę musi stracić przez tych podłych zwyrodnialców to strasznie mnie serce cały dzień dzisiaj boli.

nie musisz mieć kanalu, zaloguj sie na podany przeze mnie link.
I tak bardzo delikatnie było powiedziane, bo TOZ promował 1% podatku

Posted

Obejrzałam, dobry materiał. :cool3:

Farcik ma półtora roku? :-o
A ci bezczelni pseudowłaściciele ściemniali, że 12 lat, a później, że 6 lat.
I tak cud, że 1,5 roku u nich przeżył. :shake:

Jak teraz oglądam Farcika, to on mi bardzo przypomina border collie.

Posted

właśnie jade po Farta do lecznicy, od 10 już tam czekał. Podobno operacja poszła jak planowano, miał też transfuzję krwi. damy znać później.

Posted

zapomniałam napisać właśnie że ma 1,5roku, tak, jak Asia pisze, właściciele mówili że 6 lat...info o operacji Farta od Mata: noga amputowana, wszystko poszło jak miało pójść, nie udało się go wykastrować przy okazji bo nie starczyło czasu

Posted

rutta napisał(a):
Czytałam że jest u Demi, ale widziałam również inf na fb TOZu, że Fart pilnie szuka domu tymczasowego, stąd to pytanie.
Ups,nie wiedzialam:oops:

Posted

nie, nie że pilnie, nie o to chodzi, tylko jakby się znalazł dt to by Demi mogła wziąć kolejną potrzebującą psinkę ;)
dzisiaj będę i u Farta i u Nany to Wam napiszę wieczorem co tam u nich słychać i wstawię zdjęcia

Posted

pikola napisał(a):
O tak,bardzo duzo zdrüwka Farciku.Ile on juz sie wycierpial w swoim zyciu.Ma tylko1,5 roku:-(

a ja nie mogę przestać myśleć o tym, co stało się z matką Farta i tych wrzuconych żywcem do wapna szczeniaków....
jedno z tych uratowanych szczeniąt to Lora - sunia mojej koleżanki Beaty....
i nie jest to stara historia..... :(

mam nadzieję, że uda mi się przekonać sąsiadów do zeznań przeciwko tym zwyrodnialcom....

Posted

dziewczyna co miała przyjść do Farta nie przyszła wczoraj

fart czuje się lepiej, troszkę może go boli bo taki jest zbyt spokojny, a może ma taki charakter stoicki, w każdym razie gdy tylko zobaczy człowieka od razu podchodzi się miziać, jeszcze nie był kąpany więc troszkę śmierdzi ale to nie przeszkadza nam ;) Farcik miał amputowaną łapkę, na trzech dobrze sobie radzi, nadal jest chudziutki,a le powoli nabierze ciałka
do innych psów jest w porządku, do kotów także i do dzieci (sprawdzone na moim ;) )