Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=5]
W KOŃCU W DS!!!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

FART ma ok. 6 lat.
[/FONT]
[FONT=Verdana]Zagłodzony pies z otwartym złamaniem![/FONT]

[FONT=Verdana] Odebraliśmy go dzięki info od Mari23.[/FONT]

[FONT=Verdana]Fart żył w kojcu 1m na 1m z mnóstwem odchodów w środku, jakimiś foliami, garnkami. Mieszkał w syfie.
[SIZE=4]Zauważyliśmy, że jego tylna lewa noga jest pokrwawiona...

Okazało się, że to złamanie otwarte... które "przytrafiło" się psu 2 tygodnie temu. Fart także kulił się na widok właścicieli, więc nie traktowali oni go właściwie. Chodzą nawet słuchy, że poprzednie psy, bo było ich mnóstwo gdzieś znikały, a jeden z nich został zakatowany siekierą.. ciekawe ile w tym prawdy...
[/FONT]

[FONT=Verdana] A oni.. oni kłamali co chwilę podawali nam inne wersje, a to pies rozszarpał nogę o siatkę, a to we wnyki wpadł, a to psy go pogryzły. Pani pokusiła się nawet o wypowiedź, że podała mu właśnie antybiotyk rozpuszczony w wodzie..
wszystko okazało się nieprawdą..
[/FONT]

[FONT=Verdana]Mamy zrzeczenie się psa, sprawa jest kierowana do sądu. Piesek jest jak zwykle u Demi, no i potrzeba funduszy na leczenie.[/FONT]

[FONT=Verdana] Proszę o pomoc i wsparcie![/FONT]

[FONT=Verdana]
KONTAKT WS POMOCY DLA PSA:
726-714-598
[email protected]
[/FONT]

dane do wpłat:

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce
Oddział we Wrocławiu
ul. Żeromskiego 56,
50-312 Wroclaw

Nasze konto:
PKO BP 59 1020 5242 0000 2202 0251 5096
dla wpłat zagranicznych SWIFT: PKOPPLPW

koniecznie z dopiskiem: „pomoc dla Farta”

[FONT=Verdana]Edit:[/FONT]
[FONT=Verdana]20.04 Fart miał amputowaną łapkę, odpoczywa w domu tymczasowym, za parę dni może zacząć szukać nowego domu.[/FONT]
[FONT=Verdana]Farcik zgadza się ze wszystkimi istotami żyjącymi :)[/FONT][FONT=Verdana] Lubi głaskanie. Jest spokojny i opanowany. Nie umie trzymać czystości w domu.[/FONT]

CEGIEŁKI DLA FARTA:

http://allegro.pl/fart-ze-zlamaniem-otwartym-cegielki-na-leczenie-i1582482780.html

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

konto w 1 poście, dzięki dziewczyny!
napiszę tutaj jeszcze to co na wrocławskim pisałam, trafilismy na imprezkę, a co gorsza, na moment rozchodzenia się gości.. i goście zobaczyli to złamanie otwarte u pieska, bo kazaliśmy go wypuścić i byli w szoku, kazali działać przeciwko właścicielom...
to sobie zrobili opinię.. i bardzo dobrze!:angryy:

Posted

Dziewczyny te zdjęcia i tak są lajtowe i nie widać na nich wszystkiego. Marta wrzuć foty od Mateusza, tam dopiero widać tą całą masakrę. :-(

A jaki smród masakryczny był w samochodzie, pomieszanie krwi, kupy i rozkładającego się mięsa. Nawet papierosy nie pomagały... :shake:

Do tej pory nie mogę się otrząsnąć z tego co zobaczyłam. Znieczulica totalna. :angryy:

Posted

azalia napisał(a):
Biedactwo kochane,ile on musiał wycierpieć,jeszcze mam nadzieje,że lekarze może uratują mu tą łapkę.Czy on jest pod opieką dobrych wetów?

Myślę, że najlepszych, tych, którzy od kilku lat ratują nasze pyzy:)

Posted

to już wstawiam zdjęcia ale nie Mateusza tylko swoje, bo właśnie wróciliśmy godzinę temu od Demi

Fart to kolejny pies, który mimo wszystkiego macha ogonem.. ale w oczach jego widać to co czuje.. mam nadzieję że zobaczycie na zdjęciach

Fart będzie miał amputowaną łapę bo ona gnije, on już tam nic nie czuje, nie ma sensu leczenie, jutro będą też wyniki rtg i w ogóle

UWAGA OSTRE ZDJĘCIA!!!

[SIZE=2]TU WIDAĆ ŚCIĘGNO (TO BIAŁE)