Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='toyota']Daśka, napisz mi co i jak z tymi witaminami ![/QUOTE]

Toyotko narazie nie zamawiam póki co sunia dostaje tran i biotiderm.Nie mam kasy jestem wypłukana,więc jeżeli ktoś ma jakieś witaminki i mógłby się podzielić,to napewno by się przydały.Sunia jednak przyjechała wychudzona,no i po tych szczeniaczkach,więc suplementacja z pewnością dobrze by jej zrobiła:-)
Jeszcze muszę zanieść Wet 200 zł,a skarbonkę mam pustą:-(
Toyotko załatw adres do wysyłki faktury.
Ilonko wysłałam Ci na maila kilka zdjęć dziewczynki,jeżeli możesz,to wklej:-)

Posted

[quote name='daśka']Toyotko narazie nie zamawiam póki co sunia dostaje tran i biotiderm.Nie mam kasy jestem wypłukana,więc jeżeli ktoś ma jakieś witaminki i mógłby się podzielić,to napewno by się przydały.Sunia jednak przyjechała wychudzona,no i po tych szczeniaczkach,więc suplementacja z pewnością dobrze by jej zrobiła:-)
Jeszcze muszę zanieść Wet 200 zł,a skarbonkę mam pustą:-(
Toyotko załatw adres do wysyłki faktury.
Ilonko wysłałam Ci na maila kilka zdjęć dziewczynki,jeżeli możesz,to wklej:-)[/QUOTE]

Wstawię jutro bo już się idę spać. Rano wstaje o 3:30 i idę do pracy.
Spokojnej nocy życzę.

Posted

[quote name='chita']ja moge zrobic allegro, ale wieczorem dopiero;)

Bardzo Ci dziękuję za to allegro. Prezes pojechał do domu :). Domek ten zgłosił się z ogłoszeń Atosa, ale pojechał Prezes. Allegro trwa jeszcze 9 dni. Czy byłoby to możliwe, aby podmienić zdjęcia i tekst dla Atosa ?
http://www.dogomania.pl/threads/207058

Posted

I co, nikt się nie cieszy, że już wszystkie maluchy w DS ? Tutaj powinny być fanfary. To nasz wspólny sukces.

Chyba każda osoba obecna na tym wątku miała swoją "robotę " do wykonania. Dziękuję wszystkim, którzy pomogli. Specjalne podziękowania dla daśki i Atomowki :loveu:.

Ps. Prezes trafił do bardzo zwierzolubnych ludzi, pani już dzwoniła zdać relację z podróży, która przebiegła bezproblemowo i także z pierwszego spacerku :).

Posted

Toyota ja się cieszę, mega mega się cieszę:):):)
Wszystkie maluchy mają cudowne domy, kochających ludzi:)
Jakie to cudowne uczucie jak chociaż w malutkim stopniu mogłam się przyczynić do tego :)

Posted

HURAAAAAAAAAAAAAAAA, HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, brawo Dziewczynki:):):)
Toyotko BUZI BUZI BUZI:) Jak się cieszĘ, że te Glusie cudne majĄ supero domki i wszystko pięknie się skończyło.
FAN FA RY, FAN FA RY, FAN FA RY;) LAMBADĘ WYWIJAM!
Dasieńko głupio nam z powodu tych pozjadanych futryn.....To się suńka zadomowiła, a jaka zabawowa. Dziad by pewnie nie uwierzył, o ile jeszcze o niej pamięta.... A ta druga psinka rudziaszka śliczna. Czy to Twój Daśko pies? To jest ONEK?;)

Posted

Super że Prezes ma domek,a więc wszstkie dzieci suni w swoich domkach, :multi:
to teraz pora żeby i ona znalazła swój domek i dostała w końcu swój domek na zawsze :loveu:

A poniżej zdjęcia suni:

Posted

Śliczne mordaszcze ONKOWATE!!!!!!!!!!!!!!!;) Te uszy, oj, był zamieszany w akt tworzenia nietoperek;) Ale jaka ona radosna, zadowolona, pewna siebie!
Dasieńko ukłonów walę 46 pod rząd!!! Jeszcze tylko musimy sunicę podtuczyć... Cholera i kasiorrrę kołować.

Posted

[quote name='Marycha35']Śliczne mordaszcze ONKOWATE!!!!!!!!!!!!!!!;) Te uszy, oj, był zamieszany w akt tworzenia nietoperek;) Ale jaka ona radosna, zadowolona, pewna siebie!
Dasieńko ukłonów walę 46 pod rząd!!! Jeszcze tylko musimy sunicę podtuczyć... Cholera i kasiorrrę kołować.
To rude to nasza Daska adoptowaliśmy ją w kwietniu ubiegłego roku

a to link do jej wątku,choć my ją na allegro wyszukaliśmy:-)
http://www.dogomania.pl/threads/180780-DRAMA-dramatycznie-chuda-kochana-przytulanka-szuka-domu-zanim-zniknie...-MA-DOM!

Posted

Toyotko zaje....... ,że maluchy mają tak cudowne domki,historia na dogo jakich wiele,ale Tobie się udało:-)
Teraz czas na suńkę i bedą MAGA SUPER HIPER FANFARY:-):-):-):-):-)

Posted

Jesuuuuuu, jaki szkielecik, a teraz taka piękność:) Szacun Daśko i już przestaje się martwić o Działkę, hi, tak sobie ją nazywam roboczo;)
Edit:
a jak trzustka suni Twojej???????

Posted

Działka;-) wygłądała już przyjeżdżając do mnie znacznie lepiej niż Daśka nasza,nooo i panienka jak pisałam wybredna nieco;-)
Damy radę musimy!!!

Posted

[quote name='daśka']To rude to nasza Daska adoptowaliśmy ją w kwietniu ubiegłego roku

a to link do jej wątku,choć my ją na allegro wyszukaliśmy:-)
http://www.dogomania.pl/threads/180780-DRAMA-dramatycznie-chuda-kochana-przytulanka-szuka-domu-zanim-zniknie...-MA-DOM!

****************************************************************************************

Ooo.................. Któz tu zawitał śliczności kochane :-) Przyszła odwiedzić watek koleżanki ??? :-)

Posted

[quote name='Marycha35']A trzustka suni już lepiej?[/QUOTE]
byłam z nią u trzech wetów i żaden nie potwierdził choroby trzustki,więc przypuszczam,że to był obiaw jej stanu,tzn głodzenia.Na dzień dzisiejszy nie ma objawów choroby,nie licząc urazu psychicznego....panicznie boi sie odosobnienia,kiedy musze ją zamknąć na chwilę w pokoju lub w łazience,to już wiem,że odrazu musze wziąc mopa i ręczniki papierowe,ponieważ robi pod siebie wszystko,z resztą ona do dziś załatwia się w domu,choć zazwyczaj nie częściej niż dwa razy w tygodniu.Czasami nawet jak idę do sypialni i oglądam TV,to wchodze do kuchni i sa siki lub qpa.Taki urok psiaków po traumie,za to jest kochaną przytulanką i moim "ogonem" nie odstępuje mnie na krok:-)

Posted

[quote name='Iljova']Ależ masz wspaniały ogon ;-)[/QUOTE]

heh ja nie mam ale moje psiórki i owszem i to jakie piękniaste;-)
Daska niestety ma tylko połowę ogona,ktos musiał jej odciąc,ale dzisiaj już nie zwracamy na to uwagi,ponieważ kiedy sie cieszy to cały tłusty tyłek jej lata:-)