daśka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='toyota']Daśka, napisz mi co i jak z tymi witaminami ![/QUOTE] Toyotko narazie nie zamawiam póki co sunia dostaje tran i biotiderm.Nie mam kasy jestem wypłukana,więc jeżeli ktoś ma jakieś witaminki i mógłby się podzielić,to napewno by się przydały.Sunia jednak przyjechała wychudzona,no i po tych szczeniaczkach,więc suplementacja z pewnością dobrze by jej zrobiła:-) Jeszcze muszę zanieść Wet 200 zł,a skarbonkę mam pustą:-( Toyotko załatw adres do wysyłki faktury. Ilonko wysłałam Ci na maila kilka zdjęć dziewczynki,jeżeli możesz,to wklej:-) Quote
Iljova Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='daśka']Toyotko narazie nie zamawiam póki co sunia dostaje tran i biotiderm.Nie mam kasy jestem wypłukana,więc jeżeli ktoś ma jakieś witaminki i mógłby się podzielić,to napewno by się przydały.Sunia jednak przyjechała wychudzona,no i po tych szczeniaczkach,więc suplementacja z pewnością dobrze by jej zrobiła:-) Jeszcze muszę zanieść Wet 200 zł,a skarbonkę mam pustą:-( Toyotko załatw adres do wysyłki faktury. Ilonko wysłałam Ci na maila kilka zdjęć dziewczynki,jeżeli możesz,to wklej:-)[/QUOTE] Wstawię jutro bo już się idę spać. Rano wstaje o 3:30 i idę do pracy. Spokojnej nocy życzę. Quote
toyota Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='chita']ja moge zrobic allegro, ale wieczorem dopiero;) Bardzo Ci dziękuję za to allegro. Prezes pojechał do domu :). Domek ten zgłosił się z ogłoszeń Atosa, ale pojechał Prezes. Allegro trwa jeszcze 9 dni. Czy byłoby to możliwe, aby podmienić zdjęcia i tekst dla Atosa ? http://www.dogomania.pl/threads/207058 Quote
chita Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='toyota']Bardzo Ci dziękuję za to allegro. Prezes pojechał do domu :). Domek ten zgłosił się z ogłoszeń Atosa, ale pojechał Prezes. Allegro trwa jeszcze 9 dni. Czy byłoby to możliwe, aby podmienić zdjęcia i tekst dla Atosa ? http://www.dogomania.pl/threads/207058 jasne:)wroce do domu i sie zabiore;) Quote
toyota Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 I co, nikt się nie cieszy, że już wszystkie maluchy w DS ? Tutaj powinny być fanfary. To nasz wspólny sukces. Chyba każda osoba obecna na tym wątku miała swoją "robotę " do wykonania. Dziękuję wszystkim, którzy pomogli. Specjalne podziękowania dla daśki i Atomowki :loveu:. Ps. Prezes trafił do bardzo zwierzolubnych ludzi, pani już dzwoniła zdać relację z podróży, która przebiegła bezproblemowo i także z pierwszego spacerku :). Quote
Atomowka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Toyota ja się cieszę, mega mega się cieszę:):):) Wszystkie maluchy mają cudowne domy, kochających ludzi:) Jakie to cudowne uczucie jak chociaż w malutkim stopniu mogłam się przyczynić do tego :) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 HURAAAAAAAAAAAAAAAA, HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, brawo Dziewczynki:):):) Toyotko BUZI BUZI BUZI:) Jak się cieszĘ, że te Glusie cudne majĄ supero domki i wszystko pięknie się skończyło. FAN FA RY, FAN FA RY, FAN FA RY;) LAMBADĘ WYWIJAM! Dasieńko głupio nam z powodu tych pozjadanych futryn.....To się suńka zadomowiła, a jaka zabawowa. Dziad by pewnie nie uwierzył, o ile jeszcze o niej pamięta.... A ta druga psinka rudziaszka śliczna. Czy to Twój Daśko pies? To jest ONEK?;) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Toyotko a do nieba to Cię windą powiezie sam Św, Roch, opiekun psów:):):) Ale to jeeeeeeeszcze;) Quote
Iljova Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Super że Prezes ma domek,a więc wszstkie dzieci suni w swoich domkach, :multi: to teraz pora żeby i ona znalazła swój domek i dostała w końcu swój domek na zawsze :loveu: A poniżej zdjęcia suni: Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Śliczne mordaszcze ONKOWATE!!!!!!!!!!!!!!!;) Te uszy, oj, był zamieszany w akt tworzenia nietoperek;) Ale jaka ona radosna, zadowolona, pewna siebie! Dasieńko ukłonów walę 46 pod rząd!!! Jeszcze tylko musimy sunicę podtuczyć... Cholera i kasiorrrę kołować. Quote
daśka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Marycha35']Śliczne mordaszcze ONKOWATE!!!!!!!!!!!!!!!;) Te uszy, oj, był zamieszany w akt tworzenia nietoperek;) Ale jaka ona radosna, zadowolona, pewna siebie! Dasieńko ukłonów walę 46 pod rząd!!! Jeszcze tylko musimy sunicę podtuczyć... Cholera i kasiorrrę kołować. To rude to nasza Daska adoptowaliśmy ją w kwietniu ubiegłego roku a to link do jej wątku,choć my ją na allegro wyszukaliśmy:-) http://www.dogomania.pl/threads/180780-DRAMA-dramatycznie-chuda-kochana-przytulanka-szuka-domu-zanim-zniknie...-MA-DOM! Quote
daśka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 tak więc spokojnie odnośnie tuczenia psiaków mam już doświadczenie;-) Quote
daśka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 sunia na jednym ze zdjęc jest własnie z niepełnosprawnym synem sąsiadki i nawet sąsiadki włosy się na kolejnym zdjątku załapały:-) Quote
daśka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Toyotko zaje....... ,że maluchy mają tak cudowne domki,historia na dogo jakich wiele,ale Tobie się udało:-) Teraz czas na suńkę i bedą MAGA SUPER HIPER FANFARY:-):-):-):-):-) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jesuuuuuu, jaki szkielecik, a teraz taka piękność:) Szacun Daśko i już przestaje się martwić o Działkę, hi, tak sobie ją nazywam roboczo;) Edit: a jak trzustka suni Twojej??????? Quote
daśka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Działka;-) wygłądała już przyjeżdżając do mnie znacznie lepiej niż Daśka nasza,nooo i panienka jak pisałam wybredna nieco;-) Damy radę musimy!!! Quote
Iljova Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='daśka']To rude to nasza Daska adoptowaliśmy ją w kwietniu ubiegłego roku a to link do jej wątku,choć my ją na allegro wyszukaliśmy:-) http://www.dogomania.pl/threads/180780-DRAMA-dramatycznie-chuda-kochana-przytulanka-szuka-domu-zanim-zniknie...-MA-DOM! **************************************************************************************** Ooo.................. Któz tu zawitał śliczności kochane :-) Przyszła odwiedzić watek koleżanki ??? :-) Quote
daśka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Marycha35']A trzustka suni już lepiej?[/QUOTE] byłam z nią u trzech wetów i żaden nie potwierdził choroby trzustki,więc przypuszczam,że to był obiaw jej stanu,tzn głodzenia.Na dzień dzisiejszy nie ma objawów choroby,nie licząc urazu psychicznego....panicznie boi sie odosobnienia,kiedy musze ją zamknąć na chwilę w pokoju lub w łazience,to już wiem,że odrazu musze wziąc mopa i ręczniki papierowe,ponieważ robi pod siebie wszystko,z resztą ona do dziś załatwia się w domu,choć zazwyczaj nie częściej niż dwa razy w tygodniu.Czasami nawet jak idę do sypialni i oglądam TV,to wchodze do kuchni i sa siki lub qpa.Taki urok psiaków po traumie,za to jest kochaną przytulanką i moim "ogonem" nie odstępuje mnie na krok:-) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Mój Boszeeeeeee, miała sunieczka mimo wszystko szczęście. Kochani jesteście:) Mam nadzieję, że Działka ją nie zamęczy tymi podszczypankami nożnymi;) Quote
daśka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Iljova']Ależ masz wspaniały ogon ;-)[/QUOTE] heh ja nie mam ale moje psiórki i owszem i to jakie piękniaste;-) Daska niestety ma tylko połowę ogona,ktos musiał jej odciąc,ale dzisiaj już nie zwracamy na to uwagi,ponieważ kiedy sie cieszy to cały tłusty tyłek jej lata:-) Quote
Recommended Posts