Abrakadabra Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Pragnienie-Milosci napisał(a):Skoro Storek prawdopodobnie do mnie trafi, to wypadałoby udzielić się w temacie:) Czekam jutro na wizytę, mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i dzikus mógłby do mnie przyjechać. Chili skończyła cieczkę i jest chwilowo na wakacjach pod Warszawą, ale jak tylko będę miała info, że Storek przyjeżdża to ją odbiorę i zobaczymy jak się dogadają. Generalnie suka jest pozytywnie nastawiona do świata i nie wykazuje agresji,ale wiadomo - to tylko psy, wolę nie potwierdzać na 100%. Oby udało nam się go szybko i miło zsocjalizować. Chili będzie miała nie lada wyzwanie (przyda jej się, bo ma za dużo energii, której nie umie spożytkować;)). Możecie trzymać kciuki za powodzenie całej akcji ;-) Ps. I bez "pani", proszęęę...;) Mocno wierzymy w to, ze Stor wygrał główny los na loterii !!! Quote
obraczus87 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Pragnienie Miłości - witaj, tutaj Marta :) Ciesze sie, że udzieliłaś się na wątku :) Fajnie, że jest zainteresowanie Ritką. Wczoraj rozmawiałam z Panią z Rumii. Jest bardzo zainteresowana Rita. Ich poprzednia sunia, któa niedawno odeszła też miała tak na imię. Acha sunia na mrozy na noc była zabierana do domu. :) Myśle, że warto poszukać kogoś, kto sprawdzi domek w Rumii i wtedy po prostu jak rita poszłaby do adopcji w W-wie to tamtej Pani podesłać innego psiulka :) może Sambę ? :cool3: czy ktoś zna kogoś z okolic Rumii?? Acha, w związku z tym, że Stor na 99% pojedzie do Kamili ;) To Fiera przygotuj proszę pieniążki na szczepienia Stora (kolejne szczepienia wykona Kamila, dobrze??:)) oraz karmę :) Quote
Noemi1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Witam na wątku Pragnienie Miłości, głóną wybawczynię dzikuska Storka :) Mam nadzieję, że się nie załami po przeczytaniu tego watku i opini na temat Storka :) Do zobaczenia :) Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Trzeba chociaż spróbować. Jeśli nie poradzę sobie z jego socjalizacją, to będziemy myśleć co dalej. Ale na tą chwilę nie widzę innego wyjścia, więc trzeba dać mu szansę;-) Szczepienia wykonamy, bez problemu. Kamila Quote
obraczus87 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Kamilo, mysle ze poradzisz sobie wspaniale :) !!! Quote
obraczus87 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Przypominam o bazarku dla rodzinki _ prosze podnosic chociaz :) http://www.dogomania.pl/threads/208766-Puchata-TORBA-KSIĄŻKA-ETUI-na-myszkę-do-laptopa-SŁOWNIK-Na-psią-rodzinę-19.06 Quote
Equus Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Atomowka napisał(a):Equus ja mogę te witaminy odebrac tylko napisz mi na PW o której Ty w tej arkadii jesteś Ja mogę być w arkadii w godzinach 11-15 ale jeśli maluchom nie potrzeba dodatkowych witamin to mogę je oddac do przytuliska - tam się może bardziej przydadzą? Jak juz tam uważacie. Quote
bric-a-brac Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Rozliczam poprzedni bazar odchudzaniowy: http://www.dogomania.pl/threads/208003-ZAKO%C5%83CZONY-Rozliczam.-Wegetaria%C5%84sko-chudn%C4%85cy-na-psi%C4%85-rodzin%C4%99 Na moje konto wpłaty były trzy, reszta bezpośrednio do Atomówki. Soema 11,10 AniaGucio 13,10 motyleqq 26 W sumie 50,20zł Właśnie przelałam, dajcie znać jak doleci;) Quote
Atomowka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dziewczyny my już wróciłyśmy z wizyty u Kamili Nie ma się co rozpisywać, śmiało możemy Storka pakować i niech spada się socjalizować Będzie miał dużo miejsca do biegania, jeżeli tylko będzie na to gotowy i koleżankę Bernenkę a być może również kolegę buldożka, wiec gabarytowo będą pasowali :) Wstępnie umówiłyśmy się na przewiezienie gałgana w sobotę Teraz wszystko zależy od Fierry, czy termin jej pasuje Bric jak tylko kasa do mnie dojdzie z bazarku dam znaka Quote
Agnieszka_K Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 o to super, że Storek się przeprowadza!:loveu: Quote
Noemi1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Potwierdzam to co pisze Atomowka :) Fiera czekamy na wieści. Quote
Abrakadabra Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Atomowka'] Nie ma się co rozpisywać, śmiało możemy Storka pakować i niech spada się socjalizować Jesoooo :loveu: jak sie cieszę :loveu: To najlepsza wiadomość miesiąca! Pani Kamilo! Bardzo dziękujemy! Co do mamusi, to wieści są niestety smutniejsze... Klatka jest, ręce do pomocy również, ale Tattoi nie da rady przyjać suczki. Po pierwsze tańszy wet wyjechał na 3tygodniowe wakacje, a podrugie chwilowo ma zajęte wszystkie klatki.... Nawet gdyby sterylkę wykonał droższy lekarz, nie mamy jej gdzie przetrzymać po zabiegu (ok.10dni). Co do wizyty w Rumii, to zaraz założę wątek na pomorskim. Maluchy zebrały na stronieVivy 50zł. Poproszę Mru, żeby przelała pieniądze na konto Atomówki - potrzebna będzie jednak faktura (za karmę lub usługi wet, np. za szczepienia. Może Pani Kamila weźmie na Storka)? Quote
paula82 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jestem tylko na chwilę. Rita zaszczepiona i zabezpieczona na kleszcze i pchły. Quote
Aleksa. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A ja własnie po bierzmowaniu.:):):) teraz do wtorku wystawienie ocen i biorę się za bazarek. :D Quote
malvaaa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 no to trzymamy kciuki zeby sunia Storka nie zjadla a pokochala i dziekujemy Fierze za dotychczasową opieke :) kurcze a moze ktos ma wolny chociaz kojec zeby ja ulokowac? Fiera tobie odchodzi jeden maluch, moze chcesz wzamian mamusię na 10dni :P? a Samba bedzie teraz w domku czy nadal w kojcu po wyprowadzce brata? Quote
obraczus87 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Mialam zapytanie na maila o Ritę. Odpisalam, czekam na odpowiedź :) Uff powoli wszystko sie uklada. Martwie sie mamusia. NApisalam zapytanie do jendej osoby. Quote
Ellig Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Darmowa sterylizacja wiejskich suczek i kotek. Fundacja "Zwierzęta i My" Miejsce: Województwa: lubelskie, podkarpackie, świętokrzyskie, mazowieckie i podlaskie. tel. /61/ 847 62 85 Quote
Noemi1 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ciotki macie jakiś kontakt do Fiery, bo nie wiem czy mamy jutro jechać po Storka? I może skontaktujcie się jak wygląda sprawa z linku w powyższym poście. Boję się, że za chwilę bedzie trzeba ratować kolejne maluchy od tej mamuśki :( W łapance mogę pomóc. Quote
Fiera Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Przepraszam za dłuuuuuuugą nieobecność, ale jakich super wieści się naczytałam:) Kamila, będziesz miała pociechę ze Storka - to nadal troszkę oszołom, ale jaki kochany;) Dzisiaj wykapałam maluchy, śpią teraz koło mnie w salonie. Samba oczywiście zostanie w domku po wyjeździe Storka. Cieszę się, że znalazła się dobra dusza z BDT dla malucha, to dla dobra obu psiaków - ale będę za nim tęskniła - przy mnie zamienił się z wampirka w milutkiego trochę nieufnego psiaka... Oczywiście zapraszam jutro - cały dzień pracuję w domu, więc godzina taka jak Wam pasuje:) Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Czuję, że to tylko słowa zachęty :lol: W jakich godzinach mogę się Was jutro spodziewać? Chili przyjedzie do mnie około 11 i będziemy czekać na oszołoma :lol: Na wieczór mam już zaplanowanych gości, także socjalizacje zaczniemy od pierwszego dnia ;-) Quote
Fiera Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Pragnienie-Milosci napisał(a):Czuję, że to tylko słowa zachęty :lol: W jakich godzinach mogę się Was jutro spodziewać? Chili przyjedzie do mnie około 11 i będziemy czekać na oszołoma :lol: Na wieczór mam już zaplanowanych gości, także socjalizacje zaczniemy od pierwszego dnia ;-) Nie wiem jak Storek zareaguje na nowe m-ce i ludzi, ale on naprawdę jest kochany - jak się przestraszy, to obejmuję mu pysio obiema rękoma, i on się wtula i uspokaja. Przy kąpieli był super grzeczny. A teraz chrapie;) Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Damy radę ;-) Niech się wyśpi, bo ja mam w planach przestawić mu godziny aktywności, na te bardziej ludzkie :lol: Quote
Noemi1 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Zarz ścigam Atomowkę i wszystko ustalamy. Myślę, że z Wwy wyjedziemy o 9:00, na 10:30 powinnyśmy najpóźniej u Fiery. Damy mu troszkę czasu na aklimatyzację i pewnie w ciągu godziny wyjedziemy, czyli około 11:30. Wychodzi na to, że około 14:00 - 14:30 powinnyśmy dotrzeć do Kamili :) Widzę, że nie ma Atomowki na watku, więc już łapię za telefon :) Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ok. W takim razie spodziewam się Was ok.14.00. Jakby coś się zmieniło to dajcie znać:) Quote
Fiera Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Super godziny jeśli o mnie chodzi, bo jednak nie mam całej soboty wolnej, po 14 będę zajęta - jadę po sunię do Rawy Maz. i późno wrócę, więc super, że będziecie rano. Stor łazi za mną:loveu:, a Samba podgryzała mi łóżko:mad: - oczywiście ją zestrofowałam, ale już teraz widzę, że ona będzie niezły numer:evil_lol: Quote
Recommended Posts