Fiera Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Wysłałam już adres na PW, maluchom od jutra zostały tylko chrupy, ale są już do suchej karmy przyzwyczajone, więc nie ma tragedii. Jutro mnie nie będzie na dogo, bo mam urwanie głowy, relacja ze szczepienia pewnie w czwartek. Quote
obraczus87 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Mam już adres, więc zamawiam karmę. Atomówka wyślij mi proszę zwrot za karmę - 97,80, dziękuję :) Jesli chodzi o matkę, to Abra napisała tak jak to wygląda... Quote
obraczus87 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Aaaa podajcie mi numer do Fiery- gdzieś zapodziałam, a musze podać go kurierowi od karmy.... EDIT: Dostalam i karme zamowilam :)! Quote
__Lara Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Zauważyłam te śliczne maleństwa na bazarku. Gdzie one teraz są? Quote
Atomowka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Lara dwa szczyle się u Fierry pod Warszawą a jedna czarna dziewczynka u Pauliny w Warszawie Obraczus kasę wysyłam już, numer konta ten sam z którego Ty wysyłałaś kasę z bazarku? 521140 się zaczyna p.s Obraczuś mam kasę od Ciebie za bazarek dietetyczny, co to za bazar, bo chyba nie mam linku ? Quote
Aleksa. Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Atomowka']Lara dwa szczyle się u Fierry pod Warszawą a jedna czarna dziewczynka u Pauliny w Warszawie Obraczus kasę wysyłam już, numer konta ten sam z którego Ty wysyłałaś kasę z bazarku? 521140 się zaczyna p.s Obraczuś mam kasę od Ciebie za bazarek dietetyczny, co to za bazar, bo chyba nie mam linku ?[/QUOTE] To ten - [url]http://www.dogomania.pl/threads/208003-ZAKO%C5%83CZONY-Rozliczam.-Wegetaria%C5%84sko-chudn%C4%85cy-na-psi%C4%85-rodzin%C4%99[/url] :) Quote
wiga138 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Abrakadabra']Jeśli się mylę, to mnie "naprostujcie": łapiemy, zawozimy do Tattoi, sterylizujemy, odczekujemy okres rekonwalescencji, wypuszczamy :([/QUOTE] ???? jak to wypuszczamy ???? i co z nią będzie ??? a jak przyjdzie zima..........? Quote
Abrakadabra Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='wiga138']???? jak to wypuszczamy ???? i co z nią będzie ??? a jak przyjdzie zima..........?[/QUOTE] Wiga, jeśli masz (bądź ktokolwiek inny) dla niej miejsce - to oczywistym jest, że jej nie wypuścimy. Paula, czy ta Pani odezwała się do Ciebie? Quote
Abrakadabra Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='paula82']niestety nie[/QUOTE] Szkoda.. Dziewczyny, czy ktoś może zrobić ogłoszenia? Tekst napisła Malvaa , telefon można podać do mnie i do Pauli (Paula, zgadzasz się?) Zdjęcia są w pierwszym poście i na 17 oraz 18 stronie wątku. Quote
Atomowka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Jeżeli jutro dam radę to zrobię chociaż trochę Quote
Abrakadabra Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Atomowka']Jeżeli jutro dam radę to zrobię chociaż trochę[/QUOTE] Atomówka, dzięki :) Rita jest już gotowa do adopcji, a jej rodzeństwo nadal czeka ... Quote
Atomowka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Maila niech ktoś da do ogłoszeń P.S jako że godzina jeszcze wczesna kilka ogłoszeń już dziś, jutro będzie mniej do roboty Mail podałam swój ale jak będę miała Waszego to zmienie, albo kontakt przekaże i tyle [url]www.adopcjapsa.pl[/url] [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=287252645&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ287252645MXGuidMZ1304d0b7-4550-a20b-2761-4562fffe90b7&mpname=LocClass-PreAuthAd&mpname=LocClass-FreeAd&mpuid=47427283%3B287252645%3B47427283%3B3200008%3B9124%3B%3B%3B%3B%3B1306962735438&secev=AQAAATA7oAIAAM0AAAABACIxMzA0ZDBjYjE0ZS5hMjBiMjZlLjFlNmQxLmZmZmQ2MTFhAAAAAQAAAAARHyClANvx9FksbAO0rnCwbYDD4SLsiwzw&wmid=287252645[/url] [url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/59494/Rita---5-miesieczna-puchata-kuleczka-czeka-na-dom/[/url] [url]http://tablica.pl/[/url] [url]http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/59494/Rita---5-miesieczna-puchata-kuleczka-czeka-na-dom/[/url] [url]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=23081&n=Rita-5-miesieczna-puchata-kuleczka-czeka-na-dom[/url] [url]http://www.cafeanimal.pl/index.php/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rita-5-miesieczna-puchata-kuleczka-czeka-na-dom,41124[/url] [url]www.najpewniej.pl[/url] Quote
Zośka74 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Hej. Nie było mnie tu ostatnio bo miałam dużo zajęć za co przepraszam. Wczoraj dostałam wieczorem wiadomość, że " nasza " sunia została prawdopodobnie potrącona przez samochód bo leżała przy samej drodze ( koleżanka widziała jadąc autobusem ) Ja dzisiaj widziałam sunię na działkach i faktycznie utyka na przednią łapę. Jeżeli w sobotę będzie łapanka to musimy umówić się przed 7 rano jak sunia jest jeszcze na działkach - ja mogę od 6 rano być w gotowości. Quote
obraczus87 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Pisałam wczesniej ze wyslalam dane do ogloszen na bazarek.... ogloszenia juz zaczeła dziewczyna robic.... Quote
obraczus87 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nie śmiejcie się z tytułu, ale mysle ze moze przyciągnąc ludzi ;) tekst dłuzszy i krótszy: RITA- piękny szczeniak, który mieszkał pod betonem. ADOPTUJ! Szczeniak mieszkający pod betonowymi płytami, bez swojego człowieka, bez zabawy, w zimnie, często bez jedzenia i picia? Myślisz że to nie możliwe? Niestety taki los spotkał Ritę, delikatną czarną, puchatą kulkę, która całe swoje dzieciństwo spędziła w takich warunkach. Mieszkała tam ze swoją mamą i rodzeństwem. Pewnego dnia los uśmiechnął się do Rity, znaleźli się ludzie dla których jej los nie był obojętny. Zajęli się małą i obecnie sunia przebywa w domu tymczasowym w Warszawie, gdzie uczy się wszystkiego na nowo. Rita potrzebuje cierpliwego i kochającego człowieka, przewodnika który zaopiekuje się nią i podaruje to czego potrzebuje każdy pies – bezgranicznej miłości i zrozumienia. Ona na pewno odwdzięczy się całym psim sercem! Rita ma ok. 5 miesięcy, w przyszłości będzie psiakiem trochę za kolano. Jak każdy szczeniak jest ciekawa świata, jednak do obcych zachowuje dystans, szybko się uczy, bardzo ładnie chodzi na smyczy. [U] Nie zastanawiaj się, nie czekaj, Rita czeka własnie na Ciebie – jeśli chcesz zyskać prawdziwego przyjaciela skontaktuj się z nami![/U] KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Marta 663-805-384, Dorota 601-672-846, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Nie wydamy psa na łańcuch. --------------------------------------------------------------------------------- RITA- piękny szczeniak, który mieszkał pod betonem. ADOPTUJ! Szczeniak mieszkający pod betonowymi płytami, bez swojego człowieka, bez zabawy, w zimnie, często bez jedzenia i picia? Myślisz że to nie możliwe? Niestety taki los spotkał Ritę, 5-miesięczną, delikatną czarną, puchatą kulkę, która całe swoje dzieciństwo spędziła w takich warunkach. Mieszkała tam ze swoją mamą i rodzeństwem. Pewnego dnia los uśmiechnął się do Rity, znaleźli się ludzie dla których jej los nie był obojętny. Zajęli się małą i obecnie sunia przebywa w domu tymczasowym w Warszawie, gdzie uczy się wszystkiego na nowo. Rita w przyszłości będzie psiakiem trochę za kolano. Jak każdy szczeniak jest ciekawa świata, jednak do obcych zachowuje dystans, szybko się uczy, bardzo ładnie chodzi na smyczy. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Marta 663-805-384, Dorota 601-672-846, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Nie wydamy psa na łańcuch. Quote
paula82 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jeśli chcecie możecie podać mój: 790-369-926 [email][email protected][/email] a czy mógłby ktoś zrobić jakieś plakaty? żeby można było, np w lecznicach porozwieszać? Quote
bric-a-brac Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Atomówka, wyślij proszę namiary do przelewu tym dziewczynom: [SIZE=2][B][COLOR=darkgreen]grzenka [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][B]Nr 4[/B] - Joga na PŁASKI BRZUCH (Shape)[/SIZE][SIZE=2] [B]8zł[/B][/SIZE] [SIZE=2][B][COLOR=darkgreen]si_bcw [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][B]Nr 6 [/B]- Kuchnia wegetariańska - Tentenu[/SIZE][SIZE=2][B]10zł [/B][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=3][SIZE=5][B][COLOR=darkgreen][SIZE=2]AniaGucio [/SIZE][/COLOR][SIZE=2]15zł [/SIZE][/B][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][B]Nr 7 [/B]- Kuchnia wegetariańska [/SIZE] [SIZE=2] Wysyłka idzie od Abry, więc nie musi przechodzić przez moje konto, tylko prosto do Was ;) A Abra wysyła na własny koszt. [/SIZE] Quote
obraczus87 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='wiga138']co z mamą ? czy można ja złapać na sedalin ?[/QUOTE] ABRA organizuje klatke... na sedalin raczej nie ze wzgledu na bliskosc bardzo ruchliwej ulicy :( Quote
Atomowka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Bric dane do przelewu wysłałam Obraczus jakoś przeoczyłam,że zamówiłaś ogłoszenia ale spoko im więcej tym lepiej nawet jak się powtarzają W weekend nie ma mnie w Wawie więc zupełnie przy łapaniu suni nie pomogę Quote
obraczus87 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Kase z karmy otrzymalam, dzięki Atomowka. Im wiecej ogloszen, tym lepiej ;) Quote
Recommended Posts