2411magdalenka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 odwiedzam Perełkę wśród perełek.. zdrowiej nam ślicznoto! Quote
funia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Teresko proszę o podanie swojego adresu i konta na pw bo jak tylko będę miała na koncie pieniądze od IVV zaraz chcę Ci przekazać . Quote
funia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pieeniądze są.Tylko nie wiem czy mam słąć na to stare konto ,czy Tereska ma jakieś inne moze ? Quote
2411magdalenka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Prosimy o głosy w Krakvecie na Rachów Stary (stamtąd pochodzi Perełka) - trzeba wesprzeć jej "rodzinę", 150 psiaków nadal czeka na pomoc... Quote
inga.mm Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Czy Rachów ktos przejął, czy jest nadal pod tym samym zarzadem? Quote
MaDi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 inga.mm napisał(a):Czy Rachów ktos przejął, czy jest nadal pod tym samym zarzadem? Przytuliskiem nadal zajmuje się Pani Renata:shake: Quote
IVV Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 funia napisał(a):Pieeniądze są.Tylko nie wiem czy mam słąć na to stare konto ,czy Tereska ma jakieś inne moze ? Teresko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
inga.mm Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zapraszam do obejrzenia galerii psich portretów - bazarku na psie długi Quote
TERESA BORCZ Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 już jestem nareszcie, miałm straszny nawał i ledwie dyszę, ale wolę zaniedbać nieco pisanie niż zabiegi psiaków i mam nadzieję że mi to wybaczycie cioteńki kochane, na dodatek wszystko musiałam robić jedną ręka a więc wolniej, konto to samo, już nareszcie pomalutku uzupełniam zaległości na dogo wiadomści, finanse, fotki i zaczynam rozliczenia bo znalazłam cioteczkę z miau i dogo która mi to wszystko pomału powstawia, Perlątko jest coraz pewniejsze siebie i chce tam być gdzie sobie upatrzy miejsce, już nie jest cichutka i skromna, ponieważ zaczepiały ją moi panowie tyczasowi, Kuba i Foksik, Dałam ją do luksusowego jednopsikowego apartamentu , pokoju mojej siostry, drzwi z szybą,/ warto było popatrzeć co wyprawiała aby wrócić na wybrane przez siebie miejsce, podskakiwała wysoko, błyskając refleksami oczu, i szczekała po raz pierwszy bardzo donośnie, szantażystka, robiła to niezmordowanie aż ją zabrałam i trzymałam na kolanach, bo i do tego ją trzeba przyzwyczajać/ Chyba jej brakowało tv,towarzystwa i gwaru, a wogóle to kulturalna sunia, powyjmowała sobie nieco czasopism z gazetnika i darła zapamiętale, chyba te gdzie wieści nie były za ciekawe, to też pierwszy raz ,jeśli już tak bardzo wie co chce to jest dobra oznaka, bo najgorsza jest obojętność/ Rozmawiałam z wetkami, sprawdziły lubelskie wyniki, no i umawiałyśmy się na badania a w końcu doszłyśmy do wniosku że poprostu zrobi się jednak te sterylkę bo i tak jest konieczna, bez dodatkowych badań dot wpływu hormonów na jej problemy skórne, a z badaniami koniecznymi do przeprowadzenia zabiegu, narazie smarujemy i odżywiamy, dalej daje jej melatonię, wszelkie kapsułki jak dotąd, ale wprowadziłam jeszcze do płukania obok ziół ocet jabłkowy, zmienił diametralnie problem płatów łupieżu/ teraz będę już może cześciej bo ręka się pomału goi/ Fajnie że sunia ma apetyt i nie grymasi, zjada cudnie wszystkie kapsułki i tabletki, z omegami i sufrinem na czele, pod tym wzgledem jest super, jak DROPS , ten to z ręki pożera wszelkie leki, bez owijania w paszteciki i tłuszczyki /obojgu smakuje wszystko! Quote
muzzy Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):ręka się pomału goi A co się stało? Quote
magdamiecka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Fantastyczne wieści;)) Pozdrowienia i całuski dla Perełki:));) Quote
IVV Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 dziekuje Madziu ,ze zagladasz ;) chcialam wstawic to info na FB ,ale nie moge (????) gdzies zniknela opcja -wyslij wiadomosc do wszystkich (???) Quote
funia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Przelałąm pieniążki w kwocie 200 zł,które przesłała IVV na potrzeby Perełki , Ps. Teresko potwierdz wpłatę jak już będziesz ją miała , Quote
TERESA BORCZ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 jestem, zaraz sprawdzę sobotę spędziłam w schronie, niedzielę na akcji adopcyjnej schronu, a resztę z psikami, PEREŁKA ma się dobrze, robimy co możemy, ma super apetyt, zaraz robimy zwykłe zabiegi, dziś już druga z kolei kąpiel z dodatkiem do ziół octu jabłkowego domowej roboty, staram się coraz mocniej ja przyzwyczaić do siedzenia na kolanach i przytulania, ale ona stale zachowuje rezerwę i tylko czycha aby czmychnąć na swoje posłanko, nie wiem co było przyczyną że ona tak się wszystkiego ogromnie boi, ale co by nie było, damy radę. Ona już osiagnęła tyle że podbiega do mnie na powitane a potem czmycha, albo jak przechodzę z pokoju do pokoju podlatuje bliżej mnie, może wreszcie jak inne wystraszone tymczaski sama w końcu mi wskoczy na kolana,nareszcie mogę nieco pouzupełniać zaległosci, bo walka o ogon ONKA Timonka wydaje się mieć dobre wyniki, więc już jeżdzę tylko raz dziennie do niego/ Quote
inga.mm Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Gdy przypomnę sobie walkę o jej nowe życie i czytam teraźniejsze wieści, to aż trudno uwierzyć, że udało się tyle osiągnąć Quote
TERESA BORCZ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 DOSZŁY PIENIAŻKI super, dzięki porozliczam wszystko i trzymam kase na sterylkę, a i mój wet gdzies wędruje czekam bo to spec Quote
IVV Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ciesze sie ,ze doszly juz pieniadze :) wiem ,ze z cala pewnoscia sa potrzebne :) Funiu dziekuje kochana za pomoc :) Quote
funia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Polecam się na przyszłość ja będzie trzeba .;) Quote
IVV Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 funia napisał(a):Polecam się na przyszłość ja będzie trzeba .;) wiesz ,ze zawsze pamietam ;) Quote
TERESA BORCZ Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Cioteczki, na poranne pocieszenie mam dobrą wiadomość, ! Peperełkowe kudełki rosły gdzie akurat chciały a mnie martwiła łysa główeczka/ dziś przy porannym podkarmianiu specyfikami na ratowanie image'u panny znalazłam pierwszy kłująy meszek, oby się utrzymał bo to cudowny znak ! Quote
Recommended Posts