Luna_wro Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nikaragua napisał(a):zawsze wygrywasz konkursy :) muszę naszykować jakąś nagrodę :) wygrywam, bo nikt inny nie bierze udziału w konkursie:) nie mam konkurencji;) hm..nagrodę...owszem chętnie przyjmę:evil_lol: Quote
sonek666 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ale Ona jest puszysta po kąpieli, zupełnie jak rabec w wersji zimowej więc i do krajobrazu pasuje :evil_lol::evil_lol: Quote
panbazyl Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ale super kąpiel :) Moim futrzakom by się przydało też, ale poczekam na cieplejsze dni. Quote
NikaEla Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Dzisiaj na spacerze Nika z takim apetytem zjadła coś w krzakach,:shake: że potem musiałam czyścić dywan A jak chciała mi wskoczyć na kolana to brunatna zawartość brzuszka znalazła się na mnie i na kanapie :angryy: Quote
Patmol Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 moja Caillou regularnie łapie myszy:angryy: czy można jakoś psa tego oduczyć? Quote
panbazyl Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Patmol']moja Caillou regularnie łapie myszy:angryy: czy można jakoś psa tego oduczyć?[/QUOTE] po prostu pieso stosuje naturalna dietę barf :) moje czasem tez w polach upoluja jakąś mysz. I zjedzą..... Quote
NikaEla Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Nika bawi się korkiem od butelki. Obgryza i wypluwa kawałeczki ;) Quote
ołówek Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ... a potem muszę to zbierać po całym mieszkaniu :/ Quote
terierfanka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ołówek napisał(a):... a potem muszę to zbierać po całym mieszkaniu :/ oj tam, jeszcze niedawno mamusia po tobie sprzątała i nie narzekała ;) Quote
NikaEla Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 terierfanka napisał(a):oj tam, jeszcze niedawno mamusia po tobie sprzątała i nie narzekała ;) i teraz czasami sprzątam Quote
NikaEla Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Wytropiła bażanty (ale nie udał mi się ich sfotografować, bo nie przedarłam się przez chaszcze), nie mogłam się dowołać psa z powrotem, mimo iż błota miała po pas a takie drzewa u nas rosną: Quote
NikaEla Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 togaa napisał(a):Jestem w szoku... To majtki jakieś czy co ? Też byłam w szoku, dlatego zrobiłam zdjęcie, 'majtkowe drzewo' Quote
Poker Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 niesamowite to majtkowe drzewo,Może dziewczyny po studniówce na szczęście zdjęły i zarzuciły na drzewa? Quote
togaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Może to jakis zagajnik utraconej niewinności.....:razz:, albo trofea fetyszysty....? Nikaragua, Ty uważaj ! Quote
NikaEla Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 mila-ada napisał(a)::lol:Gdzie to takie piękne drzewa rosną? na Gaju :) koło torów kolejowych Quote
Korenia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Świetne drzewko ;) kiedyś widziałam jeszcze takie wersja buty ;) Quote
NikaEla Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Nika dziś najszczęśliwsza, bo pani (czyli ja) trochę zdrowieje i wyszła z nią na spacer koło domu:) Quote
NikaEla Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 i zdjęcie konkursowe ;) ale tym razem chyba przesadziłam ;) Quote
terierfanka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Poszalała ;) nie ma jeszcze kleszczy na tej górce? chyba ją widzę :) w mniej więcej takiej samej odległości od góry jak od boków zdjęcia :) Quote
NikaEla Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 terierfanka napisał(a):Poszalała ;) nie ma jeszcze kleszczy na tej górce? no nie wiem... mam nadzieję , że nie, zaraz ją będę kropić :) (od 3 dni krople leżą na biurku ale ciągle coś....) Quote
NikaEla Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Dzisiaj w parku Wschodnim Nika poznała Zoykę . na szczęście jej nie zjadła, ale ignorowały się wzajemnie ;) Quote
Recommended Posts