Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napiszę coś na temat nowego domku Vigo, bo za bardzo się rozczuliłam nad sobą... i tylko ja, ja, ja...

Vigo zamieszkał w bloku, na nowo powstałym osiedlu w Legnicy. Może nie ma swojego ogródka, ale ma za to swój balkon:) a przede wszystkim wspaniałych opiekunów!!!:loveu:
Na osiedlu nie brakuje zieleni, więc jest gdzie spacerować.
Jestem pewna, że w tym domu Vigusiowi ptasiego mleczka nie zabraknie!!! Nowi właściciele nie pozwolą go w żaden sposób skrzywdzić! Zadbają o jego zdrowie, wygląd i świetne samopoczucie...

Więc nieustająco będę trzymać :kciuki: za Vigo! bo to wspaniały, mądry piesek i na pewno szybko pokocha swoich nowych opiekunów:) a oni jego:loveu:

To jest ten DOM:) Spokojny i kochający:):Rose:

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam Was kochani:)

te słowa, zdjęcia... miód na moje skołatane serce... cieszę się, że przypadliście sobie do gustu... mocno trzymam:kciuki:

i oczywiście zawsze służę pomocą;)

ode mnie specjalne mizianka dla Vigusia:loveu:

Posted

Chyba nie ma niczego radośniejszego dla DT niż dobre wiadomości z DS i na dodatek ze zdjęciami.
Całuski dla Vigusia i pozdrowienia dla Jego rodzinki.
Czy imię zostaje?

Posted

Wieści z nowego domku Vigo są fantastyczne!!! Vigo świetnie się odnalazł w nowej rzeczywistości:) nie ma problemu z jedzeniem, spaniem i w ogóle byciem jedynym, ukochanym psiakiem w tej rodzinie:cool3: cwaniaczek:)wie, jak zaskarbić sobie miłość nowych właścicieli:Rose: Vigo poznaje dalszą rodzinkę i wszędzie jest przyjmowany entuzjastycznie!
Cudownie, cudownie...

Posted

[quote name='Luna_wro']Wieści z nowego domku Vigo są fantastyczne!!! (...) Cudownie, cudownie...[/QUOTE]

to fantastycznie! :) ale... Luna_wro, a jak Ty sobie radzisz bez Vigo? ;)

Posted

Ależ Vigo wypiękniał u Ciebie.Ja pamiętam go z tego pierwszego zdjęcia, gdzie i tak mi sie podobał.Teraz to istne cudo.

[quote name='Luna_wro']witam Was kochani:)

te słowa, [COLOR=red][B]zdjęcia[/B].[/COLOR].. miód na moje skołatane serce... cieszę się, że przypadliście sobie do gustu... mocno trzymam:kciuki:

i oczywiście zawsze służę pomocą;)

ode mnie specjalne mizianka dla Vigusia:loveu:[/QUOTE]

:-([B] ja nie widzę zdjęć , dlaczego ?[/B]

Posted

[quote name='WATACHA']Ależ Vigo wypiękniał u Ciebie.Ja pamiętam go z tego pierwszego zdjęcia, gdzie i tak mi sie podobał.Teraz to istne cudo.

:-([B] ja nie widzę zdjęć , dlaczego ?[/B][/QUOTE]

dziękuję:) w realu jeszcze piękniejszy;)
nie widać zdjęć?!

bladego pojęcia nie mam, dlaczego zostały usunięte:(

Posted

Już wiem co u Vigusia:) zapalenie ucha, zapalenie spojówki prawego oka, podwyższone próby wątrobowe:( smutny, trochę odchudzony...wrócił... a właściwie go przywiozłam...

Poza tym Vigo pozdrawia razem z Lunką wszystkie ciotki:)

[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/1022/1004241.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='WATACHA']Ahaaaaaaaaaaa, opowiedz cos więcej.Buziaczki dla Vigusia.[/QUOTE]

co tu opowiadać...:( dostałam e mail, że nowi opiekunowie chcą odstąpić od umowy, więc wsiadłam w auto i jesteśmy...

Posted

[quote name='Luna_wro']co tu opowiadać...:( dostałam e mail, że nowi opiekunowie chcą odstąpić od umowy, więc wsiadłam w auto i jesteśmy...[/QUOTE]

Dlatego, że piesek się rozchorował?