Luna_wro Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):może za słabo wypłukane? nie sądzę, prałam w płynie:) chyba raczej chodzi o brak zapaszków...., które do tej pory się tam zadomowiły:) Quote
wilczy zew Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Uznał że bez zapachów to nie jego. Quote
Luna_wro Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 jednak się przełamał:) i po zastanowieniu wybrał legowisko zamiast chodnika:) Quote
bros Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 a ja widzialam wczoraj Vigusia i powiem Wam że to nie ten sam pies. Jest cudny, pięknie obrośnięty, taki bardziej dziarski, pilnował auta Lunki :) Domowa opieka i serce robi swoje :) Quote
wilczy zew Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='bros']a ja widzialam wczoraj Vigusia i powiem Wam że to nie ten sam pies. Jest cudny, pięknie obrośnięty, taki bardziej dziarski, pilnował auta Lunki :) Domowa opieka i serce robi swoje :) ba......... Quote
Luna_wro Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 pamiętacie Vigo? to dla przypomnienia dla wszystkich... pierwsza wizyta u fryzjera:( a dzisiaj... przedstawiam Vigo super sznaucer miniaturka - czarny ze srebrem:):);) też prosto spod maszynki:) Quote
malawaszka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 ślicznościowy :loveu: u Elitesse byliście??? ależ metamorfoza - wstaw go do galerii!!! Quote
Luna_wro Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 malawaszka napisał(a):ślicznościowy :loveu: u Elitesse byliście??? ależ metamorfoza - wstaw go do galerii!!! byliśmy u fryzjerki Lunki:) Quote
Poker Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Aż dziwne ,że on nie może znaleźć domku. A może on po prostu odczarowuje potencjalnych chętnych ? Quote
Luna_wro Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='malawaszka']ależ metamorfoza - wstaw go do galerii!!! tak jest!!!:) zgodnie z zaleceniem Vigo na metamorfozach:) http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy?p=17636623#post17636623 Quote
Luna_wro Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 ostatni pocałunek:) i Vigo dzisiaj rusza do swojego nowego domku:) Będzie mieszkał w Legnicy... pożegnanie z Lunką... Quote
NikaEla Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 jakie zaskoczenie!!!!!!!!!! powodzenia śliczniaku Quote
Luna_wro Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 pożegnanie z "ciocią" Magdą... Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 powodzenia maleńki skarbeczku :laola: Luna_Wro :Rose: ogromne dzięki za cudowną opiekę i miłość do Vigusia!!!!! Quote
Luna_wro Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 moje serce z bólu rozpadło się na milion kawałeczków:( będę strasznie tęsknić za tym "kundlem":placz: Quote
Luna_wro Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 teraz czekamy na przyjazd nowej Pani Vigusia... spakowane zabawki, kocyk... dobrze, że będzie mieszkał niedaleko:) Quote
terierfanka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ale skąd w ogóle ten domek? super sprawa, że tak niedaleko :multi: Nie zazdroszczę takich emocji jakich dostarcza przekazywanie psa do ds po prawie pół roku w dt :shake: Quote
Luna_wro Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 terierfanka napisał(a):ale skąd w ogóle ten domek? super sprawa, że tak niedaleko :multi: Nie zazdroszczę takich emocji jakich dostarcza przekazywanie psa do ds po prawie pół roku w dt :shake: domek z ogłoszenia. Przepraszam, że nic nie pisałam, ale już tyle razy nic z tego nie wychodziło, że tym razem postanowiłam czekać do ostatniego dnia... Dwa tygodnie temu byliśmy na wizycie i wszystko super... czekaliśmy, bo Vigo miał ciętą doopkę. W poniedziałek ściągaliśmy szwy, wszystko jest ok i dlatego Vigo rusza w drogę;) Quote
Recommended Posts