Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam obecnie Pana który chce zaadoptować Vigo,zgadza się na wizytę i opłacenie kosztów ew.transporu do Płocka.Prosze o kontakt na pm po namiary na Pana

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do Pana Krzysztofa:) rozmawialiśmy chwilkę, bo w tym domu jeszcze jest duży smutek po stracie poprzedniego pieska:( odszedł zaledwie wczoraj:(
Pan Krzysztof ma do mnie zadzwonić, potrzebuje jeszcze troszeczkę czasu...

Posted

[quote name='malawaszka']zaciskam :kciuki: kawał drogi do przejechania[/QUOTE]

odległość to nie problem... Najważniejsze, aby Vigo miał, jak u Pana Boga w ogródku:)

Posted

Pan, który chciał adoptować Vigo nie zadzwonił:(
Pani ze Szczecina też nie odezwała się więcej:(
Następny Pan też nie daje znaku życia...

Wczoraj byliśmy z wizytą przedadopcyjną, ale...Vigo dał plamę?... Państwo bardzo mili, sympatyczni z 2 letnim synkiem:) niestety Vigo był niezadowolony z obecności małego człowieczka. Najpierw go unikał a potem zaczął warczeć na niego!:mdleje: w takiej sytuacji adopcja odpada:(

Posted

oj Vigo, to ty nie nadajesz się do dzieci :mad: , skoro warczysz.
W parku Wschodnim raz po raz widuję panią, która kiedyś zachwyciła się Vigo, jeździ sobie na rowerku i nie ma psa :(

Posted

[quote name='Nikaragua']oj Vigo, to ty nie nadajesz się do dzieci :mad: , skoro warczysz.
W parku Wschodnim raz po raz widuję panią, która kiedyś zachwyciła się Vigo, jeździ sobie na rowerku i nie ma psa :([/QUOTE]
Pani ma do mnie namiary, ale nie dzwoni:( więc chyba niekoniecznie chce mieć pieska...