Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Temat na FB jest już dawno sprostowany.
W niedzielę wieczorem dowiedziałam się,ze pies został wyrzucony,więc tak na FB napisałam.Kiedy Vega napisała mi wieczorem,że pies 'uciekł' od razu wprowadziłam poprawki.
Zaangażowało się kilka osób,ważne,żeby zapamiętali Bruna i jeśli Go zobaczą-będą wiedzieć,że takiego psiaka szukamy.

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora napisał(a):
Ta jej kolezanka i kolega ktorzy tez byli po psa 12 w Schronisku, to fajni ludzie maja husky tez z jakiegos Schroniska natomiast za "wlascicielke" nie dam 5 groszy.
Musimy rozeslac wici do Jozefowa, do Lulki i do gabinetow weterynaryjnych moze ktorys jednak odwazyl sie......!

Tak napisalam nieco wczesniej, a dzis rano dowiedzialam sie od Syku bo napisala wiec z nia rozmawialam ze z takim psem, z takiego powodu, w takiej sytuacji bylo dwoje ludzi (facet i kobieta) na Schroegera zeby uspic psa, kiedy odmowiono zmyto sie szybko.
Byc moze ktorys inny sie odwazyl (kiedys byla afera na Dogo z Krasinskiego)
Przeczytalam co napisalam i bardziej po Polsku Syku tam ma dyzury nocne dowiedziala sie jak na taki przyszla byli z psem ze Schroniska , agresywnym do dziecka,opis sie zgadzal i data.

Posted

Kora napisał(a):
Tak napisalam nieco wczesniej, a dzis rano dowiedzialam sie od Syku bo napisala wiec z nia rozmawialam ze z takim psem, z takiego powodu, w takiej sytuacji bylo dwoje ludzi (facet i kobieta) na Schroegera zeby uspic psa, kiedy odmowiono zmyto sie szybko.
Byc moze ktorys inny sie odwazyl (kiedys byla afera na Dogo z Krasinskiego)
Przeczytalam co napisalam i bardziej po Polsku Syku tam ma dyzury nocne dowiedziala sie jak na taki przyszla byli z psem ze Schroniska , agresywnym do dziecka,opis sie zgadzal i data.

no nie zartuj !

Posted

sprawdzcie jescze chrcynne i kutno z bielan nie tak trudno psiakowi wyjsc poza teren warszawy a tam juz tylko loteria kto go zlapie i kiedy...

Kora wysle Ci pw bo nie ogarniam juz przez te wszystkie przepychanki kto "zajmuje" sie psem

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Dzisiaj Bruno jest w Metrze, może będzie jakiś odzew...

trzymamy kciuki za bruna

w sprawie Bruna dzzwoncie do Lany, w ogłoszeniach podany jest jej numer

Posted

ręce opadły do kostek...mówiłam Lanie że mi się to wszytsko uklada w calosc, ze ta menda coś mogla mu zrobić, od poczatku mialam zle przeczucia...za duzo kombinowania i sciemniania...ja pierdzielę...

Posted

łoooooooooooooooooo matulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest:))) zajebiaszczo:))) matko kamień z serca:) co teraz robimy??? Vega, jaki jest plan działania? czy kombinujemy nad jakimś hotelikiem? ja mogę coś na pocz miesiaca wspomoc.

Posted

O rany, to dobrze... bo już myslałam o najgorszym... widziałam jego ogłoszenia w parku na bemowie - ktoś się nieźle postarał, bo wiszą w wielu miejscach!
Rozumiem, ze psiak bezpieczny?

Posted

tak pies jest u pani, nie chce go oddać bo kocha:) Ma podac Lanie numer tel i trzeba do niej podjechac i zerkąć czy wszystko ok. trzeba podpisac z pania umowe, ale Lana mowila ze psiak w dobrych rekach.choc wizyta mile widziana

Posted

vega17 napisał(a):
tak pies jest u pani, nie chce go oddać bo kocha:) Ma podac Lanie numer tel i trzeba do niej podjechac i zerkąć czy wszystko ok. trzeba podpisac z pania umowe, ale Lana mowila ze psiak w dobrych rekach.choc wizyta mile widziana

Ale piękne zakończenie tułaczki psiaka:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Ale piękne zakończenie tułaczki psiaka:-)

Lana mowila ze jest u niej od niedzieli , ale bala sie zadzwonic zebysmy nie odebrali psa. tak czy owak trzeba dom sprawdzic, pani ponoc ma koniec, psem zachwycona. (wcale sie nie dziwie, bo to wspalnialy pies)

Posted

o kurde kurde kurde:) ale mi się mordka cieszy :) matko, dla tej Pani brawa normalnie i owacje na stojąco!!!! mam nadzieję, że Bruno jest szczesliwy , ze to wszytsko nie jest snem, matko pies ma mega farta!!!

Posted

po tych ostatnich akcjach to wizyta jak najbardziej wskazana!!!! Do Lany mam mega prośbę, którą i tka omówię, żeby pilnowała żeby Sylwia P. żadnym żywym zwierzęciem sie już nigdy nei zajmowała, żeby nawet chomika nie miała!!! Bruno trzymałam i trzymam kciuki za Ciebie kochany piesku:)))) Jeśli to możliwe , mogę ja z Laną tam podjechać do tej Pani - jeśli nei ma chętnych.

Posted

megi_winters napisał(a):
po tych ostatnich akcjach to wizyta jak najbardziej wskazana!!!! Do Lany mam mega prośbę, którą i tka omówię, żeby pilnowała żeby Sylwia P. żadnym żywym zwierzęciem sie już nigdy nei zajmowała, żeby nawet chomika nie miała!!! Bruno trzymałam i trzymam kciuki za Ciebie kochany piesku:)))) Jeśli to możliwe , mogę ja z Laną tam podjechać do tej Pani - jeśli nei ma chętnych.

ugadaj sie juz z Laną .

Posted

Aż bałam się dziś tu zajrzeć (SITA) a tu takie wieści :multi:
Rozumiem, że Pani z Łomianek w końcu odpowiedziała na apel, znalazła gdzieś ogłoszenia??? Czy tak?

I jeszcze jak go odnalazła? Czy przybłąkał się do Łomianek, czy też gdzieś po drodze go zgarnęła?

Posted

Igam napisał(a):
Aż bałam się dziś tu zajrzeć (SITA) a tu takie wieści :multi:
Rozumiem, że Pani z Łomianek w końcu odpowiedziała na apel, znalazła gdzieś ogłoszenia??? Czy tak?

I jeszcze jak go odnalazła? Czy przybłąkał się do Łomianek, czy też gdzieś po drodze go zgarnęła?

eee nie wiem, wiem ze widziala ogloszenia i dlatego zadzwonila, bo sie zorientowala ze martwimy sie o psa. chyba sie przyblakal. ale wiecej powie Lana jak wroci z pracy

Posted

Przy okazji chciałam wszystkim podziękować za zaangażowanie w szukanie naszego Bruna. Nie spodziewałam się takie odzewu, bardzo Wam dziękuję za pomoc. Jesteście WIELKIE

i obiecany browar :beerchug: