Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vega17 napisał(a):
mam nadzieje ze jak sie znajdzie to wroci do nas. biednie i skromnie ale bedzie bezpieczny .znajdziemu mu spokojny domek

spójrz na Fb.. ile ma już fanów.. nie wierzę, że ktoś już w głowie nie szuka Mu miejsca u siebie !!!!: )

Posted

mam nadzieje. ale troche pojechali ludzie na fb nie ma co. ale skoro on ma tyle fanow to moze wezma jakiegos innego, ooo albo ja sie podloze ,moze uda sie wyadoptowac pare sztuk:)

Posted

vega17 napisał(a):
mam nadzieje. ale troche pojechali ludzie na fb nie ma co. ale skoro on ma tyle fanow to moze wezma jakiegos innego, ooo albo ja sie podloze ,moze uda sie wyadoptowac pare sztuk:)

Vega nie licz na to na FB mamy kilkadziesiąt psiaków do adopcji ,chorych ,zaginionych itd

Posted

kasiek. napisał(a):
Vega nie licz na to na FB mamy kilkadziesiąt psiaków do adopcji ,chorych ,zaginionych itd

wiem domyslam sie, na fb to ludzie z przypadku. ktorzy zyja chwila i chwilowym tematem. dzis ten jutro inny.

Posted

esperanza napisał(a):
Czy ktoś może zrobić maila przechodniego?
Roześlę do organizacji z Bielan.

mail przchodni? moze wystarczy samo oglosznie psa

Posted

Kora napisał(a):
Lana, czytalam na FB ze niby wracajac z Palucha otworzyla drzwi samochodu i jej wyskoczyl tylko czy powiedziala gdzie?

podobno :

uciekal wzdłuż kochanowskiego, w strone reymonta i miał czerwoną obroże i czarną smycz

Posted

Kora napisał(a):
Lana, czytalam na FB ze niby wracajac z Palucha otworzyla drzwi samochodu i jej wyskoczyl tylko czy powiedziala gdzie?

na kochanowskiego, uciekł wzdłuż kochanowskiego, w strone reymonta. miał obrożę czerwoną materiałową

i smycz czrną też materiałową

i na marginesie ogromne dzieki za pomoc w szukaniu bruna. jak sie pies znajdzie stawiam wszystkim wirtualnego browara:)

Posted

vega17 napisał(a):
wiem domyslam sie, na fb to ludzie z przypadku. ktorzy zyja chwila i chwilowym tematem. dzis ten jutro inny.

Vega co ty za głupoty wygadujesz !!!,jacy ludzie z przypadku ,zależy chyba jakich się ma znajomych ,ja jak widać mam innych.....

Posted

vega17 napisał(a):

naprawdę uważasz, że pojechali ??? uważam, że nawet jeżeli ma to byc temat jednego dnia! nawet jeżeli wiekszośc jutro zapomni.. to garstka zostanie..ta właściwa garstka ... i pociągnie To do końca!

Posted

kasiek. napisał(a):
Vega co ty za głupoty wygadujesz !!!,jacy ludzie z przypadku ,zależy chyba jakich się ma znajomych ,ja jak widać mam innych.....

hola, hola na tym wątku jest inny priorytet niż udowadnianie komuś czegoś więc tym razem dumę najlepiej schować w kieszeń dla dobra Bruna.

Vega17 kurczaki znowu zapełniłaś skrzynkę romansując na privie. ;)

Posted

kasiek. napisał(a):

z przypadku mialam na mysli to ze nie chca brac psa pod wplywem chwili. na marginesie nie mam fb. sama napisalas ze macie kilka psow i chyba nikt ich nie chce tak?

Posted

Powtarzam:
pies wyskoczył z auta pod domem na ul. Kochanowskiego, Bielany i udał się w kierunku ul. Reymonta czyli jest to kierunek Huty i Wrzeciona - miejsca, w którym pies został znaleziony po raz pierwszy

Posted

Ciezko mi to przychodzi, ale musze napisac trzeba zadzwonic do SITY 22/492 43 00, 492 43 80, 492 43 95 podac glowne ulice zaginiecia, date niestety moga powiedziec czy zabierali zwloki to platna usluga wiec wszystko notuja bo miasto placi( to dobrzy ludzie i udzielali wiele razy takich informacji) ja nie mam odwagi czynne jest chyba 24h.

[FONT=Tahoma] [/FONT]

Posted

Rozesłałem Bruna na FB do kiludziesięciu znajomych. Pojawiają sie jż na wydarzeniu. Większość z nich to osoby zajmujące się psiakami. Wielu ma swoje nicki na dogo.
Czy zamówić zaginionemu Brunowi banerek? Czy jest już jego plakat do pobrania i rozlepiania?

Posted

vega17 napisał(a):
z przypadku mialam na mysli to ze nie chca brac psa pod wplywem chwili. na marginesie nie mam fb. sama napisalas ze macie kilka psow i chyba nikt ich nie chce tak?

Nie wiem o co chodzi ,mamy na FB dużo psiaków ze schronisk ,szukajacych domów ,tymczasów itd ,miedzy innymi sporo psiaków z dogo ,wiec się zastanów co piszesz ,a teraz szukamy Bruno i o niczym nie zapominamy ,jak na razie zero wieści

Posted

kasiek. napisał(a):
Nie wiem o co chodzi ,mamy na FB dużo psiaków ze schronisk ,szukajacych domów ,tymczasów itd ,miedzy innymi sporo psiaków z dogo ,wiec się zastanów co piszesz ,a teraz szukamy Bruno i o niczym nie zapominamy ,jak na razie zero wieści

nie bardzo wiem o co Ci chodzi, czemu tu na dogo kazdy czuej sie taki urazony tym co sie mowi.

Posted

[quote name='Kora']Ciezko mi to przychodzi, ale musze napisac trzeba zadzwonic do SITY 22/492 43 00, 492 43 80, 492 43 95 podac glowne ulice zaginiecia, date niestety moga powiedziec czy zabierali zwloki to platna usluga wiec wszystko notuja bo miasto placi( to dobrzy ludzie i udzielali wiele razy takich informacji) ja nie mam odwagi czynne jest chyba 24h.

[FONT=Tahoma] [/FONT]

dzwoniłam, ale jakoś nie bardzo umiem wybrac miedzy recyklingiem a wywozem smieci plynnych..zgłoszeniem odbioru albo zawarcie umowy..... czynne 7 do 16

Posted

vega17 napisał(a):

Tym się czuję urażona i niczym innym ,a co miałaś na myśli to ja wiem ,bo czytać umiem