ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 U mnie też:evil_lol: Gosiu, ale my dalej nie wiemy jakie masz psiaczki i ile:roll: nie ładnie:shake: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):U mnie też:evil_lol: Gosiu, ale my dalej nie wiemy jakie masz psiaczki i ile:roll: nie ładnie:shake: Właśnie! My chcemy Mikrówcię i resztę:razz::mad::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Zrobimy zmowę milczenia jak nie pokażesz Gosiu!! :D Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zrobimy zmowę milczenia jak nie pokażesz Gosiu!! :D Z tą zmową milczenia ciężko by było.Ja tam chcę wiedzieć co jutro przypalasz na obiad:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Eee, nie zmowę na wątku...:diabloti: Czy Ty myślisz, że jak bym mogła się nie odzywać w ogóle??:evil_lol::evil_lol: Będziemy udawać, że Gosi nie widzimy, aż pęknie:diabloti::diabloti::mad: Quote
andegawenka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Z tą zmową milczenia ciężko by było.Ja tam chcę wiedzieć co jutro przypalasz na obiad:evil_lol: Jutro nie bedzie obiadu, dzisiaj sie przejedli:p Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Eee, nie zmowę na wątku...:diabloti: Czy Ty myślisz, że jak bym mogła się nie odzywać w ogóle??:evil_lol::evil_lol: Będziemy udawać, że Gosi nie widzimy, aż pęknie:diabloti::diabloti::mad: Fajowo.Będziemy obserwować jak Gosia pęka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Gosiu, ale my dalej nie wiemy jakie masz psiaczki i ile:roll: nie ładnie:shake: Przecież chiłki i charciory. Czytać nie umie czy co? :diabloti: RUDA ZUZIA napisał(a):Właśnie! My chcemy Mikrówcię i resztę:razz::mad::evil_lol: Gorąco się robi :evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Zrobimy zmowę milczenia jak nie pokażesz Gosiu!! :D Teraz to już jest za gorąco i muszę :scared: RUDA ZUZIA napisał(a):Z tą zmową milczenia ciężko by było.Ja tam chcę wiedzieć co jutro przypalasz na obiad:evil_lol: I jak było na toksykologii :lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 andegawenka napisał(a):Jutro nie bedzie obiadu, dzisiaj sie przejedli:p :roflt::roflt::roflt: Przez Ciebie kiedyś spazmów dostanę:evil_lol: Pogotowie mnie zabierze i będziesz musiała zajmować się Pciołą:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 :roflt::roflt:Zuziu wiedziałam, że mnie zrozumiesz :knuje::knuje::evil_lol: To od dziś nie widzimy Gosi:siara::siara: Ciemność widzę... ciemność:roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Gosiapk napisał(a):Przecież chiłki i charciory. Czytać nie umie czy co? :diabloti: Czytać to my troszkę umiemy:evil_lol: My chcemy ZOBACZYĆ:diabloti::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ej nie widziałam co Ninusia napisała:evil_lol: ale jutro obiad faktycznie u Mamusi, muszę zjeść coś dobrego:roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ej nie widziałam co Ninusia napisała:evil_lol: ale jutro obiad faktycznie u Mamusi, muszę zjeść coś dobrego:roflt: A TZ zmorzysz głodem?:evil_lol::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Gosiapk napisał(a):Przecież chiłki i charciory. Czytać nie umie czy co? :diabloti: Gorąco się robi :evil_lol: Teraz to już jest za gorąco i muszę :scared: I jak było na toksykologii :lol: Acha widzę ciemność:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A co on Mamusi nie ma?:diabloti: A swoją droga dziś dzwoniła.. i jak jej Grześ powiedział, że robię mu obiad, to się 2 razy upewniała czy mu jednak nie przywieźć zupki:roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):A co on Mamusi nie ma?:diabloti: A swoją droga dziś dzwoniła.. i jak jej Grześ powiedział, że robię mu obiad, to się 2 razy upewniała czy mu jednak nie przywieźć zupki:roflt::roflt::roflt: Acha.Teściowa musiała już próbować Twoich rarytasów:roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jak jej dałam sałatkę na święta, to nawet jej na stole nie postawiła:D dziwnym trafem znikła i teraz mamy 2 opcje...:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Jak jej dałam sałatkę na święta, to nawet jej na stole nie postawiła:D dziwnym trafem znikła i teraz mamy 2 opcje...:diabloti: Ja obstawiam,że schowała aby nakarmić kogoś "miłego":evil_lol: Quote
Agnieszka Co. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A ja myślę, że spróbowała ukradkiem i tak Jej zasmakowała, że postaanowiła się z nikim nie dzielić :) Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Eee, nie zmowę na wątku...:diabloti: Czy Ty myślisz, że jak bym mogła się nie odzywać w ogóle??:evil_lol::evil_lol: Będziemy udawać, że Gosi nie widzimy, aż pęknie:diabloti::mad: O Ty wredna... takiego węża na swem łonie wyhodowałam :mad: RUDA ZUZIA napisał(a):Fajowo.Będziemy obserwować jak Gosia pęka:evil_lol: Niedoczekanie Wasze .... Wy ... Wy ... potffffory :obrazic: Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) To od dziś nie widzimy Gosi:siara::siara: Ciemność widzę... ciemność:roflt: Zapomniałaś rachunku zapłacić i światło Ci wyłączyli? :razz: RUDA ZUZIA napisał(a):Czytać to my troszkę umiemy:evil_lol: My chcemy ZOBACZYĆ:diabloti::eviltong: Zachciewajki koleżanki mają, że ho ho! A ja chcę jutro wygrać 25mil w Lotto :shiny: Chiquita&DeeDee napisał(a):Ej nie widziałam co Ninusia napisała:evil_lol: ale jutro obiad faktycznie u Mamusi, muszę zjeść coś dobrego:roflt: Zaszkodził dzisiejszy objadek? Hę? :razz: RUDA ZUZIA napisał(a):Acha widzę ciemność:evil_lol: cioci Zuzi też prąd wyłączyli? :candle: Chiquita&DeeDee napisał(a):A co on Mamusi nie ma?:diabloti: A swoją droga dziś dzwoniła.. i jak jej Grześ powiedział, że robię mu obiad, to się 2 razy upewniała czy mu jednak nie przywieźć zupki:roflt::roflt::roflt: :lol: coś słabej wiary kobieta z Twojej teściowej. :evil_lol: słabo wierzy w Ciebie :diabloti: Agnieszka Co. napisał(a):A ja myślę, że spróbowała ukradkiem i tak Jej zasmakowała, że postaanowiła się z nikim nie dzielić :) Stawiam na ciocię Agnieszkę i jej domysły (a co... podpadłam Romi, to się teraz podlizać musze :cool3:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Zuziu Ty diabełku:evil_lol::evil_lol: Aguś Ty jedyna we mnie wierzysz szczerze:loveu::loveu: Gdybym mogła napisać, do pewnej Gosi, której niestety nie wiedzę..:diabloti: To bym napisała - że i tak pęknie:roflt::roflt::roflt: Wąż czy wredna, zniosę, byle poskutkowało:diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kiedyś to był taki cichy watek, tylko Pcioła i ja:roflt: Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Gdybym mogła napisać, do pewnej Gosi, której niestety nie wiedzę..:diabloti: To bym napisała - że i tak pęknie:roflt::roflt::roflt: Wąż czy wredna, zniosę, byle poskutkowało:diabloti::diabloti::evil_lol: Zaparła się nóżkami i ani rusz :mad: Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 andegawenka napisał(a): Kiedyś to był taki cichy watek, tylko Pcioła i ja:roflt: Znaczy się, mam se iść w cholere? :eviltong: Quote
andegawenka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Gosiapk napisał(a):Znaczy się, mam se iść w cholere? :eviltong: W cholerę nie ale po fotki swoich podopiecznych tak......grzecznie prosimy:mad::mad: Quote
Recommended Posts