RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 andegawenka napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: http://fotofotki.pl/pliki_img/nqi8a3rzsj95goji9owg.jpg ... i co TZ podaje herbatkę do łózia;) A spróbowałby nie:mad::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale aparatka z Zuzi:diabloti: mała uciekinierka:evil_lol: Ale na zdjęciach śliczna:loveu::loveu: Heheheh:loveu: ale się dobrałyśmy pięknie:loveu: A mówią, że baby to się dogadać nie mogą:diabloti: nic bardziej mylnego:roflt: My z gangu chi:stupid::evil_lol: zawsze się dogadamy:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Hehehe, nasz kochany GANG:loveu::loveu: Tylko Ninka się coś wyłamuje:eviltong::eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 andegawenka napisał(a):Tu tez jest sliczna http://fotofotki.pl/pliki_img/pj7n0exvmhac44zycskx.jpg talia Pcioły:evil_lol: :obrazic::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, nasz kochany GANG:loveu::loveu: Tylko Ninka się coś wyłamuje:eviltong::eviltong: Właśnie:diabloti: Ale i ją kiedyś przyszpilimy:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A jak Wam pokażę na wiosnę dwie odchudzone żylety to Wam oko wypadnie:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To będzie zmasowany atak:knuje::knuje: :evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):To będzie zmasowany atak:knuje::knuje: :evil_lol: Aż strach się bać:evil_lol: I tak się obronię:mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):A jak Wam pokażę na wiosnę dwie odchudzone żylety to Wam oko wypadnie:evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: przepraszam mojego laptoka:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):To będzie zmasowany atak:knuje::knuje: :evil_lol: Aaaa.Miałaś na myśli zmasowany atak na Ninkę:knuje::knuje: Myślałam,że na moje dwie żylety:lol: To ja się "psydłancam" z radością:evil_lol: A Ninka już zwiała:evil_lol: Jestem dziś troszkę przymulona:lol: Quote
andegawenka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):A jak Wam pokażę na wiosnę dwie odchudzone żylety to Wam oko wypadnie:evil_lol: ja też przepraszam laptopa Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Piękności:loveu::loveu: Ninka zwiała szybciutko i niepostrzeżenie:evil_lol: ale przyjdzie czas:diabloti: Edit, a jednak nie i czuje to co ja:D Quote
andegawenka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Ninka zwiała szybciutko i niepostrzeżenie:evil_lol: ale przyjdzie czas:diabloti: ....jako posiadaczka hacjendy , portek ( ewentualnie służbę w miejsce portek) na 3 boksery:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Brutusy z Was i tyle:obrazic: Jak Wam oczy wypadną to wtedy ja zrobię tak Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Hacjenda fajnie brzmi:loveu: A 3 boksery w wersji mini?:evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 andegawenka napisał(a):....jako posiadaczka hacjendy , portek ( ewentualnie służbę w miejsce portek) na 3 boksery:evil_lol: Ale żywiołowe plany:lol: Jak się spełnią to do tych 3 boksiów dopchniemy i mikruska:lol: A jak nie to sam mikrusek będzie w sam raz na teraz :evil_lol: Quote
Agnieszka Co. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Zuziu - śliczne te Twoje czworonogi. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Zuziu - śliczne te Twoje czworonogi. Dziękuję:lol: Chociaż Tobie się podobają bo reszta tu sobie szyderstwa urządza:mad: Pewnie Ci smutno po oddaniu dziecka? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Czuje się jak Brutus i cyklop:diabloti: ale jedno oko nie?? Bo 2 szklanych to ja nie zniesee...:roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Czuje się jak Brutus i cyklop:diabloti: ale jedno oko nie?? Bo 2 szklanych to ja nie zniesee...:roflt::roflt::roflt::roflt: "Bożesz ty mój" jak mawia jedna ciotka z klanu:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A jak jeszcze przeczytałam to: Chiquita&DeeDee napisał(a):O no no no to właśnie widzisz?:evil_lol: Najpierw buczysz, później się stawiasz, a na końcu trzęsiesz gaciami:roflt::roflt::roflt::roflt: Weź się w garść Zuziu:turn-l: To mi łzy poleciały ze śmiechu. Quote
Agnieszka Co. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Smutno...czekam z niecierpliwością na jakieś info z nowego domku. RESZTA Ci zazdrości i to dlatego :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nie z zazdrości, a z miłości:loveu::loveu: i troski:loveu::loveu: Smutno, bo chiłki są cudowne.. wesołe.. potrafią zdobyć serce;) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Smutno...czekam z niecierpliwością na jakieś info z nowego domku. RESZTA Ci zazdrości i to dlatego :) Masz absolutną rację:lol: Też zaglądam na jej wątek i czekam. Ale myślę,że domek był na pewno dobrze sprawdzony i teraz nie mogą się nią nacieszyć. Fajnie,że Gucio i Maniuś też już znaleźli swoje domki. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Fajnie, należało się im! też czekam na wieści.. I też płakałam ze śmiechu;) Quote
Recommended Posts