RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Pcioła dostała paczkę pluszaków:lol: Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 To za dużo jak na jedego pieska, dobieraj jeszcze jednego takiego samego....:razz: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 andegawenka napisał(a): Rami się nie odzywa bo pewnie jeszcze liczy:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 andegawenka napisał(a):To za dużo jak na jedego pieska, dobieraj jeszcze jednego takiego samego....:razz: O ile dobrze pamiętam to wakat jest u Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Gosiu, wiem, że Ci się marzy - też bym Ci ukradła nie jedną chi:evil_lol: Charciki mówisz?:loveu: A teraz powiem tylko: CHCĘ ZOBACZYĆ WSZYSTKIE TWOJE PSIAKI!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Albo dodaj u mnie, albo tu, albo zakładasz galerię kochana:mad: Przykro mi, że się nie chwalisz:placz: Pewnie, że mi się marzy. Twoja DeeDee jest jak siostra mojej Malutkiej :) A Wikusia ślicznotka, no i jęzorek Chiquity to już legenda. Charciory chcesz zobaczyć... no nie wiem...:eviltong: E tam, chwalić się, to już emerytki ;) ale jakie kochane moje słodziaki :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Gosiapk napisał(a):miniaturowe :) Pewnie kupuje jakąś specjalną karłowatą odmianę :evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Gosiapk napisał(a):Pewnie, że mi się marzy. Twoja DeeDee jest jak siostra mojej Malutkiej :) A Wikusia ślicznotka, no i jęzorek Chiquity to już legenda. Charciory chcesz zobaczyć... no nie wiem...:eviltong: E tam, chwalić się, to już emerytki ;) ale jakie kochane moje słodziaki :loveu: Teraz się nie wywiniesz.Dawaj zdjęcia:mad: Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 andegawenka napisał(a):mnie tez jest bardzo przykro Nie ma powodu :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A właśnie, że obliczyłam i już po kolacji:multi: mam rozpiskę dzienną:evil_lol: nic nie liczę tylko na mojej mini wadze kuchennej ważę sobie:diabloti: Zdjęcia piękne!!!:loveu: Miśki większe od Pcioły:loveu: I UWAGA bo sama nie wierzę, że to piszę, ale ---> WIDZĘ TALIĘ PCIÓŁKI:loveu: Gosiu mam podobne odczucia względem Twoich, ale niestety za rzadko je widzę:placz: Była byś kochana i założyłabyś galerię swoich futerek:modla::modla::modla::modla::modla: Ninuś!! U Ciebie najpierw, później będziemy męczyć Zuzię:diabloti::diabloti: haha Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Pewnie kupuje jakąś specjalną karłowatą odmianę :evil_lol: Pod szafę wkładam szczeniaki, aby nie rosły ;) :D RUDA ZUZIA napisał(a):Teraz się nie wywiniesz.Dawaj zdjęcia:mad: Z pałą?! Na mnie? <foch>:obrazic: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): I UWAGA bo sama nie wierzę, że to piszę, ale ---> WIDZĘ TALIĘ PCIÓŁKI:loveu: Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): (...) I UWAGA bo sama nie wierzę, że to piszę, ale ---> WIDZĘ TALIĘ PCIÓŁKI:loveu: Masz nowe okulary? :evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Gosiu mam podobne odczucia względem Twoich, ale niestety za rzadko je widzę:placz: Była byś kochana i założyłabyś galerię swoich futerek:modla::modla::modla::modla::modla: Nie płacz ciociu Romi, bo Ci nowe okulary zaparują i znowu przestaniesz widzieć talię Pcioły :D RUDA ZUZIA napisał(a):Pcioła dostała paczkę pluszaków:lol: Toż one od Pcioły większe :) Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): I UWAGA bo sama nie wierzę, że to piszę, ale ---> WIDZĘ TALIĘ PCIÓŁKI:loveu: Masz omamy:crazyeye:? Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Gosiapk napisał(a):Pod szafę wkładam szczeniaki, aby nie rosły ;) :D Z pałą?! Na mnie? <foch>:obrazic: :evil_lol: Czekamy i czekamy na Twoje zdjęcia a Ty się wywijasz ciągle:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zuzia odpadła:diabloti: Gosiu nie mam okularów, ale widzę nowe zdjęcia i SZOK!!:evil_lol::loveu::crazyeye: A Ty się nie wymiguj!!!:mad: Kiedy będzie galeria hmm???:motz: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nie odpadłam:diabloti: Jestem w szoku i zaniemówiłam po Twoim oświadczeniu:evil_lol: A mówiłam,że Wam jeszcze oczy wypadną:evil_lol: A poza tym byłam z Zazulą na spacerku i ta zołza nie chciała do domu wracać:cool3: Właśnie się rozmrażam:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Hehehehe, ja sama w szoku:crazyeye::evil_lol: Mówisz, że nie przeszkadza jej zima?:diabloti: To dziwne...:evil_lol: Rozmrażaj się otulę Cię:calus: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehehe, ja sama w szoku:crazyeye::evil_lol: Mówisz, że nie przeszkadza jej zima?:diabloti: To dziwne...:evil_lol: Rozmrażaj się otulę Cię:calus: Na trzech idzie a chce jeszcze:cool3: Quote
Agnieszka Co. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 andegawenka napisał(a):Masz omamy:crazyeye:? Omamy to mam ja - przeczytałam że Pcioła dostała paczkę PALUSZKÓW i na każdym zdjęciu szukałam paluszków :) Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Omamy to mam ja - przeczytałam że Pcioła dostała paczkę PALUSZKÓW i na każdym zdjęciu szukałam paluszków :) że co dostała? paczkę paluszków?! :roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Omamy to mam ja - przeczytałam że Pcioła dostała paczkę PALUSZKÓW i na każdym zdjęciu szukałam paluszków :) Bo dzisiaj dzień omamów jest:lol: Rami wreszcie dostrzegła u Pcioły talię:evil_lol: Śliczny ten "Twój" Colinek jest. A u Tequilki taka cisza.Nic nie wiadomo? Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Gosiapk napisał(a):że co dostała? paczkę paluszków?! :roflt: Cioteczki dzisiaj omamione takie:roflt: Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Cioteczki dzisiaj omamione takie:roflt: to pewnie ten mróz zmroził im połączenia między neuronami :D Quote
Recommended Posts