Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 andegawenka napisał(a):W cholerę nie ale po fotki swoich podopiecznych tak......grzecznie prosimy:mad::mad: Grzecznie prosimy i pałą wygrażamy? ... dziwne te ludzie w Lublinie ;) Quote
andegawenka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Gosiapk napisał(a):Grzecznie prosimy i pałą wygrażamy? ... dziwne te ludzie w Lublinie ;) Człowiek w desperacji wszystkie argumenty wyciaga:razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Buahahaha:evil_lol::evil_lol: Ninuś widzisz, a teraz ja przyszłam i zamieszanie robię:roflt::roflt::bigcool: Ale przecież my nie jesteśmy stare i smutaśne tylko dobrze zakręcone:cunao: Szkoda, że jesteśmy TYLKO Ty i JA:diabloti::diabloti: Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 andegawenka napisał(a):Człowiek w desperacji wszystkie argumenty wyciaga:razz: Poziom desperacji osiągnięty? Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Szkoda, że jesteśmy TYLKO Ty i JA:diabloti::diabloti: Tylko Romi i JA :) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Gosiapk']Poziom desperacji osiągnięty? Tylko Romi i JA :) Ktoś tu kiedyś bąknął raz czy dwa o charciorach ale pokazać nam nie chce:mad::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):A ja myślę, że spróbowała ukradkiem i tak Jej zasmakowała, że postaanowiła się z nikim nie dzielić :) Masz dużo wiary w sobie:evil_lol: Ale ja się cieszę ,że Rami dziś jadła obiadek u Mami bo wiem,że jest bezpieczna:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='andegawenka'] Kiedyś to był taki cichy watek, tylko Pcioła i ja:roflt: No właśnie:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Czy ja Wam już kiedyś mówiłam ,że Pcioła jest słodka?Chyba nie..:evil_lol: Nie oddam Ci tego.(zaznaczam,że ta owłosiona ręka nie jest moja:evil_lol:) Quote
andegawenka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Pańcia pogryź, dziecko się męczy:razz: Twoją rękę już rozpoznaję:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Zuziu, nie gniewaj się. Tak samo syn mówił do mnie. Moja jadła tylko malutkie kawałeczki. Na duże spojrzała z obrzydzeniem a na mnie z wyrzutem.Nie wiem czy nie jestem tu najbardziej:stupid: A to moja foczka... z miski wygodniej. Obok to oczko wodne z kaskadami.....ale po co jak pańcia nosi miskę w plecaku (Susiec chyba 2008 rok) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 andegawenka napisał(a):Pańcia pogryź, dziecko się męczy:razz: Twoją rękę już rozpoznaję:evil_lol: Uff...ulżyło mi.Bałam się ,że sobie pomyślisz,że ja taka kosmata:evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='andegawenka']Zuziu, nie gniewaj się. Tak samo syn mówił do mnie. Moja jadła tylko malutkie kawałeczki. Na duże spojrzała z obrzydzeniem a na mnie z wyrzutem.Nie wiem czy nie jestem tu najbardziej:stupid: A to moja foczka... z miski wygodniej. Obok to oczko wodne z kaskadami.....ale po co jak pańcia nosi miskę w plecaku (Susiec chyba 2008 rok) A czemu miałabym się na Ciebie gniewać?:calus: Cieszę się ,że wreszcie nam tu Karunię pokazałaś:lol: Śliczna foczka z niej była:loveu: I .... poproszę o jeszcze.Nigdy nie jest za dużo takich słodkich pycholków. Witaj w klubie:stupid: Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ciocia Ande pokazała swoją foczkę. Za okazanie dziękuję. Zastanawiam się tylko, tak cichutko... jak ciocia Ange może mówić, że Pcioła nie ma tali w porównaniu z foczką? :cool3: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Witam i fluidy Pciołowe przesyłam:lol: Dawniej to ona mnie budziła a teraz jest odwrotnie.Zaglądam do niej pod kołderkę i tłumaczę,że trzeba wstawać a Pciółka patrzy na mnie zaspanymi oczyskami i przeciąga się i ziewa i .. mówi "jeszcze chwilkę". Quote
RUDA ZUZIA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Ciocia Ande pokazała swoją foczkę. Za okazanie dziękuję. Zastanawiam się tylko, tak cichutko... jak ciocia Ange może mówić, że Pcioła nie ma tali w porównaniu z foczką? :cool3: Właśnie:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Ciocia Ande pokazała swoją foczkę. Za okazanie dziękuję. Zastanawiam się tylko, tak cichutko... jak ciocia Ange może mówić, że Pcioła nie ma tali w porównaniu z foczką? :cool3: Właśnie dlatego mogę smiać się z braku talii u Pcioły;) zeby nie popełniła tego samego błędu co ja. Róznica jednak jest, ja Kary nie mogłam wziąć na ręce Quote
RUDA ZUZIA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 andegawenka napisał(a):Właśnie dlatego mogę smiać się z braku talii u Pcioły;) zeby nie popełniła tego samego błędu co ja. Róznica jednak jest, ja Kary nie mogłam wziąć na ręce Braku?:razz: Brak braku:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Braku?:razz: Brak braku:evil_lol: a jak się pisze? polonistką nie jestem? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Piękna Pcioła:loveu::loveu: Komplet ząbków ma:evil_lol::evil_lol: Moje też przed 12 nie wstają:diabloti: tzn wstają zjeść i wracają do łóżka:diabloti: A co do talii to mam teorię:evil_lol::evil_lol: Zuzia robi źle zdjęcia, a jak wszyscy wiemy, zdjęcia dodają kg:cool3::eviltong::eviltong: Moja Dee na zdjęciach też wygląda grubo, a to taki szkielecik:siara::siara: ale ona ma fuuutra dużo swoją drogą też:diabloti: Ninuś wszystko z Tobą ok, albo wszystkie jesteśmy:stupid::stupid: A z Karuni była śliczna foczka:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 andegawenka napisał(a):a jak się pisze? polonistką nie jestem? Miałam na myśli,że brak jest braku talii u Pcioły:evil_lol: Znaczy się ma;) I to piękną :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Zuzi chyba bardziej chodziło, że brak braku ---> czyli talię to ona ma :D edit Zuzia pisałyśmy w tym samym momencie:D Quote
RUDA ZUZIA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Piękna Pcioła:loveu::loveu: Komplet ząbków ma:evil_lol::evil_lol: Moje też przed 12 nie wstają:diabloti: tzn wstają zjeść i wracają do łóżka:diabloti: A co do talii to mam teorię:evil_lol::evil_lol: Zuzia robi źle zdjęcia, a jak wszyscy wiemy, zdjęcia dodają kg:cool3::eviltong::eviltong: Moja Dee na zdjęciach też wygląda grubo, a to taki szkielecik:siara::siara: ale ona ma fuuutra dużo swoją drogą też:diabloti: Ninuś wszystko z Tobą ok, albo wszystkie jesteśmy:stupid::stupid: A z Karuni była śliczna foczka:loveu: Twoja teoria jest słuszna:evil_lol: Biedna Dee.Takie chucherko i na diecie:siara::evil_lol: A swoją drogą jak dziś się ma twój Tz?Wykurowałaś go już? Quote
Agnieszka Co. Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA'] Ktoś tu kiedyś bąknął raz czy dwa o charciorach ale pokazać nam nie chce:mad::evil_lol: Gosia pewnie ma pseudohodowlę to i chwalić się nie chce :mad::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Hura:multi: wymyśliłam teorię:evil_lol: Hmm... tylko coś ta teoria we mnie uderzyła :mad::roflt::roflt::roflt: W takim wypadku muszę ją jeszcze przemyśleć:hmmmm::hmmmm: TZ już wyleczyłam w tempie przyspieszonym, bo bym z nim w domu nie wytrzymała:diabloti: Quote
Recommended Posts