Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
W cholerę nie ale po fotki swoich podopiecznych tak......grzecznie prosimy:mad::mad:

Grzecznie prosimy i pałą wygrażamy? ... dziwne te ludzie w Lublinie ;)

Posted

Buahahaha:evil_lol::evil_lol:
Ninuś widzisz, a teraz ja przyszłam i zamieszanie robię:roflt::roflt::bigcool:
Ale przecież my nie jesteśmy stare i smutaśne tylko dobrze zakręcone:cunao:

Szkoda, że jesteśmy TYLKO Ty i JA:diabloti::diabloti:

Posted

andegawenka napisał(a):
Człowiek w desperacji wszystkie argumenty wyciaga:razz:

Poziom desperacji osiągnięty?

Chiquita&DeeDee napisał(a):
(...) Szkoda, że jesteśmy TYLKO Ty i JA:diabloti::diabloti:

Tylko Romi i JA :)

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
A ja myślę, że spróbowała ukradkiem i tak Jej zasmakowała, że postaanowiła się z nikim nie dzielić :)

Masz dużo wiary w sobie:evil_lol:
Ale ja się cieszę ,że Rami dziś jadła obiadek u Mami bo wiem,że jest bezpieczna:evil_lol:

Posted

Zuziu, nie gniewaj się. Tak samo syn mówił do mnie. Moja jadła tylko malutkie kawałeczki. Na duże spojrzała z obrzydzeniem a na mnie z wyrzutem.Nie wiem czy nie jestem tu najbardziej:stupid:

A to moja foczka... z miski wygodniej. Obok to oczko wodne z kaskadami.....ale po co jak pańcia nosi miskę w plecaku (Susiec chyba 2008 rok)

Posted

andegawenka napisał(a):
Pańcia pogryź, dziecko się męczy:razz:

Twoją rękę już rozpoznaję:evil_lol:

Uff...ulżyło mi.Bałam się ,że sobie pomyślisz,że ja taka kosmata:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='andegawenka']Zuziu, nie gniewaj się. Tak samo syn mówił do mnie. Moja jadła tylko malutkie kawałeczki. Na duże spojrzała z obrzydzeniem a na mnie z wyrzutem.Nie wiem czy nie jestem tu najbardziej:stupid:

A to moja foczka... z miski wygodniej. Obok to oczko wodne z kaskadami.....ale po co jak pańcia nosi miskę w plecaku (Susiec chyba 2008 rok)

A czemu miałabym się na Ciebie gniewać?:calus:
Cieszę się ,że wreszcie nam tu Karunię pokazałaś:lol: Śliczna foczka z niej była:loveu:
I .... poproszę o jeszcze.Nigdy nie jest za dużo takich słodkich pycholków.
Witaj w klubie:stupid:

Posted

Ciocia Ande pokazała swoją foczkę. Za okazanie dziękuję. Zastanawiam się tylko, tak cichutko... jak ciocia Ange może mówić, że Pcioła nie ma tali w porównaniu z foczką? :cool3:

Posted

Witam i fluidy Pciołowe przesyłam:lol:
Dawniej to ona mnie budziła a teraz jest odwrotnie.Zaglądam do niej pod kołderkę i tłumaczę,że trzeba wstawać a Pciółka patrzy na mnie zaspanymi oczyskami i przeciąga się i ziewa i .. mówi "jeszcze chwilkę".

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ciocia Ande pokazała swoją foczkę. Za okazanie dziękuję. Zastanawiam się tylko, tak cichutko... jak ciocia Ange może mówić, że Pcioła nie ma tali w porównaniu z foczką? :cool3:

Właśnie:evil_lol:

Posted

Gosiapk napisał(a):

Właśnie dlatego mogę smiać się z braku talii u Pcioły;) zeby nie popełniła tego samego błędu co ja.

Róznica jednak jest, ja Kary nie mogłam wziąć na ręce

Posted

andegawenka napisał(a):
Właśnie dlatego mogę smiać się z braku talii u Pcioły;) zeby nie popełniła tego samego błędu co ja.

Róznica jednak jest, ja Kary nie mogłam wziąć na ręce

Braku?:razz: Brak braku:evil_lol:

Posted

Piękna Pcioła:loveu::loveu:
Komplet ząbków ma:evil_lol::evil_lol:
Moje też przed 12 nie wstają:diabloti: tzn wstają zjeść i wracają do łóżka:diabloti:
A co do talii to mam teorię:evil_lol::evil_lol: Zuzia robi źle zdjęcia, a jak wszyscy wiemy, zdjęcia dodają kg:cool3::eviltong::eviltong: Moja Dee na zdjęciach też wygląda grubo, a to taki szkielecik:siara::siara: ale ona ma fuuutra dużo swoją drogą też:diabloti:

Ninuś wszystko z Tobą ok, albo wszystkie jesteśmy:stupid::stupid: A z Karuni była śliczna foczka:loveu:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Piękna Pcioła:loveu::loveu:
Komplet ząbków ma:evil_lol::evil_lol:
Moje też przed 12 nie wstają:diabloti: tzn wstają zjeść i wracają do łóżka:diabloti:
A co do talii to mam teorię:evil_lol::evil_lol: Zuzia robi źle zdjęcia, a jak wszyscy wiemy, zdjęcia dodają kg:cool3::eviltong::eviltong: Moja Dee na zdjęciach też wygląda grubo, a to taki szkielecik:siara::siara: ale ona ma fuuutra dużo swoją drogą też:diabloti:

Ninuś wszystko z Tobą ok, albo wszystkie jesteśmy:stupid::stupid: A z Karuni była śliczna foczka:loveu:

Twoja teoria jest słuszna:evil_lol:
Biedna Dee.Takie chucherko i na diecie:siara::evil_lol:
A swoją drogą jak dziś się ma twój Tz?Wykurowałaś go już?

Posted

Hura:multi: wymyśliłam teorię:evil_lol:
Hmm... tylko coś ta teoria we mnie uderzyła :mad::roflt::roflt::roflt:
W takim wypadku muszę ją jeszcze przemyśleć:hmmmm::hmmmm:

TZ już wyleczyłam w tempie przyspieszonym, bo bym z nim w domu nie wytrzymała:diabloti: