ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 To byś go zabrała ze sobą jakby był malutki i niekłopotliwy;) Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):To byś go zabrała ze sobą jakby był malutki i niekłopotliwy;) Na szkolenie do Warszawy?:crazyeye: Obiecałam przemysleć adopcję:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zuziu, zaczynam doceniać Twój spryt:loveu: A kto to Karolek? Pękłyśmy Gosię,pękłyśmy i Ninkę:evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Pękłyśmy Gosię,pękłyśmy i Ninkę:evil_lol::evil_lol: Intrygantki:obrazic: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 andegawenka napisał(a):Na szkolenie do Warszawy?:crazyeye: Obiecałam przemysleć adopcję:eviltong: Ocho,już się miga:mad:Ale my się nie damy:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 andegawenka napisał(a):Intrygantki:obrazic: A jakie przebiegłe:evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 andegawenka napisał(a):Na szkolenie do Warszawy?:crazyeye: Obiecałam przemysleć adopcję:eviltong: A co to za kłopot? Przecież będzie sobie siedział w hotelu:cool3: RUDA ZUZIA napisał(a):Pękłyśmy Gosię,pękłyśmy i Ninkę:evil_lol::evil_lol: Taaaaaaaaaaaak:multi::multi::multi: andegawenka napisał(a):Intrygantki:obrazic: Taaaaaaaaak:cool3::cool3::cool3: RUDA ZUZIA napisał(a):Ocho,już się miga:mad:Ale my się nie damy:evil_lol: A jakie przebiegłe:evil_lol::evil_lol: Zwał jak zwał - grunt to skuteczność:roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Swoją drogą to doszłam do wniosku,że faceci czasem mają z nami przegwizdane.. Miałam w sobotę większe wyjście i oczywiście...foch z przytupem:evil_lol:JA NIE MAM CO NA SIEBIE WŁOŻYĆ:placz: Szafa wybebeszona na pół mieszkania NIC się nie nadaje,ja rozbiegana. Faceci kryli się przezornie po kątach. Na szczęście moje trzy dziewczynki wzięły mnie w obroty i jakoś dałyśmy radę. Zostałam ubrana ,wymalowana i spryskana perfumami. Ale legginsów nie dałam na siebie włożyć:mad:A chciały mi wcisnąć:evil_lol: Po imprezie wróciłam w jednym kawałku do domu nie złamawszy nogi na szpilkach:crazyeye::evil_lol: Udało się:lol: Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Czikita "a" Ci się zacięło;):evil_lol::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pięknie dałaś radę mówisz?:loveu: U mnie facet ubiera się dłużej niż ja:diabloti: Dziękujemy:multi: To dla Was Ninuś nic mi się nie zacięło Łobuzie:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 W ten walentynkowy dzien dam Wam jeszcze Pciołę:lol: A i zapomniałam opowiedzieć Wam,że Pciółka od jakiegoś czasu "odkryła" sutki Zazuli i próbuje ją ssać:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ( co to za imprezka była? a w legginsach mozesz śmiało wystepwać) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Właśnie, legginsy są w modzie, nawet moją Mami namawiam:D Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='andegawenka'] ( co to za imprezka była? a w legginsach mozesz śmiało wystepwać) Ninuś dziękujemy za walentynkę:lol: A imprezka była integracyjna z ludźmi z pracy.Ja tam nie lubię się integrować,więc zawsze przeżywam.Ja jestem dziki dzik i wolę siedzieć w domku i integrować się z moimi stworkami potffforkami:loveu: Ja w legginsach:crazyeye::roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Właśnie, legginsy są w modzie, nawet moją Mami namawiam:D Legginsy są fajne ale dla Ciebie;) A o Twoją mami się nie martwię.Odkąd dała się namówić na pieski-da i na legginsy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Ninuś dziękujemy za walentynkę:lol: A imprezka była integracyjna z ludźmi z pracy.Ja tam nie lubię się integrować,więc zawsze przeżywam.Ja jestem dziki dzik i wolę siedzieć w domku i integrować się z moimi stworkami potffforkami:loveu: Ja w legginsach:crazyeye::roflt::roflt::roflt: Ja też się nie lubię integrować:diabloti: moja krew:loveu::loveu: RUDA ZUZIA napisał(a):Legginsy są fajne ale dla Ciebie;) A o Twoją mami się nie martwię.Odkąd dała się namówić na pieski-da i na legginsy:evil_lol: Hahahahaha, coś insynuujesz?:evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja też się nie lubię integrować:diabloti: moja krew:loveu::loveu: Hahahahaha, coś insynuujesz?:evil_lol::evil_lol: Ależ skąd:megagrin: Ja nic nie insynuuję:siara: jako istota prostolinijna walę kawę na ławę:evil_lol: Ale Twoja Mama pewnie zgrabna jest to jej legginsy nie zaszkodzą:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No tak myślałam:evil_lol::evil_lol: A Mamusia jest zgrabna, my to ogólnie się lubimy takie jakie jesteśmy, szkielety są beeeeee:loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No tak myślałam:evil_lol::evil_lol: A Mamusia jest zgrabna, my to ogólnie się lubimy takie jakie jesteśmy, szkielety są beeeeee:loveu::loveu::loveu: Precz ze szkieletami:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Krągłości są dobre, bo co facet ma tulić?:D jak nie ukochane ciałko:D Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Krągłości są dobre, bo co facet ma tulić?:D jak nie ukochane ciałko:D Acha:evil_lol:I tu Cię mam:eviltong: Tobie wolno a Pciółce mam jedzenia żałować?:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ale ja nie powiedziałam, że jestem gruba:evil_lol: Mam rozmiar xs lub s:eviltong::eviltong: tylko kształty krągłe, jak murzyneczka:diabloti: heheh Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale ja nie powiedziałam, że jestem gruba:evil_lol: Mam rozmiar xs lub s:eviltong::eviltong: tylko kształty krągłe, jak murzyneczka:diabloti: heheh Ojej, ale z Ciebie mała pchła:evil_lol: Pcioła ma taki sam rozmiar z lekko krągłymi kształtami:evil_lol: I do twarzy jej z tym:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Heheheheh:evil_lol: Tylko ze mnie jest kurdupel:diabloti: ale z Pcioły też, więc pasowałybyśmy do siebie:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts