RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Gosiapk napisał(a):Dobrą rzecz dziewczyna niechcący zrobiła, częściej teraz przebywacie na powietrzu, więcej ruchu macie... łatając dziury w płotach :D Niezła spryciara z niej! Świetne to uśmiechnięte zdjęcie Zuzuli :) Ciocia Ande, to się kiedyś doigra :mad: Eeee... jak ma mi oko wypaść, to ja dziękuję :evil_lol: A TZia nie oplułaś przy okazji? :diabloti: Chyba zacznę zarabiać na czyszczeniu Waszych laptopów :cool3: Zuziu, kup w aptece krople ze świetlika (bez recepty) pozakraplaj przez tydzień 3 razy dziennie po jednej do oczka i powinno pomóc, jesli rzęsy i włosy się nie zawijają i nie wchodzą do oka raniąc je. Świetny pomysł z tym czyszczeniem laptopów.Ciekawe co by ludzie powiedzieli na takie ogłoszenie: "Oczyszczę Twój laptop z prychania i parskania":evil_lol: A Ninka to się doigra...mikrusa:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Gosiu ona nie musi trzymać linii, bo żeby trzymać, to trzeba ją mieć:diabloti::diabloti::roflt: A to ciężka praca, ja co rano stoję z moją mini wagą i ważę co do grama porcję dzienną, dla każdej kobietki:lol: co do ziarenka;) Ale Zuzia miętka jest:evil_lol: hehehe Mówisz, że zaczniesz zarabiać?? :cool3: ale dużo takich skrzywionych jak my nie ma, więc kokosów się nie dorobisz:eviltong: A TZ nie oplułam, bo go nie było:evil_lol: jakby był to by mi laptoka zarekwirował widząc jak biedny obrywa przez Was:diabloti::lol: Oczami wyobraźni zobaczyłam Cię w chuścinie na głowinie jak pałeczkami oddzielasz jedno ziarenko na lewo ,jedno na prawo:evil_lol: Kopciuszek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja miętka?:mad:Tfffarda jestem:mad: A w ogóle to myślisz,że jak schowałaś się u Mamusi za kominkiem to my Cię nie znajdziemy???:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 andegawenka napisał(a):kuna !!jeszcze się skarży na ciężką pracę:mad::mad: i na czarne kwiatki ja damy:p ....dzieci głodzi:angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O właśnie:evil_lol::evil_lol: Na czarne kwiatki:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Gosiapk napisał(a):Jesteś okrutna i zła! Co do ziarenka na wadze odważa! Szukamy DT lub DS dla Chiquity, DeeDee i Wikuśki! One nie mogą zostać w takim domu ;) :D Jutro zakładamy wątek:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A swoją drogą to to jest właśnie troska, żeby serduszko i nóżki miały lekko:loveu: a nie takie kluski, że ledwo się toczą:diabloti::eviltong::eviltong: Że niby moja Pcioła to kluska?:obrazic: Się jeszcze policzymy:mad:Na ziarnka ryżu:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Sobie Pciołę wkleję.Należy mi się dzisiaj za mrówczą pracę:lol: U mnie księżniczki jadają tylko na łóżeczku:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Kopciuszek, tego jeszcze nie było:evil_lol: No dobrze, dobrze - nie kluska tylko pączuś:lol::lol: Śliczna Pciółka:loveu: I te magiczne oczka:loveu: A tak w ogóle to powinni zrobić ikonkę plucia na laptoka:diabloti: i panicznego ataku śmiechu:evil_lol: Edit - Taką michą to u mnie by 3 pojadły:diabloti: Quote
Agnieszka Co. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Pcioła jest superrasowa - tak jej uszka stoją. Moja babcia mając kiedyś spaniela dowiedziała się od pewnej "baby", że to nie jest rasowy pies skoro mu uszy nie stoją :) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Kopciuszek, tego jeszcze nie było:evil_lol: No dobrze, dobrze - nie kluska tylko pączuś:lol::lol: Śliczna Pciółka:loveu: I te magiczne oczka:loveu: A tak w ogóle to powinni zrobić ikonkę plucia na laptoka:diabloti: i panicznego ataku śmiechu:evil_lol: Edit - Taką michą to u mnie by 3 pojadły:diabloti: Ani kluska,ani pączuś:mad:Że też nigdy nie dostrzeżesz jej szczupłych uszek:evil_lol: A magiczne oczka ma po... mamusi:roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Pcioła jest superrasowa - tak jej uszka stoją. Moja babcia mając kiedyś spaniela dowiedziała się od pewnej "baby", że to nie jest rasowy pies skoro mu uszy nie stoją :) Oj ,ludzie to się znają na rasach:evil_lol: A mnie 99% pyta czy Pcioła to chi.Nie chce mi się tłumaczyć każdemu co i jak więc grzecznie mówię,że tak:lol: Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):(...) A w ogóle to myślisz,że jak schowałaś się u Mamusi za kominkiem to my Cię nie znajdziemy???:evil_lol: tia... schowała dziewczyny bo zaraz by na awaryjne DT pojechały ;) :D Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Sobie Pciołę wkleję.Należy mi się dzisiaj za mrówczą pracę:lol: http://fotofotki.pl/pliki_img/gytsu0dtrc7i3p368re.jpg U mnie księżniczki jadają tylko na łóżeczku:evil_lol: http://fotofotki.pl/pliki_img/eomrx6seb8ha8xp4o33r.jpg http://fotofotki.pl/pliki_img/uxzwodcaapo8r0k4srm.jpg Patrz Romi i się ucz jak się psy traktuje, bo jak nie, to zaraz tam pojadę do Ciebie i trójcę na DS do siebie zabiorę :diabloti: Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Pcioła jest superrasowa - tak jej uszka stoją. Moja babcia mając kiedyś spaniela dowiedziała się od pewnej "baby", że to nie jest rasowy pies skoro mu uszy nie stoją :) Wow! Objawienie...:crazyeye: Cholercia moje charciory to jakieś lewe championy i Intery, bo uszy im nie stoją a tytuły mają :crazyeye: Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Ani kluska,ani pączuś:mad:Że też nigdy nie dostrzeżesz jej szczupłych uszek:evil_lol: A magiczne oczka ma po... mamusi:roflt::roflt::roflt: Po mamusi Zuzi domniemywam? :) Quote
Agnieszka Co. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Gosiapk napisał(a):Wow! Objawienie...:crazyeye: Cholercia moje charciory to jakieś lewe championy i Intery, bo uszy im nie stoją a tytuły mają :crazyeye: jakie charciory??? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zuziu, przecież o uszkach słowa nie mówię - uszka i nóżki ma sexi zgrabne:loveu: Ja tylko mówię, że na tych biednych szczupłych nóżkach jest...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po Mamusi???:roflt::roflt::roflt::roflt: Żądam dowodów:diabloti: Gosiu, wiem, że Ci się marzy - też bym Ci ukradła nie jedną chi:evil_lol: Charciki mówisz?:loveu: A teraz powiem tylko: CHCĘ ZOBACZYĆ WSZYSTKIE TWOJE PSIAKI!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Albo dodaj u mnie, albo tu, albo zakładasz galerię kochana:mad: Przykro mi, że się nie chwalisz:placz: Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Przykro mi, że się nie chwalisz:placz: mnie tez jest bardzo przykro Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ninuś w grupie siła:diabloti:, ale to Ciebie i tak wrócę:evil_lol::eviltong: Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ninuś w grupie siła:diabloti:, ale to Ciebie i tak wrócę:evil_lol::eviltong: mobing:scared: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nie no bez przesady:evil_lol: to miłość:diabloti::diabloti::eviltong: Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):to miłość:diabloti::diabloti::eviltong: nie mam wątpliwości:p Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Gosiu, wiem, że Ci się marzy - też bym Ci ukradła nie jedną chi:evil_lol: Charciki mówisz?:loveu: A teraz powiem tylko: CHCĘ ZOBACZYĆ WSZYSTKIE TWOJE PSIAKI!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Albo dodaj u mnie, albo tu, albo zakładasz galerię kochana:mad: Przykro mi, że się nie chwalisz:placz: Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.Gosia robi nam obiecanki cacanki..:evil_lol: Rami obliczyłaś już ile sztuk ziarenek ryżu dostaną Twoje głodomorki na kolację?:evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 andegawenka napisał(a):mobing:scared: Ninuś ale masz biegi:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [QUOTE=RUDA ZUZIA;18563141 Rami obliczyłaś już ile sztuk ziarenek ryżu dostaną Twoje głodomorki na kolację? Quote
Recommended Posts