Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 andegawenka napisał(a):Błedna decyzja lekarska. Ordynator nie wyarził zgody na cesarkę.W trakcie trudnego porodu uszkodzili nerw w lewej raczce....były też i inne urazy ale z tym organizm sobie poradził. Przez miesiąc byli w 3 szpitalach oprócz tego 2 i 3 tygodnie jeszcze w grudniu i styczniu.19 wyjazd do Aachen planowany zabieg 21 lutego... Kuźwa! Kolejny pierdoła, dla którego przekonania religijne są ważniejsze niż zdorwie matki i dziecka?! :angryy: Mam nadzieję, że oddacie sprawę o odszkodowanie do sądu, szczególnie że będzie potrzeba dużych funduszy na leczenie. I jeszcze zgłosić do izby lekarskiej :diabloti: Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) andegawenka napisał(a):Na szkolenie do Warszawy?:crazyeye: Obiecałam przemysleć adopcję:eviltong: wielkie mi co! Ciocia Gosia jest w Wawie, to podrzucisz do 'przedszkola' na czas zajęć na szkoleniu, i po zajęciach odbierzesz. Ale małe toto musi być i żeby mi psiurków nie zeżarło :D RUDA ZUZIA napisał(a):Pękłyśmy Gosię,pękłyśmy i Ninkę:evil_lol::evil_lol: Niezłe z Was Zołzy Dwie ;) RUDA ZUZIA napisał(a):Swoją drogą to doszłam do wniosku,że faceci czasem mają z nami przegwizdane.. Miałam w sobotę większe wyjście i oczywiście...foch z przytupem:evil_lol:JA NIE MAM CO NA SIEBIE WŁOŻYĆ:placz: Szafa wybebeszona na pół mieszkania NIC się nie nadaje,ja rozbiegana. Faceci kryli się przezornie po kątach. Na szczęście moje trzy dziewczynki wzięły mnie w obroty i jakoś dałyśmy radę. Zostałam ubrana ,wymalowana i spryskana perfumami. Ale legginsów nie dałam na siebie włożyć:mad:A chciały mi wcisnąć:evil_lol: Po imprezie wróciłam w jednym kawałku do domu nie złamawszy nogi na szpilkach:crazyeye::evil_lol: Udało się:lol: A zdjęcia gdzie? W leginsach i bez też! :D Edited February 14, 2012 by Gosiapk spelling Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Gosiapk']Kuźwa! Kolejny pierdoła, dla którego przekonania religijne są ważniejsze niż zdorwie matki i dziecka?! :angryy: Mam nadzieję, że oddacie sprawę o odszkodowanie do sądu, szczególnie że będzie potrzeba dużych funduszy na leczenie. I jeszcze zgłosić do izby lekarskiej :diabloti: Koniecznie. http://www.snslegal.pl/11,blad_lekarski_odszkodowanie.html To długo trwa ale teraz już częściej się wygrywa. Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Gosiapk']wielkie mi co! Ciocia Gosia jest w Wawie, to podrzucisz do 'przedszkola' na czas zajęć na szkoleniu, i po zajęciach odbierzesz. Ale małe toto musi być i żeby mi piurków nie zeżarło :D ;):megagrin: (tak, sprawa w toku, ale czy ze szpitalem wygrają?) Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Koniecznie. http://www.snslegal.pl/11,blad_lekarski_odszkodowanie.html To długo trwa ale teraz już częściej się wygrywa. Dzieki, juz wysyłam link dzieciom. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Gosiapk napisał(a):wielkie mi co! Ciocia Gosia jest w Wawie, to podrzucisz do 'przedszkola' na czas zajęć na szkoleniu, i po zajęciach odbierzesz. Ale małe toto musi być i żeby mi piurków nie zeżarło Hurrrra.I sprawa się rozwiązała:multi: Jak to mówimy "stała się rozwiązła":lol: W Warszawie do cioci Gosi(która się już nam zrosła po pęknięciu:evil_lol:) A jakby co to w Poznaniu do mnie:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Gosiapk napisał(a): Niezłe z Was Zołzy Dwie ;) A zdjęcia gdzie? W leginsach i bez też! :D A zołzy:evil_lol: A zdjęcia mam ale nie pokażę:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 andegawenka napisał(a):Dzieki, juz wysyłam link dzieciom. To jest przypadkowy link z internetu. Ale mam namiary na lekarza i jego fundację dla poszkodowanych pacjentów tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć.Podobno pomaga bezpłatnie. Oczywiście jak znajdę to wkleję;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 W okolicach Bielska ja się zgłaszam do opieki:loveu: Właśnie dawaj zdjęcie:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Tam na 1 miejsu wymieniono bład lekarski przy porodzie. Moja synowa nie miała szans urodzić normalnie dziecko. bo było duże a sama jest bardzo drobną osobą. Połozna zgłosiła problem ,niestety ordynator wydał decyzje o normalnym porodzie bo nie mają czasu na cesarkę....i niunio kaleką na całe zycie zostanie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Zabić to mało takich ludzi:angryy: takim kreaturom oddajemy swoje życie w ręce:angryy: Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):A zołzy:evil_lol: A zdjęcia mam ale nie pokażę:eviltong: No i gadaj z taką? Po dobroci nie pójdzie :shake: Teraz ciocia Zuzia zaparła się nóżkami :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 andegawenka napisał(a):Tam na 1 miejsu wymieniono bład lekarski przy porodzie. Moja synowa nie miała szans urodzić normalnie dziecko. bo było duże a sama jest bardzo drobną osobą. Połozna zgłosiła problem ,niestety ordynator wydał decyzje o normalnym porodzie bo nie mają czasu na cesarkę....i niunio kaleką na całe zycie zostanie. To jest po prostu NIEWIARYGODNE! A jak synowa przeszła poród? Czy nie ucierpiało i jej zdrowie? Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 andegawenka napisał(a):Tam na 1 miejsu wymieniono bład lekarski przy porodzie. Moja synowa nie miała szans urodzić normalnie dziecko. bo było duże a sama jest bardzo drobną osobą. Połozna zgłosiła problem ,niestety ordynator wydał decyzje o normalnym porodzie bo nie mają czasu na cesarkę....i niunio kaleką na całe zycie zostanie. A ta operacja co będzie jak rokuje? Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Gosiapk napisał(a):To jest po prostu NIEWIARYGODNE! A jak synowa przeszła poród? Czy nie ucierpiało i jej zdrowie? O dziwo nie, ale wyglada o 10 lat więcej. Wkuwali niuniowi wenflony nawet w główkę:-( Co to malenstwo przeszło. Krwiali w nadnerczach, sepsa...Przezył bo na szczescie madra lekarka kazała natychmiast przystawić dziecko do piersi... RUDA ZUZIA napisał(a):A ta operacja co będzie jak rokuje? Tylko poprawę sprawności reki, nie rusza paluszkami nie chwyta. Na poczatku nawet cała reka była nieruchoma... Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='andegawenka']O dziwo nie, ale wyglada o 10 lat więcej. Wkuwali niuniowi wenflony nawet w główkę:-( Co to malenstwo przeszło. Krwiali w nadnerczach, sepsa...Przezył bo na szczescie madra lekarka kazała natychmiast przystawić dziecko do piersi... Tylko poprawę sprawności reki, nie rusza paluszkami nie chwyta. Na poczatku nawet cała reka była nieruchoma... Przypomniałam sobie Adam Sandauer Stowarzyszenie Primum non nocere. Jednak nie fundacja. http://www.sppnn.org.pl/kontakt.php Biedny maluszek.Oby ta operacja pomogła .Potem rehabilitacja i może będzie choć częściowa sprawność. Ja przy drugim porodzie widziałam się już z aniołami.A potem dłuuugo dochodziłam do siebie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 A najgorsze, że ten "specjalista" pewnie nie ma sobie nic do zarzucenia!! Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']A najgorsze, że ten "specjalista" pewnie nie ma sobie nic do zarzucenia!! Pewnie ,że nie ma.Oni zawsze wiedzą najlepiej:diabloti: Zobaczcie to. http://www.youtube.com/watch_popup?v=P9Fyey4D5hg Skradłam na dogo:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja za miętka jestem:lol: Ale piesio super,co? Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Chiquita&DeeDee napisał(a):A najgorsze, że ten "specjalista" pewnie nie ma sobie nic do zarzucenia!! Ależ skąd! Przecie to sam pan 'orydynarny orydynator' wie wszystko najlepiej :( Edited February 14, 2012 by Gosiapk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Znam to... moja Mami tak prawie umarła.. ale nie ma kasy na ciąganie gnojka po sądach:( Dzień dobry Pciółko:loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nie ma tradycji konsultacji, ordynator mówi reszta wykonuje...No cóż kochamy rzadzić... Opłata adwokata wg cennika stolicy, później peweien % procent od wygranej.... o ile taka bedzie.Przecież taki ordynator tylko fikcyjnie jest z awansu....Zaraz mod nas wykasuje... Quote
RUDA ZUZIA Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Pciołowe fluidy lecą do Was:multi: A u nas biało i biało.Rano Zuzia nie chciała wracać ze spaceru.A pańciunia odwrotnie:lol: Pcioła nie poszła wcale bo wiał silny ,ostry wiatr.By mi mógł zwiać krasnala.Teraz śpi wtulona w moje kolanka:loveu: Kiedy będzie już wiosna?????????????????? Nie lubię zimy i już. Quote
Recommended Posts