RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):I co z tym zrobimy?:D Przyjeżdżasz do mnie z Chikunią i Tekquilką,Chikunię zostawiamy u Pcioły, bzykamy do Lublina zostawiamy Tequilkę,dzwonimy do drzwi (9 pietro, drzwi na lewo od windy) i wykukujemy zza węgła jaką ktoś ma minę:evil_lol:. Potem grzecznie wracamy do domków :eviltong: No i masz 2 psy mniej:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bardzo dobry plan :D zabawne naprawdę, ale jak chcesz to mamy kopię Chiquitki tylko z ptaszkiem;) hehe Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Bardzo dobry plan :D zabawne naprawdę, ale jak chcesz to mamy kopię Chiquitki tylko z ptaszkiem;) hehe Ale nie dziki jak te z imrezki?:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dziki nie... ale piękny:loveu::loveu: Jak Chiqunia moja.. przemyśl sprawę:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Opowiadamy bajkę... I śpiewamy kołysankę... Edited January 27, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dziki nie... ale piękny:loveu::loveu: Jak Chiqunia moja.. przemyśl sprawę:eviltong: Ale z ptaszkiem:diabloti: Ninka niech myśli:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Hmm.. to ciężko, bo ptaszka nie da rady pozbyć...;) Pciółka nie chce braciszka?:D Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Biedactwo.Pewnie się tak obija bo to przyszło nagle i nie miała doświadczenia.Z czasem będzie jeszcze lepiej. Najbardziej mnie wkurza jak ktoś powie: zobacz jak się męczy, trzeba ją uśpić :angryy: Ciekawe dlaczego takich 'genialnych' propozycji nie dają kalekim lub/i niewidomym ludziom. :roll: Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Aniołeczek, a za uszkami rogi:D:D hehehehe (...) Ciocia Romi jak widać nie tylko niedowidzi, ale wręcz miewa omamy wzrokowe :eviltong: Widzi rzeczy, których nie ma :niewiem::eviltong: Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ruda zuzia napisał(a):przyjeżdżasz do mnie z chikunią i tekquilką,chikunię zostawiamy u pcioły, bzykamy do lublina zostawiamy tequilkę,dzwonimy do drzwi (9 pietro, drzwi na lewo od windy) i wykukujemy zza węgła jaką ktoś ma minę:evil_lol:. Potem grzecznie wracamy do domków :eviltong: No i masz 2 psy mniej:evil_lol: :cool3::lol::lol:;) Quote
Agnieszka Co. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Sto lat, sto lat :) A plan z Tequilką wyśmienity :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Witam po przerwie i przesyłam fluidy Pciółkowe :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Sto lat, sto lat :) A plan z Tequilką wyśmienity :) Dziękujemy za życzonka:loveu: Teraz to już panienka(nie) na wydaniu:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Gosiu masz rację.Ja też swierdzam u Romi takie symptomy:evil_lol: Ninuś gdzie się ukrywasz?:evil_lol: Rami Pcioła nie chce braciszka,teraz marzy o dzikim chi:evil_lol: Już w urodzinki znalazłam pierwszą czerwoną kropelkę a teraz już "stempluje" całe mieszkanie.Ale jest spokojna.Chyba nie wie co się dzieje. Za to jest często wzywana do Zuzi na toaletę. Zuzia ma cały wachlarz różnych pojękiwań,pomrukiwań, przyziewów które coś oznaczają.Gadający pies. Gada tak z nami przez cały dzień.Na przykład gdy wejdę do pokoju natychmiast pomrukuje swoje specjalne "tu jestem" a to znaczy,że mam przyjść potulić. Na przywołanie smarkacza też ma specjalny dźwięk i Pcioła natychmiast radośnie melduje się u niej na toaletę.A Zuzia dokładnie myje ,wącha,wygryza pchełki itp. A dzisiaj broniła małą:multi: Pcioła ukradła ze stołu chusteczki i popędziła na łóżko, mąż udawał,że ją goni to Zuzia błyskawicznie przecięła mu drogę i wywaliła brzuszek do góry pomrukując swoje uspokajające pomrukiwanki. Oj mogłabym tak o nich bez przerwy.... Quote
andegawenka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Jestem!! czytam i ogladam:iloveyou::iloveyou: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 andegawenka napisał(a):Jestem!! czytam i ogladam:iloveyou::iloveyou: Cieszę się:loveu: Bardzo się bałam co to będzie gdy mała dojrzeje, czy nie zaczną rywalizować ze sobą ale na razie na to się nie zanosi.Pcioła "robi" za wieczne dziecko a Zuzia jest bardzo opiekuńcza.Zawsze zasłania malucha swoim ciałem od "niebezpieczeństwa". Dla tego bardzo rzadko wychodzą razem bo na dworze to pilnuje jej całkiem poważnie. Podkradają sobie oczywiście różne rzeczy ,gdy rozdaję patyczki to przecież wiadomo,że ta druga na pewno ma lepszy i tak długo chodzą wokół siebie i się obserwują,aż wreszcie się zamieniają i wtedy dopiero smakuje:lol: Okropne te mrozy są teraz.Mogłaby już przyjść wiosna:loveu: Coś na rozgrzewkę:lol: Quote
Gosiapk Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Picółka :loveu: tęskniłam za Tobą i za Twoją Mamą Zuzią :) A co to za ludzki aniołek w tle? Quote
andegawenka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 No nareszcie Cherubinek w tle:loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Oj dziewczynki... to zdjęcie z cherubinkiem to dowód na to jaka ze mnie wyrodna babcia:evil_lol: Zamiast zajmować się dzieckiem robię zdjęcia Pciółce:loveu: Quote
Gosiapk Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Oj dziewczynki... to zdjęcie z cherubinkiem to dowód na to jaka ze mnie wyrodna babcia:evil_lol: Zamiast zajmować się dzieckiem robię zdjęcia Pciółce:loveu: Nie jest tak źle. W końcu na JEDNO zdjęcie się wnusio załapał :D Quote
andegawenka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Gosiapk napisał(a):Nie jest tak źle. W końcu na JEDNO zdjęcie się wnusio załapał :D Jako tło to nawet dobrze wypadł....babciu:p:siara: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Gosiapk napisał(a):Nie jest tak źle. W końcu na JEDNO zdjęcie się wnusio załapał :D Jedno to zawsze więcej niż zero:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 andegawenka napisał(a):Jako tło to nawet dobrze wypadł....babciu:p:siara: Całkiem,całkiem:evil_lol: Tu też się załapał:lol: Quote
Recommended Posts