andegawenka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Gosiapk napisał(a):Czyli nie masz teraz żadnego psiaka? Ja bym chyba nie dała rady z tak trudnym psem, chodzi mi szczególnie o to gryzienie. Nie miałam wyjście, z czasem było coraz lepiej. Gdy zaczeło byc juz dobrze pięknie na mnie reagował w pracy juz mogli go wszyscy wyprowadzać na spacer .Zapinanie smyczki kojarzył ze spacerkiem to po roku zaczęły się ataki padaczki jeden po drugim...a dalej juz nie mogę opowiadać... Nie mam pieska, a jeśli wezmę , to ja będe stawiała warunki a nie wolontariusz i jego durna ankieta;) (sama z nia chodzę na wizyty:evil_lol::evil_lol:) Quote
andegawenka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Chętnie się tam zaloguję,chyba nie wyrzucą mnie z tamtąd za Pciołę?:lol: Mam gości:lol: Proszę bardzo tylko to jest w dziale Za TM Ja bedę miała gości bardzo późnym wieczorem:loveu: Quote
Gosiapk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 andegawenka napisał(a):(...) Nie mam pieska, a jeśli wezmę , to ja będe stawiała warunki a nie wolontariusz i jego durna ankieta;) (sama z nia chodzę na wizyty:evil_lol::evil_lol:) :D Rozumiem Cię doskonale :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Tulamy śliczną Pciółkę:loveu: Kiedy wreszcie będzie filmik??? HMMMM???:mad::eviltong::eviltong::eviltong: Ninuś wiesz, ja Ci w końcu przywiążę pod drzwiami jakiegoś mikrusa i trudno:evil_lol: Jeszcze mu zawiążę czerwoną kokardkę na szyi z napisem "pokochaj mnie":diabloti: No wtedy chyba nie zostawisz biedaczka w potrzebie?:eviltong: A swoją drogą Tequilka dalej szuka miłości:cool3: Quote
andegawenka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Tulamy śliczną Pciółkę:loveu: Kiedy wreszcie będzie filmik??? HMMMM???:mad::eviltong::eviltong::eviltong: Ninuś wiesz, ja Ci w końcu przywiążę pod drzwiami jakiegoś mikrusa i trudno:evil_lol: Jeszcze mu zawiążę czerwoną kokardkę na szyi z napisem "pokochaj mnie":diabloti: No wtedy chyba nie zostawisz biedaczka w potrzebie?:eviltong: A swoją drogą Tequilka dalej szuka miłości:cool3: 9 pietro drzwi na lewo od windy:eviltong: czytasz mnie czasami?:p Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dziś Pciółkowe urodzinki, więc zapraszam Was dziewczynki:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 andegawenka napisał(a):Na forum Fundacji Boksery w Potrzebie..bez rejestracji otwiera sie tylko strona główna A możesz podesłać link do wątku? Może uda mi się tam zajrzeć w niedzielę. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Miała ostry atak jaskry, która nie reagowała na 3 różne rodzaje kropli. Aż pod wpływem ciśnienia w gałce ocznej doszło do zmiażdżenia nerwu wzrokowego i zerwania soczewek. Najgorszy był bół. Bardzo cierpiała. Dr Garncarz usunął obie soczewki, aby uchronić ją od bólu. Biedactwo.Pewnie się tak obija bo to przyszło nagle i nie miała doświadczenia.Z czasem będzie jeszcze lepiej. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Tulamy śliczną Pciółkę:loveu: Kiedy wreszcie będzie filmik??? HMMMM???:mad::eviltong::eviltong::eviltong: Ninuś wiesz, ja Ci w końcu przywiążę pod drzwiami jakiegoś mikrusa i trudno:evil_lol: Jeszcze mu zawiążę czerwoną kokardkę na szyi z napisem "pokochaj mnie":diabloti: No wtedy chyba nie zostawisz biedaczka w potrzebie?:eviltong: A swoją drogą Tequilka dalej szuka miłości:cool3: Filmiku nie umiem;) Zdjęcia muszą na razie wystarczyć:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 andegawenka napisał(a):9 pietro drzwi na lewo od windy:eviltong: czytasz mnie czasami?:p Myśmy Cię już dawno przejrzały :evil_lol::eviltong: Quote
andegawenka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Pcioła gwiazdki z nieba ci życzę:loveu: http://www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl/ Edited January 27, 2012 by andegawenka Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ja tak na szybko w pracy - wszystkiego najlepszego dla kochanej Pciółki:loveu::loveu::loveu::new-bday::new-bday::BIG::tort: Niuniuś czytam, ale dzielę przez 3:eviltong: hahaha:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Ninuś wiesz, ja Ci w końcu przywiążę pod drzwiami jakiegoś mikrusa i trudno:evil_lol: Jeszcze mu zawiążę czerwoną kokardkę na szyi z napisem "pokochaj mnie":diabloti: No wtedy chyba nie zostawisz biedaczka w potrzebie?:eviltong: A swoją drogą Tequilka dalej szuka miłości:cool3: Taki malutki szantażyk emocjonalny :cool3: Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 S Ł O D Z I Z N A Życzonka z okazji pierwszych urodzinek! Zdrówka i dobrego żarełka i ciepłeg domku u Zuzinki! Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA'] Buahahaha to nam pokazała co myśli o naszych urodzinowych zyczeniach dla niej :D :D Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Gosiapk']Buahahaha to nam pokazała co myśli o naszych urodzinowych zyczeniach dla niej :D :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Gosiapk']S Ł O D Z I Z N A Życzonka z okazji pierwszych urodzinek! Zdrówka i dobrego żarełka i ciepłeg domku u Zuzinki! Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye:Anioł! Prawdziwny! :crazyeye: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Aniołeczek, a za uszkami rogi:D:D hehehehe Zdjęcie z jęzorkiem powala ;) pasowała by do niej Chiquitka;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Prawda,że niewiniątko?:evil_lol: Rami, ja to wciąż powtarzam:eviltong: Quote
Recommended Posts