Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Witamy Pciółkę:loveu:

Uparte to takie co Zuziu? :diabloti: chyba musimy zadziałać siłą:mad: perswazji;)
ABS... hmm jak je zepsuć??:hmmmm::siara::siara:

Oj uparte stworzonko nam się trafiło:cool3:

Trzeba by spytać jakiegoś mechanika o psucie ABS_ów:evil_lol:

Posted

Mechanik nie pomoże... ja myślę, że to trzeba jakiegoś czarodzieja:evil_lol:

Andegawenko pamiętam i że Ty się powstrzymałaś?:diabloti: musiałaś uciec...:evil_lol:

Tak,tak czarodziej potrzebny na już.
A póki co to wkleję Wam małą czarodziejkę.
Moja lwica:lol:

Posted

Ale piękności:loveu: widać, że ją kochasz Zuziu... widać to po sposobie w jaki robisz jej zdjęcia:loveu: chciałabym Was poznać;)

Fotografia to moja pasja.To znaczy nie umiem ale lubię cykać.W czasach gdy kupowało się klisze i trzeba było liczyć ile klatek jeszcze zostało też machałam niezłe ilości.
Nie stać mnie było na wywoływanie to kupiłam sprzęt, odczynniki i wywoływałam sama.
Teraz każde z dzieci ma nieźle opasły album:lol:

Posted

Tym się nie mozna przesycić, pamietam gdy chodziłam za moją staruszką utartymi szlakami i myślałam: 13 rok ma i jeszcze mi sie nie znudziła, mogłam patrzeć na nią godzinami...niesamowite uczucie. O! chusteczka mi potrzebna:-(

Posted

andegawenka napisał(a):
Tym się nie mozna przesycić, pamietam gdy chodziłam za moją staruszką utartymi szlakami i myślałam: 13 rok ma i jeszcze mi sie nie znudziła, mogłam patrzeć na nią godzinami...niesamowite uczucie. O! chusteczka mi potrzebna:-(

Tak samo miałam z Dzidzią:placz:
:calus::calus::calus:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Witam piątkowo i przesyłam dobre fluidy od Pcioły:lol:

Nareszcie wiem co spowodowało, że się tak dobrze czuję od rana, to te Pciołowe fluidy :)

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Fotografia to moja pasja.To znaczy nie umiem ale lubię cykać.W czasach gdy kupowało się klisze i trzeba było liczyć ile klatek jeszcze zostało też machałam niezłe ilości.
Nie stać mnie było na wywoływanie to kupiłam sprzęt, odczynniki i wywoływałam sama.
Teraz każde z dzieci ma nieźle opasły album:lol:

Ja też się tak bawiłam. Aż zepsułam mamie zlewozmywak, bo robiłam 'efekty' kładąc wywołujące się zdjęcia na zlewozmywaku. Dochodziło do reakcji między odczynnikami a powłoką zlewozmywaka. Fajne zdjęcia wychodziły, ale mama była innego zdania :D

Posted

Eee.. to ja całe dzieciństwo w stajni siedziałam, nie miałam czasu na takie eksperymenty:D

W stajni siedziałaś, przy koniach wielgachnych byłaś i na starość zeszłaś na chomiki :eviltong:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ja też się tak bawiłam. Aż zepsułam mamie zlewozmywak, bo robiłam 'efekty' kładąc wywołujące się zdjęcia na zlewozmywaku. Dochodziło do reakcji między odczynnikami a powłoką zlewozmywaka. Fajne zdjęcia wychodziły, ale mama była innego zdania :D

Fajna zabawa to była:lol: Ale Mamie się nie dziwię:evil_lol: