RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy Pciółkę:loveu: Uparte to takie co Zuziu? :diabloti: chyba musimy zadziałać siłą:mad: perswazji;) ABS... hmm jak je zepsuć??:hmmmm::siara::siara: Oj uparte stworzonko nam się trafiło:cool3: Trzeba by spytać jakiegoś mechanika o psucie ABS_ów:evil_lol: Quote
andegawenka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Wkleiłam tutaj fotkę suni podobnej do Pcioły z schroniska w Białej Podlaskiej czyli BP Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Mechanik nie pomoże... ja myślę, że to trzeba jakiegoś czarodzieja:evil_lol: Andegawenko pamiętam i że Ty się powstrzymałaś?:diabloti: musiałaś uciec...:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 andegawenka napisał(a):Wkleiłam tutaj fotkę suni podobnej do Pcioły z schroniska w Białej Podlaskiej czyli BP A tak prawda. Pamięć mam dobrOM ale krótkOM:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Mechanik nie pomoże... ja myślę, że to trzeba jakiegoś czarodzieja:evil_lol: Andegawenko pamiętam i że Ty się powstrzymałaś?:diabloti: musiałaś uciec...:evil_lol: Tak,tak czarodziej potrzebny na już. A póki co to wkleję Wam małą czarodziejkę. Moja lwica:lol: Quote
andegawenka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 :loveu::loveu::loveu: http://fotofotki.pl/pliki_img/6c8ggix6v1fspf7k8ka2.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ale piękności:loveu: widać, że ją kochasz Zuziu... widać to po sposobie w jaki robisz jej zdjęcia:loveu: chciałabym Was poznać;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 andegawenka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: http://fotofotki.pl/pliki_img/6c8ggix6v1fspf7k8ka2.jpg Prawda,że słodziak?Ach ta moja Kaczusia...:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale piękności:loveu: widać, że ją kochasz Zuziu... widać to po sposobie w jaki robisz jej zdjęcia:loveu: chciałabym Was poznać;) Fotografia to moja pasja.To znaczy nie umiem ale lubię cykać.W czasach gdy kupowało się klisze i trzeba było liczyć ile klatek jeszcze zostało też machałam niezłe ilości. Nie stać mnie było na wywoływanie to kupiłam sprzęt, odczynniki i wywoływałam sama. Teraz każde z dzieci ma nieźle opasły album:lol: Quote
andegawenka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Tym się nie mozna przesycić, pamietam gdy chodziłam za moją staruszką utartymi szlakami i myślałam: 13 rok ma i jeszcze mi sie nie znudziła, mogłam patrzeć na nią godzinami...niesamowite uczucie. O! chusteczka mi potrzebna:-( Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 andegawenka napisał(a):Tym się nie mozna przesycić, pamietam gdy chodziłam za moją staruszką utartymi szlakami i myślałam: 13 rok ma i jeszcze mi sie nie znudziła, mogłam patrzeć na nią godzinami...niesamowite uczucie. O! chusteczka mi potrzebna:-( Tak samo miałam z Dzidzią:placz: :calus::calus::calus: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Zuziu widać to wszystko:lol: Andegawenko... nie pakaj:calus::buzi::buzi: Quote
Gosiapk Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 andegawenka napisał(a):Osobiście nie znam, ale od czego są portale społecznościowe;) (...) No popatrz, popatrz... jaka sprytna ta nasza ciocia Ande :diabloti: Quote
Gosiapk Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Witam piątkowo i przesyłam dobre fluidy od Pcioły:lol: Nareszcie wiem co spowodowało, że się tak dobrze czuję od rana, to te Pciołowe fluidy :) Quote
Gosiapk Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Fotografia to moja pasja.To znaczy nie umiem ale lubię cykać.W czasach gdy kupowało się klisze i trzeba było liczyć ile klatek jeszcze zostało też machałam niezłe ilości. Nie stać mnie było na wywoływanie to kupiłam sprzęt, odczynniki i wywoływałam sama. Teraz każde z dzieci ma nieźle opasły album:lol: Ja też się tak bawiłam. Aż zepsułam mamie zlewozmywak, bo robiłam 'efekty' kładąc wywołujące się zdjęcia na zlewozmywaku. Dochodziło do reakcji między odczynnikami a powłoką zlewozmywaka. Fajne zdjęcia wychodziły, ale mama była innego zdania :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Eee.. to ja całe dzieciństwo w stajni siedziałam, nie miałam czasu na takie eksperymenty:D Quote
Gosiapk Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Eee.. to ja całe dzieciństwo w stajni siedziałam, nie miałam czasu na takie eksperymenty:D W stajni siedziałaś, przy koniach wielgachnych byłaś i na starość zeszłaś na chomiki :eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Gosiapk napisał(a):Nareszcie wiem co spowodowało, że się tak dobrze czuję od rana, to te Pciołowe fluidy :) Na pewno:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Gosiapk napisał(a):Ja też się tak bawiłam. Aż zepsułam mamie zlewozmywak, bo robiłam 'efekty' kładąc wywołujące się zdjęcia na zlewozmywaku. Dochodziło do reakcji między odczynnikami a powłoką zlewozmywaka. Fajne zdjęcia wychodziły, ale mama była innego zdania :D Fajna zabawa to była:lol: Ale Mamie się nie dziwię:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Gosiapk napisał(a):W stajni siedziałaś, przy koniach wielgachnych byłaś i na starość zeszłaś na chomiki :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Hehehehe:D no cóż... konia w domu nie zmieszczę:D Quote
Gosiapk Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehehe:D no cóż... konia w domu nie zmieszczę:D Zawsze możesz się przeprowadzić do stajni ;) :D Quote
Agnieszka Co. Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):A Mama pewnie z niepokojem czeka na następne urodzinki:evil_lol: To do kiedy czekamy? :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):To do kiedy czekamy? :evil_lol: Ja tez jestem ciekawa jakie są oczekiwania/obawy Mamy Obcej Baby ;) przed urodzinami :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nieee... ja już się przerzuciłam na biżuterię:D hehehe psów w rodzinie mamy dostatek;) Quote
Recommended Posts