Ulka18 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Z Jeleniej Gory sa ponizsi uzytkownicy. Azalia na pewno jest teraz online. http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1315159016-d90386659811c7b30d4eeafb0db01c1c2626010a&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=jelenia+g%C3%B3ra&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Quote
Basia1968 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Pani dzowniła dzisiaj - to jest ten domek - tak sobie czuję. Naprawdę tak kobietka od serca opowiada, nie jakieś tam dyrdymały, że sunia dla córci czy coś tam - tylko mówi wprost, że to sunia dla niej do kochania. Amcia będzie miała bardzo dobry domek. Podałam Kaskadaffik numer do Pani. Decyzja należy do Was. Quote
Ulka18 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja jestem za, jesli Ty Basiu czujesz, ze to ten dom. Tylko jak to zrobimy, z wizyta czy bez? I co z transportem, Pani sie dorzuci? Quote
Ra_dunia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Fajnie by było jakby ten domek wypalił. Amcia powinna trafić właśnie do kogoś kto ją pokocha całym sercem. To taka kochana, wspaniała sunieczka. Quote
Basia1968 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 i własnie ta Pani to jest to. Tak mnie się wydaje. Z tą Pania rozmawiałabym całymi godzinami o psiakach, o problemach psiaków, o nawykach. Po prostu to taka osoba jak my psiarze. Nie przeraża jej nic - pogryzione rękawy, dywaniki itd. itp. Mówi o zwierzakach ciepło - tak od serca. Czuć szczerość. Kasia ma dzwonić do Pani i uzgadnaiać szczegóły. Quote
kaskadaffik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Tak dostałam numer, z Basią doszłyśmy do wniosku, że może bez wizyty się obędzie, ale chcę poznać Wasze zdanie, bo jak nie to będę dalej dzwonić do Ludzi, bo dwa numery jakie miałam nie odbierają telefonów.. Zapytam też jak z dojazdem i czy moge gdzieś dojechac po maluszka :) Quote
Ulka18 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kasia, dzwon i uzgadniaj, wyczuj jeszcze swoim sercem czy to pani dla Amci. W sobote jechalby Tomus do domu, nie wiem, ale chyba do Jeleniej to strasznie daleko z tego miejsca. Trzeba by szukac innego rozwiazania. Quote
kaskadaffik Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Trzymajmy mocno kciuki !!! Może uda się, że Amcię już w niedzielę czeka wycieczka :) ale nie zapeszam, nic pewnego ;) Quote
halcia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Amcia,najwyzszy czas miec czyjes serce tylko dla siebie....:lol:Trzymam kciuki mała. Quote
Paulina_mickey Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Trzymamy mocno za Amciunie :kciuki: Quote
Ulka18 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Trzymamy kciuki za Amciusie, zeby to byl ten dom :kciuki: Tyle bid przeciez czeka na pomoc... Quote
halcia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 U Tomcia przez pomyłke wpisałam,ze wierze,ze ci sie uda,malutka. Quote
KasiaKia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Halcia już myli wątki :D ale i tak wiemy, że za wszystkich trzymasz kciuki :) - ja również. Amcia zasługuje na wszystko co najlepsze! Quote
Ulka18 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tomus byl na dzis szykowany do wyjazdu, ciekawe jak tam nasza mala krolewna. Basiu, pls nie zapomnij dac umowy na DS, ktora ma Pan Zbyszek. Umowe musi podpisac pani od Amci i odeslac do schroniska. Dziekuje. Quote
kaskadaffik Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Za 2 godziny rusza w drogę do Zgorzelca, gdzie przyszli Właściciele maja ja odebrać :) Nowa Pani Amci(u Zbyszka wołano na nią Aza i na takie imię bardziej reaguje)dostała wątek i ma się zalogować :)Amcia jest taka grzeczna i przeprasza, że żyje.. przykleiła się do mnie jak tylko zabrałam ją z Tarnobrzega, w samochodzie mnie trącała noskiem, żeby ja głaskać albo tylko dotykać, ona uwielbia być z ludźmi :) Założone ma szelki, obrożę, będzie miała dwie smyczki, mam nadzieję, że chłopaki ja przypilnują dobrze !! W drogę Kochana malizno, oby wszystko się udało, koło 12 jutro Amcia będzie miała nową Rodzinkę :) :) Quote
halcia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Tu chyba nie ma wątpliwosci ,ze taka malizne o tak wielkim serduszku tylko kochac mozna!Szczęscia maleńka! Quote
kaskadaffik Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jestem cała do kochania!! taka właśnie jest Aciunia :) Quote
kaskadaffik Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wstawiam kilka fatalnej jakości zdjęć ;) taki mam sprzęt super :) Amcia pojechała z dwoma przystojnymi chłopakami, to napewno zadowolona ;) przypięta jest dwoma smyczami w aucie, to raczej nie ucieknie :) Quote
kaskadaffik Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Właśnie z Panią rozmawiałam, będą koło 13 na miejscu, chłopaki też mówili, że Amciunia siedzi sobie grzecznie na kocyku między nimi-mała tiróweczka :) :) Nawet nie wiecie jak się cieszę, takie wdzięczne psiko zasługuje na jak najlepszy domek!! Dziękujemy Pani Agnieszko za szczęście dla Amci :loveu::loveu: I przyczajony nocny zwierz :) Pani Amci już czytała wątek w nocy :) Quote
halcia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ta pierwsza foteczka normalnie powala....!Reszta...:evil_lol::eviltong:No to czekamy na pierwsze relacje z ust samej Pani.Juz dawno stwierdziłam ,ze na dogo najwiecej chyba Agnieszek i Kaś! Quote
Recommended Posts