Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

melduje się na wątku:) niestety ja nie jestem z Piekar. Mieszkam w Jarocinie koło Poznania:) tak na szybko myślę kto by był ze śląska .....:hmmmm: i do głowy przychodzi mi tylko malawaszka

Posted

zuzolina napisał(a):
melduje się na wątku:) niestety ja nie jestem z Piekar. Mieszkam w Jarocinie koło Poznania:) tak na szybko myślę kto by był ze śląska .....:hmmmm: i do głowy przychodzi mi tylko malawaszka

A rzeczywiście, pomyliłam jedną literkę:oops:- wg mapy dogomaniaków z Piekar jest zozolina i scarlet - zaraz do nich napisze.

Posted

Malawaszka ma daleko do Piekar. Pls napisz Paulinko do zozoliny i scarlet, domek by sie przydalo zwizytowac, zeby miec jaka taka pewnosc, ze naszej Amci dobrze sie bedzie dzialo i ze bedzie kochana.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ha ! to super, niedaleko i w razie czego to Amcia bedzie mogla sie z Ciocia Zozolina na spacerkach spotkac :D

Ha ha ha oczywiscie ze tak,mój tasmanek bardzo lubi takie piechotkowe spacerki!!!

Posted

zozolina sprawdź proszę ten adres - zorientuj się proszę. Mam nadzieję, że Pani przyśle nazwisko. Wiem, że tam jest mama i córka tej Pani - tak, że na pewno można porozmawiać.

Posted

Ciotki co sie okazało ta pani mieszka na szarleju,tj Piekary slaskie główne,ta ul ogrodowa to była za mna ale jakies 15 lat temu,ale ten szarlej nie tak daleko,damy rade,mieszka tam ciocia od mojego tz to bede na bierzaco bo jak to u nas na wsi wszycy wiedza gdzie królik ............chodzi !!!bede tam w sobote i zaraz sie melduje czy znalazłam te ulice,znalazlam dom,czy znalazłam te kobitke co szukam ja...!!!ha ha ha