Energy Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Equus'] Hehhh... szkoda tylko że wyciągnąc go ze schronu się dało a umieścić na stronie adopcyjnej już się nie da :( Udało się, dzięki Abrakadabra:loveu: http://pogotowiedlazwierzat.pl/korabiewice/index.php?option=com_content&view=article&id=73:qkajoq&catid=37:adopcja&Itemid=57 Quote
Astaroth Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 czy ja dobrze pamiętam że Kajo został zabrany ze schrniska na "DT" i nie była podpisywana umowa adopcyjna? Bo jeśli tak to wrzucenie go na stronę Pogotowia dla Zwierząt może spowodować że schronisko zarząda oddania psa. Quote
Abrakadabra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Astaroth']czy ja dobrze pamiętam że Kajo został zabrany ze schrniska na "DT" i nie była podpisywana umowa adopcyjna? Bo jeśli tak to wrzucenie go na stronę Pogotowia dla Zwierząt może spowodować że schronisko zarząda oddania psa.[/QUOTE] Astaroth? A kto dokładnie miałby tego zażądać? I po co? Quote
mshume Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Skąd taki pomysł?[quote name='Astaroth']czy ja dobrze pamiętam że Kajo został zabrany ze schrniska na "DT" i nie była podpisywana umowa adopcyjna? Bo jeśli tak to wrzucenie go na stronę Pogotowia dla Zwierząt może spowodować że schronisko zarząda oddania psa.[/QUOTE] Quote
tusinka22 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='tripti']z tego co widzę nie udało się. Natomiast po rozmowie z Anią, Kajo będzie w najbliższym czasie jadł friskis puriny (czy jak to się tam pisze) z pedigree, to mamy odłożone w mszczonowie i tusinka22 zgodziła sie podrzucić do Ani.[/QUOTE] karma została dostarczona. Quote
AniaRe Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Karma dotarła, choć niefajnie, że akurat nas nie było (pisałam, że 4 prowadzimy zajęcia w Warszawie) i Natalia nie zobaczyła Kajo. Może się uda w innym terminie? Karmy jest (liczyła i zapomniałam) ponad 30 kg, to zapas na dłuuuugo. Kasa za listopad dotarła, dziękuję. Quote
Abrakadabra Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 AniaRe - czy ktoś dzwonił w sprawie Kajo? Quote
AniaRe Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Abrakadabra']AniaRe - czy ktoś dzwonił w sprawie Kajo?[/QUOTE] Tak jak Ci mówiłam przez telefon - był w niedzielę 1 telefon, ale jak pani usłyszała, że ugryzł, zrezygnowała od razu. Ale to był pierwszy telefon od czasu tamtej nieudanej próby adopcji. Quote
tusinka22 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 AniaRe napisał(a):Karma dotarła, choć niefajnie, że akurat nas nie było (pisałam, że 4 prowadzimy zajęcia w Warszawie) i Natalia nie zobaczyła Kajo. Może się uda w innym terminie? Karmy jest (liczyła i zapomniałam) ponad 30 kg, to zapas na dłuuuugo. Kasa za listopad dotarła, dziękuję. no szkoda że nie zobaczyłam Kaja, ale niestety tylko niedziela mi pasowała żeby podrzucić karmę, w tygodniu nie mam bardzo czasu.... Quote
mshume Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Kajo, jak tu pusto :( Jak zachowuje się brunet po tych miesiącach? Quote
AniaRe Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kajo grzeczny, obrósł futrem, ale z kolejnym strzyżeniem poczekamy na koniec zimy. Je ładnie - choć na początku nie był zachwycony zmianą karmy z BARFu na suche :roll:, ale "się ogarnął" i teraz nie ma problemu. Niestety: całkowite zero telefonów... Quote
Abrakadabra Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 AniaRe napisał(a):Kajo grzeczny, obrósł futrem, ale z kolejnym strzyżeniem poczekamy na koniec zimy. Je ładnie - choć na początku nie był zachwycony zmianą karmy z BARFu na suche :roll:, ale "się ogarnął" i teraz nie ma problemu. Niestety: całkowite zero telefonów... Szczerze powiedziawszy liczyłam na zainteresowanie bohaterem wątku, chociażby z uwagi na medialne zamieszanie wokół Korabiewic. Quote
coronaaj Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [FONT=Times New Roman]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku przesyłam Ci gorące życzenia miłości, która jest w zasięgu ręki, radości, która dostrzega piękno małych rzeczy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie, [/FONT] [FONT=Times New Roman]pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi,[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]i wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Z serdecznymi pozdrowieniami coronaaj z kurdupelkani juz z Arizony[/FONT] Quote
tusinka22 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kajo hopsaj po domek, może nowy rok przyniesie Ci szczęście..... Quote
magdajedral Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Chciałam tylko poinformować, ze wczoraj zrobiłam przelew za grudzień - 155zł. Quote
Abrakadabra Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 magdajedral napisał(a):Chciałam tylko poinformować, ze wczoraj zrobiłam przelew za grudzień - 155zł. Magdajedral - czy ja mam jakiś dług? Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Kajo ty to masz pecha nad pechy naprawde;/ Quote
coronaaj Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) AniaRe napisał(a):Tak jak Ci mówiłam przez telefon - był w niedzielę 1 telefon, ale jak pani usłyszała, że ugryzł, zrezygnowała od razu. Ale to był pierwszy telefon od czasu tamtej nieudanej próby adopcji. A jak Kajo zachowuje sie teraz? Jest jakas poprawa? Gro ludzi jak uslysza, ze gryzie, ugryzl odrazu zniechecaja sie...taka prawda. Potrzeba madrego domku, ktory ma doswiadczenie z psami trudnymi. Nie tak latwo znalesc taki domeczek. Kajo musi nabrac zaufania, za duzo przeszedl i to cala przyczyna. Edited January 9, 2012 by coronaaj edit Quote
Equus Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 coronaaj napisał(a):Potrzeba madrego domku, ktory ma doswiadczenie z psami trudnymi. To wiemy wszyscy ale skąd wziąc taki dom? Quote
magdajedral Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Abrakadabra napisał(a):Magdajedral - czy ja mam jakiś dług? Jeśli podtrzymujesz swoją deklarację to nie otrzymałam wpłaty za grudzień. Zresztą żadnej wpłaty.... Quote
Abrakadabra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='magdajedral']Jeśli podtrzymujesz swoją deklarację to nie otrzymałam wpłaty za grudzień. Zresztą żadnej wpłaty....[/QUOTE] Wpłaciłam 50zł za grudzień. Niestety, ponieważ cały czas szukam DS dla suki, którą znazłam kilka miesięcu temu (cały czas finansuję jej DT) nie jestem w stanie podtrzymać swojej deklaracji dla Kajo. Dziewczyny, co dalej? Quote
Equus Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Moje pomysły już dawno się wyczerpały... Wiem tylko, ze nie można AniRe z nim zostawić... A on jest nadal własnością schroniska? Quote
Energy Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Equus']Moje pomysły już dawno się wyczerpały... Wiem tylko, ze nie można AniRe z nim zostawić... A on jest nadal własnością schroniska?[/QUOTE] Moje niestety też:shake: AniaRe przysłała mi sms, że ma problem z netem, przelew doszedł, telefonów brak:shake: Dobrze by było gdyby się pojawiły osoby, które go ze schroniska zabrały... Quote
Recommended Posts