Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Mam do zapłacenia deklaracje za XI i XII. Na które konto wysłać - magdowe czy pudelkowe? I co dalej? Stałe deklaracje będą potrzebne?[/QUOTE]

Powtarzam. bo pewnie umknęło.

Posted

[quote name='agata51']Powtarzam. bo pewnie umknęło.[/QUOTE]

chyba najprościej będzie na konto Fundacji, która wzięła Kajo, ale może ktoś ma inny pomysł.

[quote name='feliksik']mam nadzieję, że będą się pojawiały informacje z nowego miejsca pobytu Kajo[/QUOTE]

a na fb nie ma informacji? wiadomo już czy to problem ze stawami?

Posted

Na evencie Kajo można przeczytać dyskusję na temat ''usypiania/nie-usypiania'' etc... [url]https://www.facebook.com/events/307629859343306/[/url]

Kajo miał zrobione badanie. To jeden z opisów:

[IMG]http://oi46.tinypic.com/2co6i52.jpg[/IMG]

Posted

Po prostu nie wiem, czy pobyt u Ani jest rozliczony. Jeśli tak, wyślę na fundację. I rozumiem, że stałych deklaracji już nie potrzeba, tylko jednorazowe, żeby te 1500 szybko uzbierać?

Posted

[quote name='agata51']I rozumiem, że stałych deklaracji już nie potrzeba, tylko jednorazowe, żeby te 1500 szybko uzbierać?[/QUOTE]

Tak. :)

PS. Ja nie wiem jak wygląda kwestia rozliczenia za pobyt u Ani.

Posted (edited)

[quote name='feliksik']śliczny, chyba dobrze sobie narazie radzi w nowym miejscu[/QUOTE]

Tak:) i na szczęście jest bezpieczny oraz ma zapewnioną dobrą, profesjonalną opiekę:)

Edited by Energy
Posted

[quote name='Energy']Tak:) i na szczęście jest bezpieczny oraz ma zapewnioną dobrą, profesjonalną opiekę:)[/QUOTE]

Ja również ogromnie się cieszę, że wreszcie Kajo jest w rękach profesjonalistów , którzy wiedzą co należy robić. Śledziłam wątek cały czas, choć byłam tu niemile widziana, bo miałam odmienne zdanie. Praktycznie już raz to życie Kaja wisiało na włosku i dzięki awanturze jak również osobom kochającym zwierzęta i myślącym Kajo ma wreszcie to , co powinien mieć już dawno, czyli zrobioną diagnostykę zdrowia.:multi::loveu:

Posted

Ma ją zrobioną, ponieważ fundacja ma na to pieniądze, a u Kajo był problem, żeby zebrać deklaracje nawet na sam pobyt, który zresztą był po kosztach...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='feliksik']teraz ważne jest żebyśmy wszyscy pomogli temu psu. [B]Dostał szansę [/B]i należy ją dobrze wykorzystać[/QUOTE]

Może dostał - może nie dostał...
Jak na razie cała akcja Azylu Pod psim Aniołem ograniczyła się do stworzenia mętnego wydarzenia na FB, prośbie o wpłaty na bliżej nieokreślony hotelik i zakup karmy... (o durnych komentarzach nie wspomnę).
[B]Yourney - możesz podzielić się z nami wiadomościami n/t Kajo?

[/B]Zaczynam mieć ambiwalentne odczucia...
Gdzie jest pies? Kto z nim pracuje? Jakie są efekty tej pracy?

Edited by Abrakadabra
Posted

[quote name='Abrakadabra']Może dostał - może nie dostał...
Jak na razie cała akcja Azylu Pod psim Aniołem ograniczyła się do stworzenia mętnego wydarzenia na FB, prośbie o wpłaty na bliżej nieokreślony hotelik i zakup karmy... (o durnych komentarzach nie wspomnę).
[B]Yourney - możesz podzielić się z nami wiadomościami n/t Kajo?

[/B][/QUOTE]

?????

Gdyby nie ta akcja już by nie żył zdaje się? To chyba jednak dostał...
I niby dlaczego mętnego?

Posted

[quote name='Abrakadabra']Zaczynam mieć ambiwalentne odczucia...
Gdzie jest pies? Kto z nim pracuje? Jakie są efekty tej pracy?[/QUOTE]

Ostatnio się nerwowa robię...
Kajo był w lecznicy, miał jechać do hotelu albo tuż przed albo tuż po nowym roku.
Jakoś do tej pory nie było pytań o efekty pracy, przez taki długi okres czasu, a tu minęło ile?

Posted

Dorota, z tego, co mi wiadomo cieszyłaś się, że Kajo dostał nową szansę, więc nie rozumiem dlaczego ton Twojej wypowiedzi jest tak nieprzyjemny?

Zgadzam się z [B]Hope[/B]. :) Fundacja prowadzi wątek Kajo i tam zamieszcza nowe informacje. Przypomnę adres: [url]https://www.facebook.com/events/307629859343306/307977165975242/?notif_t=event_mall_reply[/url]

Posted

PRZEPRASZAM ZA SPAM,ALE...
[B][SIZE=4]KOCHANI!!! PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT Z GDAŃSKA DO ŁOWICZA DLA JAMNIKA TROTYLKA![/SIZE][/B][SIZE=4]
[B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237271-♡♡♡-Jamnikowaty-TROTYLEK-bez-oczka-kopniaki-i-bicie-to-było-jego-życie-POMOCY-♡♡♡?p=20245313#post20245313[/URL][/B][/SIZE]

Posted

8 stycznia :)
cyt.
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kajo od niedzieli jest już w hotelu szkoleniowym :) a tu jeszcze po drodze odwiedził biuro fundacji :) [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]25 kotów nie zrobiło dla niego żadnego wrażenia :)
[/FONT][/COLOR][IMG]http://i46.tinypic.com/2pqs22h.jpg[/IMG]