Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja mu zrobie moze jeszcze inne ogloszenia, chociaz te pakiety ogloszen wykupywane na bazarkach sa nieskuteczne i tylko gumtree, tablica, allegro daja jakis odzew.

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
To ja mu zrobie moze jeszcze inne ogloszenia, chociaz te pakiety ogloszen wykupywane na bazarkach sa nieskuteczne i tylko gumtree, tablica, allegro daja jakis odzew.

Zdecydowanie tak. Do tego sprawdza sie jeszcze lokalna gazeta, najlepiej jednak gdy ogłoszenie jest z fotką, bo tłumaczenie komuś przez telefon, jak pies wygląda jest porażką.

Posted

Dobre byloby ogloszenie w prasie, tylko zazwyczaj jest drogie. Moze bysmy sprobowali z Moim Psem? Z sierpniowego numeru Ziutek od Basi1968 znalazl dobry dom we Wroclawiu.

Posted

Z Metra na tyle psiaków co tam było od nas to tylko Tadeuszek znalazł dom i to taki, że wieści zero :(
A ile durnych telefonów i SMSów... Wg mnie nie ma co żałować.

A oto Romcio z łupem dzisiejszym... i nie jest to pluszowa zabawka...

Posted

Łomatko, ale ten nasz Romuś jest niesamowity, szczurołap prawdziwy :crazyeye:

Ogloszenia dalam do gumtree.krakow, oraz na allegro i tablice. Moze MP dalby efekt, ale to tez niepewne.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nikt nie pyta o naszego Romusia :???: Nie wiem gdzie go oglosic, zeby znalazl dom...

Witam a nie mozna tak oglosic Romusia jak byl Moj Sajfik na Allegro?Mozna jeszcze tak tam oglaszac?Pozdrawiam z Sajfiatkiem!:)

Posted

Super, ze sa pieniazki z bazarku Eloise :D Mamy teraz tylko 'jednego' mielczaka, to jakos damy rade. Nie licze Loriego i Margo i Tomusia, Falcorka, bo oni sa na innych miejscach.

Posted

Charakter też ma oryginalny ;)

Czas na rozliczenie:

Stan konta na 29 lipca wynosił +66,30 zł
Wpłaty:

70 zł eloise
100 zł Ulka18 (bazarek eloise)
120 zł KubaP
98 zł eloise (bazarek)
315,95 zł pozostałość po Balbince
Razem: 770,25 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie
28 zł szczepienie na wirusówki
Razem: 328 zł

770,25 zł - 328 zł = 442,25 zł
Stan konta na 28 sierpień wynosi +442,25 zł.