Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bea1']byłaś pierwsza:placz:

Ale mój nie ma białej obróżki!!!! Z kropeczka sa dwa, mój ma tylko małą białą kropeczkę i białą kreseczke na nosku :lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
Ale mój nie ma białej obróżki!!!! Z kropeczka sa dwa, mój ma tylko małą białą kropeczkę i białą kreseczke na nosku :lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='akucha']Ale mój nie ma białej obróżki!!!! Z kropeczka sa dwa, mój ma tylko małą białą kropeczkę i białą kreseczke na nosku :lol:

Cioteczki a dlaczego wnusia Cioci akuchy tak daleko od mamy?:mad:

Posted

czy ja mogę zostać chrzestną matką tego co ma najwięcej białego??? czy już rezerwacja dokonana????

a tak wogóle to mi się wszystkie zlewają i nie wiem,który co i jak:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

o matkooo :loveu: jakie slicznosci :loveu: jak juz odopyujemy je wirtualnie to ja zakochalam sie w oststnim ze zdjec z plamami na oczkach jak pirat no przeslodki sa pasowalby idealnie do mojego dalmata ktory tez za pirata robi. Czekam na jutrzejsze fotki z niecierpliwoscia.
Dzieki Bogu ze maluszki i Zuzia zdrowe :multi: ach napatrzec sie nie moge na te zdjecia

Posted

o jejkuuuuuuuuuu, wymiękłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Otwieram winko czerwone półwyrawne na pępkowe!

Rozumiem, że wszysto ok z Zuzią i dziećmi?! :cool3:

Posted

jovanna napisał(a):
piwko wypite ;) za zdrowie

Zuzanny i bulwek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:laola:

siedem wspanialych dzidziusiow

:cunao::cunao::cunao:

zuzanko..................:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
niech sie dobrze chowaja, mamuske oszczedzaja
gdzie wy sie zmiescilyscie w tej mamince

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw::bluepaw:

Posted

widziałam:loveu: cudowne maluszki:loveu:
=oby wszystkie w najbliższych dniach przeżyły-po tym co Zusia przeszłą i jak w czasie ciąży była "prowadzona" wszystko może się zdarzyć

Posted

Piękności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:, co było do przewidzenia po tak uroczej mamusi. Cieszę się, że mleczko mają:multi:
Zuzia też wygląda na szczęśliwą klapniętą mamusię.

No, teraz musi być dobrze:pnie wierzę w inne zakończenie. Oczywiście, ze nie wiadomo co Zuza przeszła zanim została znaleziona:shake:, ale teraz jest szczęśliwą mamą pod świetną opieką. Już jej miłości nie brakuje i liczę na to, że to dopiero wstęp:loveu:
Aż boję się pomyśleć, co by było, gdyby miała rodzić w tym lesie:-(brrrrrr

Strasznie wam wszystkim zazdroszczę, bo zobaczycie maleństwa w całej okazałości....i Zuzię pewnie żywszą.....a ja będę dziś kisła na uczelni do 20.00:placz:

Posted

o kurcze , 7 to szczęsliwa liczba a do tego trzeba 8 domków!!!! mimo mojego postępującego zapsienia , nieduża mamusia z 7 luskami zmieści się bez problemu , myślcie nad transportem i pomózcie w znalezieniu im domkó!!!!!!

Posted

jakie cudaśne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ta ja dziś oblewam zdrowie kluseczek i mamy bulwinki:lol: Wandull co z tym pępkowym???? Będziesz dziś w Żorach?? Jesli tak to na rynek na pępkówkę zapraszamy! Śląsk wypije zdrowie Warszawskich aniołeczków!

Posted

Ja domek potwierdzam!!!! obojetnie czy chlopak,czy dziewczynka.Domek bylby umnie w rodzinie,sprawdzony bezdzietny.

Mieszkam niedaleko Wandul wiec pomoge w wychowaniu maluszkow,wykarmieniu.Karma,witaminki,pieluszki itp:lol:

Posted

akucha napisał(a):
Co z gromadką, jak się miewa "mój" maluszek" :lol:

Wszyscy "miewają" się OK!!
Zuźka chrapie aż przyjemnie posłuchać a maluchy "ciamkają i dźlamią" aż je słychać w całym szpitalu. Wszyscy silni i zdrowi ...

Zrobiłyśmy masę zdjęć - grupowe i indywidualne (z dupkami podobno też), ale musicie niestety poczekać tak do 15.00 - bo dzieci (ludzkie) pojechały przekłuwać sobie brzuchy ... :placz: .

Posted

:multi: :multi: :multi: To szpital ma wesoło!!!
Już się cieszę na tą masę fotek!!! Oj, będzie się oglądało :lol:

Przekuwać brzuchy pojechały :-o Odważne są!!!! To musi strasznie boleć i w trakcie i po...

Posted

a ja nie wycofuję się z osobistego nianczenia , ale może rozpatrzmy hotel , zbierzmy na AFN gorsę , bo widzę ,że najpierw będzie transport mamy i maluchow do mnie a potem droga każdego do nowego domku. Może to byłoby korzystniejsze?:roll: :roll: :roll:

Posted

a co do przekłuwania brzuchów i kolczyki w pępku , odradzam z całego serca, wiecie , jak potem to wygląda w ciąży? cała blizna rozciąga się i wygląda , jak po jakiejś koszmarnie dużej operacji!!! każda z dziewczyn mówi ,że żałuje ,że to zrobiła!!!:shake: :shake: :shake: