Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem czy nie zauwazylyscuie wczesniej ale ja w swoim poscie deklarowalam ze jestem zakochana we wnuczku nr 5 :loveu: a tu nie podpisany :-(

sa sliczniutkie takie kochane wiecej zdjec wiecej ze ja mieszkam tak daleko buziaki dla was

Posted

Pati kochana nie smuć się:loveu: kocham wszystkie psiaki.. ale jestem jamniczara na maxa..5 jest Twój:loveu:..zostanę babcią wirtualną:loveu:

Posted

Och, jak dużo mnie dziś ominęło:shake:

A tak na serio, to które pozostały do wyboru na STAłE?

Bo jak wróciłam, to czytałam wszystkie posty dość szybko i nie pamiętam które są zaklepane do domków na stałe:placz:

Babcie Lavinia i Maupa: dajcie znać na forum lub PW co wam mogę dosłać dla Zuzinej rodzinki. Chciałabym jakoś Wam pomóc. Przecież gdzieś w tej szczęśliwej siódemce jest nasz członek rodziny:loveu:. Czuję się współodpowiedzialna.

Powaliła mnie z nóg fotka, na której szczenię z białym brzuszkiem ssie mlesio leżąc na pleckach- szczyt lenistwa:lol:

Posted

aneczka0106 napisał(a):

A tak na serio, to które pozostały do wyboru na STAłE?

Bo jak wróciłam, to czytałam wszystkie posty dość szybko i nie pamiętam które są zaklepane do domków na stałe:placz:

NIKT chyba nie jest zaklepany na stałe. Narazie wszystkie mają "BABCIE".

Posted

Kar0la napisał(a):
Leniwy jak każdy facet. :evil_lol:

Ledwo się człowiek odwróci to nawet wnusia podbiorą:placz:, ale trudno co to za pożytek z biednej babci...:roll:

hahahahahah:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kar0la napisał(a):

Ledwo się człowiek odwróci to nawet wnusia podbiorą:placz:, ale trudno co to za pożytek z biednej babci...:roll:

Zwariuję z Wami ... Zaraz sprawdzam wszystko od początku !!! :angryy:

Posted

Kar0la napisał(a):
Leniwy jak każdy facet. :evil_lol:

Kar0la, to możesz być razem ze mną! Będziemy dziadek i babcia :diabloti: Chcesz???? (ja mogę być dziadek)... a co tam...

Posted

Ja tam swoje wiem. Byłam pierwsza i pręgowańczyk mój!

I nie kłóćcie się babcie kochane. A nie chce żadna wziąć pod skrzydła mojej Czarnej Gumisi?

Posted

ej ej no prosze moj wnusio lub wnusia bylo sierotka tak dlugo a nagle bitwa o numer 5 :cool3:

one sa takie slicxzne ze ciezko wybrac a wlanie co z domkami dla nimi jest ktos pewny na 100% oprocz Ani na bulwiatka??

Posted

pati napisał(a):
ej ej no prosze moj wnusio lub wnusia bylo sierotka tak dlugo a nagle bitwa o numer 5 :cool3:

one sa takie slicxzne ze ciezko wybrac a wlanie co z domkami dla nimi jest ktos pewny na 100% oprocz Ani na bulwiatka??

nie ma bitwy, jest sympatyczna atmosfera i radość, że maluszki cale i zdrowe..nie doszukuj się proszę drugiego dnia, bo go nie ma:loveu:

Posted

akucha napisał(a):
Kar0la, to możesz być razem ze mną! Będziemy dziadek i babcia :diabloti: Chcesz???? (ja mogę być dziadek)... a co tam...

Jasne. :loveu: Może mieć dwie babcie. :lol: