Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

Posted

no prosze to teraz jestem ta zla :roll: tak to sie wycina konkurencje :eviltong:

tak na serio to bardzo sie ciesze ze maluszki i mamusia zdrowe udalo im sie pomyslcie co by bylo jakby przyszly na swiat gdzies w lesie brrr

udalo sie im juz na starcie wiec napewno znajda extra domki gdzie beda rozpieszczanymi bulwiatkami :multi:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
:multi: :multi: :multi: To pamiętaj, nasz jest numer 1!!!!! Ma maciupeńką kropeckę i różowy pychol :evil_lol: Taki berbeć-wiewiór, śmieszny...

Pamiętam, pamiętam. Ciekawe czy mamy wnusię czy wnusia???:roll:

Pati masz rację bulwiątka miały wielkie szczęście. Razem z mamusią znajdą dobre domki. Już ciocio-babcie się o to postarają.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Drżyjcie domki.:evil_lol:

Posted

Aneczka, możesz wybierać - żadne maleństwo nie jest jeszcze zaklepane na stałe. wiemy tylko, ze są 4 dziewuszki i 3 chłopaków :loveu: :loveu:

Zuzia i maluchy juz na bardzo tymczasowym tymczasie u ciotki Maupy. Załadowałyśmy całe towarzystwo do koszyczka, Zuzinkę na smyczkę i do samochodu......

maleńka jest cudowną mamusią, bardzo ładnie opiekuje się całą gromadką. Wandul, trzeba będzie ją mocno dokarmiać - jest strasznie chudziutka, widac wszystkie kosteczki.....

Posted

aneczka0106 napisał(a):

Babcie, zlitujcie się:placz:

Z wrażenia zapomniałam Wam napisać że są 4 dziewczynki i 3 chłopców ...:oops: . Nie każcie tylko teraz sprawdzać kto jest kto !!!

W tajemnicy napiszę Wam że w tej chwili jestem Maupa5 + 8 półbulwek ... i mam ogromnego stresa.

Posted

Maupeczko łomatko !!! Ty to masz ze tak powiem kota zeby sie tak zabulwic na amen :D..13 bulwiatek to juz jest niezle stadko ..dobrze ze w poniedzialek 8 bulwek jedzie do wandul bo bys osiwiala z tego nadmiaru szczescia hyhy

Posted

Ale numer 1 mogłabyś sprawdzić Maupo5i81/2 :roll: Ja nie każę, ja ładnie proszę :Rose:
Czy to chłopczyk, czy dziewczynka??? Czy to bulawa, czy wiewiórka???

Tak mozesz sprawdzać po jednym dziennie, zaczynając od numeru pierwszego oczywiście :diabloti: ( to ten z kropeczką, maleńką, bialutką)

Posted

jovanna napisał(a):
Maupeczko łomatko !!! Ty to masz ze tak powiem kota zeby sie tak zabulwic na amen :D..13 bulwiatek to juz jest niezle stadko ..dobrze ze w poniedzialek 8 bulwek jedzie do wandul bo bys osiwiala z tego nadmiaru szczescia hyhy

oj dobrze, dobrze .... ale ja chyba już i tak osiwieję na amen :shock: .

nakarmiłam Zuzkę, posprzątałam w szuflandii, idę ze swoimi na spacer ...

Posted

[quote name='akucha']Ale numer 1 mogłabyś sprawdzić Maupo5i81/2 :roll: Ja nie każę, ja ładnie proszę :Rose:
Czy to chłopczyk, czy dziewczynka??? Czy to bulawa, czy wiewiórka???

Tak mozesz sprawdzać po jednym dziennie, zaczynając od numeru pierwszego oczywiście :diabloti: ( to ten z kropeczką, maleńką, bialutką)

Akucha - sprawdzimy jutro ....
weszłysmy do nich żeby sprawdzić, ale Zuzia śpi (chrapie) a małe wampiry ją ŻRĄ ... nie chcemy przeszkadzać bo wszyscy się samoistnie dossali ...
jutro zrobimy też nowe zdjęcia ;) .

chyba żaden psiul na PWP nie ma i nie miał takiej "dokumentacji" fotograficznej ... co ???

Posted

Maupa nie odsypia - Maupa wstawała do Zuzi o 3 w nocy i o 5 w nocy a poszła spać o 1 i wstała o 8 ...
Noc minęła wspaniale - łazienka zasiusiana na maksa i dwa ogromne koopale !!! Dzieciaki nakarmione, wylizane i częściowo sprawdzone !!!

Akucha masz wnuczka !!!

Karolina ma wnuczka.
Lavinia ma wnuczkę.
Neris ma wnuczkę.

resztę sprawdzamy później ... po buldożym zlocie :)

Posted

No mówiłam, że noc pracowita :lol: Ale, że nie odsypiasz, to szacuneczek!!!

Jestem więć dziadkiem, a Karola babcią :multi:
Mamy chłopaka - wybieramy imię!!!!! Karola...