pati Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 no prosze to teraz jestem ta zla :roll: tak to sie wycina konkurencje :eviltong: tak na serio to bardzo sie ciesze ze maluszki i mamusia zdrowe udalo im sie pomyslcie co by bylo jakby przyszly na swiat gdzies w lesie brrr udalo sie im juz na starcie wiec napewno znajda extra domki gdzie beda rozpieszczanymi bulwiatkami :multi: Quote
akucha Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :multi: :multi: :multi: To pamiętaj, nasz jest numer 1!!!!! Ma maciupeńką kropeckę i różowy pychol :evil_lol: Taki berbeć-wiewiór, śmieszny... Quote
bona_46 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 boshe jakie cudne:multi: wandul jak ja Ci zazdroszcze:razz: tyle slodkich mordeczek do miziania:lol: Quote
Kar0la Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 akucha napisał(a)::multi: :multi: :multi: To pamiętaj, nasz jest numer 1!!!!! Ma maciupeńką kropeckę i różowy pychol :evil_lol: Taki berbeć-wiewiór, śmieszny... Pamiętam, pamiętam. Ciekawe czy mamy wnusię czy wnusia???:roll: Pati masz rację bulwiątka miały wielkie szczęście. Razem z mamusią znajdą dobre domki. Już ciocio-babcie się o to postarają.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Drżyjcie domki.:evil_lol: Quote
aneczka0106 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ja juz drżę i błagam o litość:modla::modla::modla::modla::modla: Babcie, zlitujcie się:placz: Quote
lavinia Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Aneczka, możesz wybierać - żadne maleństwo nie jest jeszcze zaklepane na stałe. wiemy tylko, ze są 4 dziewuszki i 3 chłopaków :loveu: :loveu: Zuzia i maluchy juz na bardzo tymczasowym tymczasie u ciotki Maupy. Załadowałyśmy całe towarzystwo do koszyczka, Zuzinkę na smyczkę i do samochodu...... maleńka jest cudowną mamusią, bardzo ładnie opiekuje się całą gromadką. Wandul, trzeba będzie ją mocno dokarmiać - jest strasznie chudziutka, widac wszystkie kosteczki..... Quote
Maupa4 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 aneczka0106 napisał(a): Babcie, zlitujcie się:placz: Z wrażenia zapomniałam Wam napisać że są 4 dziewczynki i 3 chłopców ...:oops: . Nie każcie tylko teraz sprawdzać kto jest kto !!! W tajemnicy napiszę Wam że w tej chwili jestem Maupa5 + 8 półbulwek ... i mam ogromnego stresa. Quote
Maupa4 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 No i znowu mnie ubiegła !!!!!!! Ja niańczę dzieciaki a Lavinia pisze ... Quote
jovanna Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Maupeczko łomatko !!! Ty to masz ze tak powiem kota zeby sie tak zabulwic na amen :D..13 bulwiatek to juz jest niezle stadko ..dobrze ze w poniedzialek 8 bulwek jedzie do wandul bo bys osiwiala z tego nadmiaru szczescia hyhy Quote
akucha Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ale numer 1 mogłabyś sprawdzić Maupo5i81/2 :roll: Ja nie każę, ja ładnie proszę :Rose: Czy to chłopczyk, czy dziewczynka??? Czy to bulawa, czy wiewiórka??? Tak mozesz sprawdzać po jednym dziennie, zaczynając od numeru pierwszego oczywiście :diabloti: ( to ten z kropeczką, maleńką, bialutką) Quote
Maupa4 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 jovanna napisał(a):Maupeczko łomatko !!! Ty to masz ze tak powiem kota zeby sie tak zabulwic na amen :D..13 bulwiatek to juz jest niezle stadko ..dobrze ze w poniedzialek 8 bulwek jedzie do wandul bo bys osiwiala z tego nadmiaru szczescia hyhy oj dobrze, dobrze .... ale ja chyba już i tak osiwieję na amen :shock: . nakarmiłam Zuzkę, posprzątałam w szuflandii, idę ze swoimi na spacer ... Quote
Maupa4 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='akucha']Ale numer 1 mogłabyś sprawdzić Maupo5i81/2 :roll: Ja nie każę, ja ładnie proszę :Rose: Czy to chłopczyk, czy dziewczynka??? Czy to bulawa, czy wiewiórka??? Tak mozesz sprawdzać po jednym dziennie, zaczynając od numeru pierwszego oczywiście :diabloti: ( to ten z kropeczką, maleńką, bialutką) Akucha - sprawdzimy jutro .... weszłysmy do nich żeby sprawdzić, ale Zuzia śpi (chrapie) a małe wampiry ją ŻRĄ ... nie chcemy przeszkadzać bo wszyscy się samoistnie dossali ... jutro zrobimy też nowe zdjęcia ;) . chyba żaden psiul na PWP nie ma i nie miał takiej "dokumentacji" fotograficznej ... co ??? Quote
akucha Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 No dobra :lol: Nie miał, nie miał!!! Od pierwszego dnia sesja fotograficzna :evil_lol: Profesjonalna obsługa adopcji! Gratulacje!!! Quote
Kar0la Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ciekawe co słychać u Zuzi i maluszków??:roll: Quote
akucha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Pewnie pracowita i Maupa5i81/2 odsypia :lol: Czekamy... Quote
iwonamaj Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Dopiero teraz przeczytałam...Bardzo sie cieszę, a wszystkim szalonym Babciom- gratuluję cudnych wnucząt!!! Quote
Maupa4 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Maupa nie odsypia - Maupa wstawała do Zuzi o 3 w nocy i o 5 w nocy a poszła spać o 1 i wstała o 8 ... Noc minęła wspaniale - łazienka zasiusiana na maksa i dwa ogromne koopale !!! Dzieciaki nakarmione, wylizane i częściowo sprawdzone !!! Akucha masz wnuczka !!! Karolina ma wnuczka. Lavinia ma wnuczkę. Neris ma wnuczkę. resztę sprawdzamy później ... po buldożym zlocie :) Quote
akucha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No mówiłam, że noc pracowita :lol: Ale, że nie odsypiasz, to szacuneczek!!! Jestem więć dziadkiem, a Karola babcią :multi: Mamy chłopaka - wybieramy imię!!!!! Karola... Quote
tamiczek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Znajdzie sie jakiś kawałek wnuczka dla mnie:razz: Quote
akucha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Chyba wolnego już nie, ale zapraszam do mnie i Kar0li! Stworzymy rodzinkę :lol: Chłopczyk nr 1 Quote
Bea1 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 babcia Beata oskubana z wnucząt całuje wszystkie w noski, a dzielną Mamunię w pysia:loveu::loveu::loveu: Quote
pati Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 a nr 5?? bea a my nadal nie wiemy czy mamy wnuczke czy wnuczka :loveu: ach ta niepewnosc Quote
jovanna Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 nio to bulweczki rozdane prawie wszystkie ;) Quote
Recommended Posts