Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

Posted

Klim, to bohater powieści Bułhakowa pt"Psie serce" a poza tym Klim Czugunkin to jest pies jakich mało i znaleźliśmy go tydzień temu w drodze do miasta, zasilił tymczasowo nasz dom, jest 24

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to dodajcie jeszcze Zuzannę - przecież ona też szukać będzie domku na stałe........

ciotka Maupa i ciotka Lavinia odpadają niestety, chociaż bardzo małą kochamy i każda z nas po cichutku sobie myśli, że może jednak....ale nie jest to możliwe, absolutnie wykluczone w obu przypadkach.....

a dodam jeszcze, chociaż to na razie tajemnica, że być może jeszcze jedno cudo będzie szukało domku......Karolek:loveu:

obie z Maupą staramy się jak możemy, żeby malucha "przejąć" - jak się uda, to zobaczycie co to za piękniś - wszystkie będziecie go chciały zabrać !!

ZUZIA SZUKA DOMKU !!!

Posted

kurna, tylko zdjęcia mam w aparacie evity a tej się ten ogon spsuł, co wrzuca fotki do kompa i bida, czym jest Klin wogóle a w szczególe bez zdjęć. To jest najlepszy w świecie pies dla niewidomego, charakter ma najlepszy w świecie, cudowny wręcz ale wygląd....hmm....dlatego niewidomy pokochałby go wyobrażając sobie, że jest piękny. Taki typowy Bukiet , 17 woda po onku, miodowo podpalany wilczasty, uszy jak samolot, łapska nie od tego stworzenia, palce na grzbietach czarne a reszta miodowa, kształt dłoni i stód dobkowaty, chodzi jakby miał szczeble między nogami, rozstawia szeroko łapska , ma 100 wilczych pazurów, żre za 200, był skrajnie wychudzsony, odwapniony, miał babeszję, leżał w rowie ze sznurkiem od snopowiązałki na szyi. nie chodził a pełzał. teraz nie odstępuje mojego TZta na krok, jest zywy i fajny ...ale z ładnością, no cóż, nie wysuwa się przed szereg. Kto go zechce, takiego Pana Nikt.Tylko Niewidomy- człowiek o słąbym wzroku a silnym sercu

Posted

Niestety Zuzia nadal nie urodziła ... Namawiałam ją godzinę ... Zobaczymy ...
Na pociechę parę zdjęć grubaski

nie pamiętamy czy te już wklejałyśmy, więc tak na wszelki wypadek ...

Posted

jest cudniasta :loveu:[/quote]

Niooo:lol:
Szkoda tylko, że mojemu TZ nie wpadła w oko. No, cóż...ale może któreś z jej dzieci podbije jego serce:cool3:.

Wtedy będziemy błagać cioteczki o zapisanie nas na listę ubiegających się o zgodę na adopcję:p

Posted

hmmm.... Zuzula nas wszystkie przetrzyma i zrobi to wtedy, kiedy nikt się nie bedzie spodziewał !!!:evil_lol:

jedno jest dobre - im dłużej mała przebywa w lecznicy, tym więcej mamy chętnych na małe pół - bulwki wsród personelu - lekarzy i recepcjonistek

Zuzanna dostała ode mnie dziś rano kostkę do memłania, w związku z tym, przestało ją interesować cokolwiek innego..zobaczcie

dalszy ciąg opowieści wieczorem, po kolejnej wizycie u grubaski:loveu:

Posted

Ciesze sie ,ze jeszcze nie rodzi-kazdy dzien od momentu znalezienia-to wieksza szansa dla szczeniat-przynajmniej moga rosnac ze wzgledu na prawidlowe odzywianie i ZUZIA bedzie silniejsza:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: