Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie wątek zostanie założony w niedalekim czasie ;) a póki co Marra umiera straszliwie na tajemnicze choróbsko...cioteczki czy to już śmierć ??? widzę białe światło... :D

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Ci dam śmierć!! Dawajta link do kuników. :evil_lol:
A mi nie dobrze, wróciłam ze wsiowej imprezy. :diabloti: Tzn. wyprawiałam urodzinki dla rodzinki, ale jutro kończę 18. ;) Było cudnie, ale szczerze mówiąc myślałam o Gosku...
Pojadę w tygodniu, albo na pewno w sobotę, bo w przyszłym prawdopodobnie jadę do Władysławowa, więc tak czy siak do Goska czeba jechać!

Posted

Wszystkiego najlepszego Phase!!! Życzę spełnienia marzeń, realizacji planów, mnóstwo uśmiechu i obyś nic a nic się nie zmieniała bo ludzi o tak wielkim sercu do zwierząt, jak Twoje, jest i tak niewiele :) sto lat kochana Cioteczko! buziaki!

Posted

[quote name='Barkelona']Wszystkiego najlepszego Phase!!! Życzę spełnienia marzeń, realizacji planów, mnóstwo uśmiechu i obyś nic a nic się nie zmieniała bo ludzi o tak wielkim sercu do zwierząt, jak Twoje, jest i tak niewiele :) sto lat kochana Cioteczko! buziaki!

I ja się dokładam do pięknych życzeń :) Wszystkiego najlepszego, zdrówka przede wszystkim, uśmiechu i spełniania wszystkich marzeń, tych zwierzęcych i tych innych ;) Mnóstwo buziaków (1% przekaż Goskowi:D)

Ps. Gdzie mam zamieścić taki konikowy wątek ???

Posted

[quote name='phase']marra tutaj jest ogólny wątek foto blogów, myślę, że tutaj możesz. ;) http://www.dogomania.pl/forums/80-Foto-Blogi
DZIĘKUJĘ WAM NIEZMIERNIE!!!!!!!!!!!!! Aż nie wiem co napisać, tak bardzo się ucieszyłam jak to przeczytałam. :):) Oczywiście buziaki nawet dwa dla Goska będą!. :)

:):):)
muszę się zabrać za ten wątek ale prawdę mówiąc póki co nie mogę za długo wysiedzieć na krześle przy komputerze... ;/

Posted

W sobotę jadę do Goska, będzie miał dłuuuugi spacer, bo w poniedziałek jadę na tydzień do Władysławowa. Tak więc trzeba jeszcze zobaczyć się z niuńkiem przed wyjazdem. :)

Posted

Jeśli dam radę wpadnę w niedzielę, bo teraz idę spać i jutro jadę pod namioty.
A w niedzielę pakowanie i tydzień mnie nie będzie, dlatego w niedzielę postaram się na watek zajrzeć.! :)

Nareszcie. ;) hehe.

• 2 weeks later...
Posted

phase napisał(a):
Nikt tu, ale ja do niego tak. :)
W przyszłym tygodniu bd u niego, bo jutro jadę na wieś jeszcze. :D

Ty to się wozisz Phase nie ma co :)

• 2 weeks later...
Posted

phase napisał(a):
Aktualnie w tygodniu ale pod koniec zajrzę do niego. :) Sama dopiero wróciłam z wakacji a od dziś jeszcze zaczynam prawko.

ło Boże, współczuję Ci ! znaczy życzę powodzenia :D

Posted

Hahaha. Wczoraj byłam u okulisty, nie mogłam przeczytać jednej cyfry, ale udało się, Pan mnie puścił i powiedział, że jeździć mogę, no to dzisiaj kolejny wykład. :evil_lol:
W środę do Gośka. :loveu:

Posted

Wiesz Phase, przecież u kierowców syndrom jednej cyfry jest zupełnie normalny, kiedy idzie się tłumaczyć "panie policjancie, ja naprawdę myślałam, że tu jest ograniczenie do 70 a nie do 50 km/h..." :D

Posted

:(:(:( Jest mi cholernie smutno... Jutro miałam jechać do Gosa, ale moja sucz choruje, wróciliśmy od weta, niuńka ma pęcherz nie tak i co 2-3 godz. muszę z nią wychodzić. W weekend pojadę do "mojego" czarnucha. Jest mi okropnie źle, bo moja Żabcia choruje, ale też obiecałam sobie, że wpadnę do niego a wyszło jak wyszło. :(
Gosek poczekaj do weekendu, muszę w końcu do niego wpaść, bo sama aż nie wytrzymuję, eh...