marra Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 W takim razie wątek zostanie założony w niedalekim czasie ;) a póki co Marra umiera straszliwie na tajemnicze choróbsko...cioteczki czy to już śmierć ??? widzę białe światło... :D Quote
phase Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Ja Ci dam śmierć!! Dawajta link do kuników. :evil_lol: A mi nie dobrze, wróciłam ze wsiowej imprezy. :diabloti: Tzn. wyprawiałam urodzinki dla rodzinki, ale jutro kończę 18. ;) Było cudnie, ale szczerze mówiąc myślałam o Gosku... Pojadę w tygodniu, albo na pewno w sobotę, bo w przyszłym prawdopodobnie jadę do Władysławowa, więc tak czy siak do Goska czeba jechać! Quote
Barkelona Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Wszystkiego najlepszego Phase!!! Życzę spełnienia marzeń, realizacji planów, mnóstwo uśmiechu i obyś nic a nic się nie zmieniała bo ludzi o tak wielkim sercu do zwierząt, jak Twoje, jest i tak niewiele :) sto lat kochana Cioteczko! buziaki! Quote
marra Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Barkelona']Wszystkiego najlepszego Phase!!! Życzę spełnienia marzeń, realizacji planów, mnóstwo uśmiechu i obyś nic a nic się nie zmieniała bo ludzi o tak wielkim sercu do zwierząt, jak Twoje, jest i tak niewiele :) sto lat kochana Cioteczko! buziaki! I ja się dokładam do pięknych życzeń :) Wszystkiego najlepszego, zdrówka przede wszystkim, uśmiechu i spełniania wszystkich marzeń, tych zwierzęcych i tych innych ;) Mnóstwo buziaków (1% przekaż Goskowi:D) Ps. Gdzie mam zamieścić taki konikowy wątek ??? Quote
phase Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 marra tutaj jest ogólny wątek foto blogów, myślę, że tutaj możesz. ;) http://www.dogomania.pl/forums/80-Foto-Blogi DZIĘKUJĘ WAM NIEZMIERNIE!!!!!!!!!!!!! Aż nie wiem co napisać, tak bardzo się ucieszyłam jak to przeczytałam. :):) Oczywiście buziaki nawet dwa dla Goska będą!. :) Quote
marra Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='phase']marra tutaj jest ogólny wątek foto blogów, myślę, że tutaj możesz. ;) http://www.dogomania.pl/forums/80-Foto-Blogi DZIĘKUJĘ WAM NIEZMIERNIE!!!!!!!!!!!!! Aż nie wiem co napisać, tak bardzo się ucieszyłam jak to przeczytałam. :):) Oczywiście buziaki nawet dwa dla Goska będą!. :) :):):) muszę się zabrać za ten wątek ale prawdę mówiąc póki co nie mogę za długo wysiedzieć na krześle przy komputerze... ;/ Quote
phase Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 W sobotę jadę do Goska, będzie miał dłuuuugi spacer, bo w poniedziałek jadę na tydzień do Władysławowa. Tak więc trzeba jeszcze zobaczyć się z niuńkiem przed wyjazdem. :) Quote
marra Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No to czekamy na wieści od naszego Goska :) EDIT: uwaga uwaga ! jest :D http://www.dogomania.pl/threads/211533-Otwórz-czasem-szeroko-oczy-bo-szczęście-może-być...tuż-za-płotem-czyli-moja-ferajna-)?p=17296857#post17296857 z grubsza moze być ;) ZAPRASZAMY ! Quote
phase Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Jeśli dam radę wpadnę w niedzielę, bo teraz idę spać i jutro jadę pod namioty. A w niedzielę pakowanie i tydzień mnie nie będzie, dlatego w niedzielę postaram się na watek zajrzeć.! :) Nareszcie. ;) hehe. Quote
Barkelona Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ehh.. ja dopiero wakacje za tydzień... nie mogę się doczekać! Quote
marra Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 A moje wakacje zamieniły się w L4 :( Phase będę tęsknić ! :P Quote
marra Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Gosku Gosku nikt do Ciebie nie zagląda !!!! :( Quote
phase Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Nikt tu, ale ja do niego tak. :) W przyszłym tygodniu bd u niego, bo jutro jadę na wieś jeszcze. :D Quote
marra Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 phase napisał(a):Nikt tu, ale ja do niego tak. :) W przyszłym tygodniu bd u niego, bo jutro jadę na wieś jeszcze. :D Ty to się wozisz Phase nie ma co :) Quote
Barkelona Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Witam po wakacjach :) Phase, jak Gosisko psisko się miewa? :) Quote
phase Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Aktualnie w tygodniu ale pod koniec zajrzę do niego. :) Sama dopiero wróciłam z wakacji a od dziś jeszcze zaczynam prawko. Quote
marra Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 phase napisał(a):Aktualnie w tygodniu ale pod koniec zajrzę do niego. :) Sama dopiero wróciłam z wakacji a od dziś jeszcze zaczynam prawko. ło Boże, współczuję Ci ! znaczy życzę powodzenia :D Quote
marra Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 phase napisał(a):Cicho. :diabloti: o tak, lepiej byc cicho :D Quote
phase Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Hahaha. Wczoraj byłam u okulisty, nie mogłam przeczytać jednej cyfry, ale udało się, Pan mnie puścił i powiedział, że jeździć mogę, no to dzisiaj kolejny wykład. :evil_lol: W środę do Gośka. :loveu: Quote
Barkelona Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Wiesz Phase, przecież u kierowców syndrom jednej cyfry jest zupełnie normalny, kiedy idzie się tłumaczyć "panie policjancie, ja naprawdę myślałam, że tu jest ograniczenie do 70 a nie do 50 km/h..." :D Quote
phase Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Buhahaha, a to dobre uśmiałam się. Hahaha. :) No ale masz rację. ;) Quote
phase Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 :(:(:( Jest mi cholernie smutno... Jutro miałam jechać do Gosa, ale moja sucz choruje, wróciliśmy od weta, niuńka ma pęcherz nie tak i co 2-3 godz. muszę z nią wychodzić. W weekend pojadę do "mojego" czarnucha. Jest mi okropnie źle, bo moja Żabcia choruje, ale też obiecałam sobie, że wpadnę do niego a wyszło jak wyszło. :( Gosek poczekaj do weekendu, muszę w końcu do niego wpaść, bo sama aż nie wytrzymuję, eh... Quote
Recommended Posts