phase Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Byłam dziś w schronisku. Gos dostał dłuuuugi spacer. :) Postaram się zaraz załadować fotki i wstawić. ;) Quote
phase Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Czubuś. :loveu::loveu: Ten aparat to wielka masakra. :shake: Quote
Barkelona Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 hahaha ostatnie zdjęcie rozbraja! jakie minki robi ten psiak :) :) :) Quote
phase Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Wczoraj Goska miałam na dławiku, bo chłopak chyba ze względu na długi brak spaceru "odwalał", ale później wymęczyłam go i ładnie wracaliśmy do klatki. Ta ostatnia fotka jest najlepsza, hehe. :) Teraz jak tylko będzie otwarte schronisko to znowu jadę do "mojego" chłopaka. ;) trzeba go odchudzić. :eviltong: Quote
marra Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A jak działa dławik ?? bo ja nawet nie wiem co to jest. Quote
phase Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Na Gosa "działała" kolczatka, ale jakoś kojarzy mi się ona z ranieniem i brzydko wygląda. ;) Dławik jak sama nazwa dławi, pomaga w chodzeniu psa przy nodze. Czasem lepiej mi się uspokaja Gosa mając dławik, np. nie chce siedzieć tylko już biegać, gryźć, szaleć. Quote
Barkelona Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 bidulek pewnie potrzebował wybiegać się... Dzięki Tobie może wyhasać się grubasio Gosio :) Quote
phase Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Dokładnie, Gos ma lepsze i gorsze dni. Teraz postaram się (od jutra) być u niego częściej. Ja mam pecha. :(:( Tyle czekałam by juz do niego zaglądać, a teraz mam problem z kręgosłupem. Rehabilitacje bd miała, na razie masaże i ćwiczenia. Początek skoliozy i mięśnie mi za bardzo nie pracują. Chociaż chcę być u niego by uspokoił się chociaż na spacerach, bo w klatce jest troszkę, troszkę lepiej - nie biega w kółko. Quote
Barkelona Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ojoj :( to zdrówka życzę!!! mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej! faktycznie, Gosio przestał biegać po boksie, ostatnio stał grzecznie w miejscu i merdał ogonem, cały "uśmiechniety" :) Quote
phase Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Ostatnio to nawet stał na budzie jak już szłam i szczekał za mną! Nie mogłam się oprzeć oczywiście i siedziałam z nim X czasu. ( po spacerze;) ) Dziękuję, weszłam na dogo by napisać, że niestety ale dopiero w sobotę pojadę do Goska. Nawet chłopak pojedzie ze mną bym nie nie targała plecaka. Moje plecy naprawdę mi utrudniają. :( Siedzę w domu, za bardzo nie chodzę. A tak bardzo chciałam jeździć do niego. :( Ale jak tylko przestaną boleć to bd mogła pozwolić sobie na większy ruch. Oby nie padało chociaż w sobotę, bo ma być brzydko. ;/ Trzymajcie kciuki, dobranoc. :) Quote
Barkelona Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Trzymam, trzymam! ma być chłodno :( ale mam nadzieję, że chociaż nie będzie padało :) Gos chyba przy Tobie przypomina sobie, że jest psem :) i że może mieć normalne psie zachowania :) Quote
marra Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Znam ten ból Phase :( ale wakacje się zaczęły musisz zdrowieć no bo jak to tak ?? Przytulaki dla Gosssssa :D Quote
phase Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Dziękuję Wam bardzo, za miłe słowa i że jesteście na wątku Gosiaka. Może być chłodno, nawet lepiej, Gos mi nie padnie, ale żeby nie padało, bo strasznie chcę do niego. No a ja jak najczęściej na dogo zaglądam, chociaż aktualnie idę ćwiczyć, męczyć się. Wrrr. Dokładnie marra - jak to tak w wakacje. A to dopiero początek. :evil_lol: To jak coś w sobotę (jak nie będzie padać) nowe, lepsze fotki "mojego" Misia. :) Quote
marra Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 A w sobotę podobno zima ! :D ma padać i być zimno :( Quote
phase Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 No to d..a . :( ;/ Zostaje mi przyszły tydzień... Ale na pewno bd u niego! Quote
Barkelona Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 nie ma co tak od razu przewidywać, w ostatni weekend też zpowiadano opady deszczu.. i były, tyle że przelotne :) więc życzę dużo słońca na sobotę! Quote
marra Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Barkelona']nie ma co tak od razu przewidywać, w ostatni weekend też zpowiadano opady deszczu.. i były, tyle że przelotne :) więc życzę dużo słońca na sobotę![/QUOTE] O tak to fakt :) zorganizowaliśmy wielkiego grila ze znajomymi i wszyscy przyszli w deszczu a za pół godziny słoneczko takie że opalać się szło ;) i nawet wrzucili mnie do basenu w ciuchach :D Quote
phase Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Hahaha, Ty tu marra mnie nie strasz. :diabloti: Jeszcze trochę... Quote
phase Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='phase']Ostatnio to nawet stał na budzie jak już szłam i szczekał za mną! Nie mogłam się oprzeć oczywiście i siedziałam z nim X czasu. ( po spacerze;) ) Znalazłam dowód. ;) Zdyszany po spacerku, ale jeszcze miał siły, by szczekać za mną i się cieszył na budzie, a nie biegał w kółko. :) Quote
marra Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='phase']Hahaha, Ty tu marra mnie nie strasz. :diabloti: Jeszcze trochę...[/QUOTE] Gdzież bym śmiała !!! :D ale nie wygląda to dobrze ;/ plany na weekend-upadają :( Quote
Barkelona Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 nie jest źle!!! marra - czas chyba na taniec wokół ogniska (albo grilla) zaklinający słońce :D :D :D Quote
phase Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Haha, trzeba, jeżeli jutro będzie za brzydko u nas to jadę do Ostródy. Ćwiczenia i masaże na razie pomagają, choć ryczę przy tym z bólu, ale dam radę. A do Goska wtedy zajrzę w poniedziałek albo jakoś tak. :) Niestety ale teraz już pogoda jest do kitu. ; / Quote
Recommended Posts