Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Goska miałam na dławiku, bo chłopak chyba ze względu na długi brak spaceru "odwalał", ale później wymęczyłam go i ładnie wracaliśmy do klatki.
Ta ostatnia fotka jest najlepsza, hehe. :)
Teraz jak tylko będzie otwarte schronisko to znowu jadę do "mojego" chłopaka. ;) trzeba go odchudzić. :eviltong:

Posted

Na Gosa "działała" kolczatka, ale jakoś kojarzy mi się ona z ranieniem i brzydko wygląda. ;)
Dławik jak sama nazwa dławi, pomaga w chodzeniu psa przy nodze. Czasem lepiej mi się uspokaja Gosa mając dławik, np. nie chce siedzieć tylko już biegać, gryźć, szaleć.

Posted

Dokładnie, Gos ma lepsze i gorsze dni. Teraz postaram się (od jutra) być u niego częściej. Ja mam pecha. :(:( Tyle czekałam by juz do niego zaglądać, a teraz mam problem z kręgosłupem. Rehabilitacje bd miała, na razie masaże i ćwiczenia. Początek skoliozy i mięśnie mi za bardzo nie pracują.
Chociaż chcę być u niego by uspokoił się chociaż na spacerach, bo w klatce jest troszkę, troszkę lepiej - nie biega w kółko.

Posted

ojoj :( to zdrówka życzę!!! mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej!
faktycznie, Gosio przestał biegać po boksie, ostatnio stał grzecznie w miejscu i merdał ogonem, cały "uśmiechniety" :)

Posted

Ostatnio to nawet stał na budzie jak już szłam i szczekał za mną! Nie mogłam się oprzeć oczywiście i siedziałam z nim X czasu. ( po spacerze;) )
Dziękuję, weszłam na dogo by napisać, że niestety ale dopiero w sobotę pojadę do Goska. Nawet chłopak pojedzie ze mną bym nie nie targała plecaka. Moje plecy naprawdę mi utrudniają. :( Siedzę w domu, za bardzo nie chodzę. A tak bardzo chciałam jeździć do niego. :( Ale jak tylko przestaną boleć to bd mogła pozwolić sobie na większy ruch. Oby nie padało chociaż w sobotę, bo ma być brzydko. ;/ Trzymajcie kciuki, dobranoc. :)

Posted

Trzymam, trzymam! ma być chłodno :( ale mam nadzieję, że chociaż nie będzie padało :) Gos chyba przy Tobie przypomina sobie, że jest psem :) i że może mieć normalne psie zachowania :)

Posted

Dziękuję Wam bardzo, za miłe słowa i że jesteście na wątku Gosiaka. Może być chłodno, nawet lepiej, Gos mi nie padnie, ale żeby nie padało, bo strasznie chcę do niego. No a ja jak najczęściej na dogo zaglądam, chociaż aktualnie idę ćwiczyć, męczyć się. Wrrr. Dokładnie marra - jak to tak w wakacje. A to dopiero początek. :evil_lol:
To jak coś w sobotę (jak nie będzie padać) nowe, lepsze fotki "mojego" Misia. :)

Posted

[quote name='Barkelona']nie ma co tak od razu przewidywać, w ostatni weekend też zpowiadano opady deszczu.. i były, tyle że przelotne :) więc życzę dużo słońca na sobotę![/QUOTE]

O tak to fakt :) zorganizowaliśmy wielkiego grila ze znajomymi i wszyscy przyszli w deszczu a za pół godziny słoneczko takie że opalać się szło ;) i nawet wrzucili mnie do basenu w ciuchach :D

Posted

[quote name='phase']Ostatnio to nawet stał na budzie jak już szłam i szczekał za mną! Nie mogłam się oprzeć oczywiście i siedziałam z nim X czasu. ( po spacerze;) )

Znalazłam dowód. ;) Zdyszany po spacerku, ale jeszcze miał siły, by szczekać za mną i się cieszył na budzie, a nie biegał w kółko. :)

Posted

[quote name='phase']Hahaha, Ty tu marra mnie nie strasz. :diabloti:
Jeszcze trochę...[/QUOTE]

Gdzież bym śmiała !!! :D ale nie wygląda to dobrze ;/ plany na weekend-upadają :(

Posted

Haha, trzeba, jeżeli jutro będzie za brzydko u nas to jadę do Ostródy. Ćwiczenia i masaże na razie pomagają, choć ryczę przy tym z bólu, ale dam radę. A do Goska wtedy zajrzę w poniedziałek albo jakoś tak. :) Niestety ale teraz już pogoda jest do kitu. ; /