phase Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 (edited) GOS to 12-letni psiak, który trafił do schroniska w wyniku interwencji schroniska, został pozostawiony sam sobie na jednym z olsztyńskich osiedli. Gos w schronisku przebywa już prawie 5 rok. Niestety w klatce robi mylne wrażenie o sobie, biega ciągle w kółko, pewnie dlatego ludzie przechodzą obok niego obojętnie, jednak na spacerze to inny pies! Mimo wieku ma w sobie dużo energii i siły. Uwielbia piłki i długie spacery. Potrafi komendę "siad" i "daj łapę" oraz przychodzi na zawołanie. Najlepiej, gdyby trafił do domu bez dzieci i innych zwierząt, ponieważ jest dosyć nieostrożny. Jednak na spacerach nie zaczepia innych psiaków. Gos jest wykastrowany. Szukam dla Gosa osoby aktywnej, jednak stanowczej i konsekwentnej. Szukam kogoś kto da sobie radę z jego temperamentem i osobliwością. Ludzi, którzy będą mogli dać psu nie tylko przysłowiową miskę, ale również i MIŁOŚĆ, spacery. On na to naprawdę zasłużył... Kontakt w sprawie adopcji: 519 701 996 , [email protected] 2009 2010 2011 Jesień 2011. 2012 2013 Edited August 9, 2014 by phase dopisek Quote
phase Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Z przeszłej soboty. Śliniaczek. :evil_lol::loveu: Quote
phase Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Dziękuję, że chociaż Ty jesteś. :) Dzisiaj porobiliśmy full zdjęć, mało jest Gosa, bo mu było najtrudniej coś cyknąć, bo się wiercił i wiercił, ale pod wieczór wkleję, jak wrócę z meczu siatkówki. ;) Szkoda, że nikt nie zagląda. :( Quote
phase Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Róża dziękuję Ci także za przybycie !! :) Wieczorem będą fotki. ;) Quote
marra Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zekamy na fotki a tymczasem podnosimy i czekamy na odwiedzających ! :) Quote
phase Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Wczoraj niestety komputer odmówił posłuszeństwa. ;/ Ale fotki są, dla Gosa było najciężej zrobić fotki, bo bez przerwy podchodził lub ciągle biegał, ale coś tam zrobiłam. ;) Brudas. Dwie kropki na czole to ślinka. ;) Tutaj próbowaliśmy się czegoś uczyć. Quote
phase Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 I moje dwie najulubione :evil_lol::loveu: Quote
marra Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Śliczny jesteś psiaku, Phase może wrzuć go na bullowate jak myślisz ?? Quote
phase Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 marra napisał(a):Śliczny jesteś psiaku, Phase może wrzuć go na bullowate jak myślisz ?? Cioteczko, właśnie miałam się pytać czy on taki dla 'Was' bullowaty, na żywo coś z niego ma, ale ja nie umiem super świetnie robić zdjęcia, dlatego nie wiem czy na fotach on na takiego wygląda, ale jeżeli tak uważasz, to dzisiaj jeszcze wstawię go na forum bullowatych. :) Quote
marra Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 phase napisał(a):Cioteczko, właśnie miałam się pytać czy on taki dla 'Was' bullowaty, na żywo coś z niego ma, ale ja nie umiem super świetnie robić zdjęcia, dlatego nie wiem czy na fotach on na takiego wygląda, ale jeżeli tak uważasz, to dzisiaj jeszcze wstawię go na forum bullowatych. :) Jasne że bullowaty, wstawiaj koniecznie bo napewno się przypasuje ;) a zdjęcia super i nie marudź :P Quote
phase Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Dziękuję Ciiii. :) To już pędzę na forum, kurcze szkoda, że tylko my tu... :( Quote
marra Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A co on ma taki pokiereszowany pysio ? czy mi się wydaje ? świetny z niego pies, Phase trzeba kogoś zaprosić !!! ;) Quote
phase Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 marra napisał(a):A co on ma taki pokiereszowany pysio ? czy mi się wydaje ? świetny z niego pies, Phase trzeba kogoś zaprosić !!! ;) Ma i to od zawsze... :shake: Naprawdę to świetny pies, chciałam sobie fotkę z nim pstryknąć ale ni da rady, bo podchodzi i zaczyna lizać i miziać się. :evil_lol: Najgorsza jest klatka - ciągle biega w kółko, skacze, a na spacerze inny pies... Teraz chyba dopiero w przyszłą sobotę będę u niego. Na razie rzadziej bd na dogo, bo cisną w szkole. :mad: EDIT: Dodam jeszcze zdjęcia z przeszłego roku. Ze mną - uwielbia to robić , dawać ładnie łapkę. Quote
marra Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ale on jest świetny !! ja nie przepadam za psami w typie bull ale ten jakoś łapie za serce !! ;) Quote
phase Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 marra napisał(a):Ale on jest świetny !! ja nie przepadam za psami w typie bull ale ten jakoś łapie za serce !! ;) Dziękuję Ci Cioteczko. :) Quote
marra Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jak tu cichutko u Ciebie Gos :( jest już na wątku bullowatych ? Quote
phase Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Jest, tam nikt nie zagląda. :( Tutaj też nie, jak dam radę to w weekend postaram się kogoś zaprosić, może kogoś kto da radę mu porobić ogłoszenia. Także postaram się wpaść do niego , ale nie mogę obiecać. Ale wszystko w weekend. Quote
marra Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 No trzeba się zabrać za niego bo fajny z niego psiak ;) szkoda żeby nie miał swoich ludzi. Quote
danielka92 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zgłaszam swoją obecność ;) Znajdziemy mu domek, bardzo fajna psina. Łapie za serce :cool3: Quote
marra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 danielka92 napisał(a):Zgłaszam swoją obecność ;) Znajdziemy mu domek, bardzo fajna psina. Łapie za serce :cool3: Zgadzam się, tylko ludzi brak :( Quote
Recommended Posts