Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oooo. :lol: Ja wgl dziś mam zły dzień, wręcz kijowy... Zaraz ogarnę zdjęcia Gluta i jak dam radę to wkleję. A to gdzie Ty szłaś a ja miałam rękaw już wtedy podwinięty czy nie?. :eviltong:

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahah to mnie rozbawiłaś :D
Phasulka Ty biegłaś prawie, nie było mowy żeby zauważyć takie szczegóły :D wydaje mi się, że byłaś po spacerze z Gosiskiem, chociaż nie wiem. ja byłam tam o 11.

Posted

[quote name='phase']Z uchem był problem, więc w tygodniu p. doktor je zobaczy.

Z uchem lepiej. :)
Fotki są takie sobie. :/ Poszliśmy na dłuuugi spacerek, gdzie nie dało rady zrobić ładnych.

Posted

Dać dałby, ale od razu łapie za smycz, co może innych zniechęcić lub przestraszyć. Kiedyś łapał za ręce, teraz nie.
Kiedyś jak będzie okazja to wyjdziemy razem z psiakami i wezmę Gosa to zobaczysz jak jest. :) Chociaż teraz bywa , że grzeczność bierze nad nim górę na szczęście, ale to zależy od dnia. ;)

:loveu:

Posted

tak, jakbym któregoś dnia byla i wiedziałabym, że Ciebie nie będzie, to zabiorę go na spacer :) dlatego pytam, jak reaguje na nowe osoby w boksie, bo wydaje się że jest bardzo przyjazny do ludzi, ale chcę się upewnić

Posted

phase napisał(a):
O jaa, to tam poproszę o relacje jak tam z Akcji. :)
U Gluta dobrze. Uszy się goją, nie widać 'łysości'. Później lub jutro fotki bd.

Ja bylam tylko w sobotę bo w niedziele na urodziny jechałam. Wszystko przebiegło bardzo pomyślnie ale kaski troszkę mało, za to sporo ludzi bo akurat trafiliśmy na jakąś impreze z karuzelami dla dzieci itd. i nawet sporo jedzonka wrzucali. Także nie ejst źle :) Najważniejsze jest kilka wypełnionych ankiet na kotki :) Osobiście poznałam naszego Fundacyjnego Czarusia i Mordkę vel Łatkę która zalicza się do psów przesłodkich :D

Phase ja też chce wiedzieć dlaczego miałaś podwinięty rękaw :D

Posted

Ja nawet rowerem przyjechałam, prowadząc lewą ręką i przednim kołem hamując. :evil_lol:
Oszukano nas. :mad: Wcale nie było dziś cudownie za oknem, daliśmy radę, ale miało być słońce, 20 stopni i co?. Nic. -.-
Gosek dzisiaj był troszkę nie grzeczny. Ciągle chciał gryźć linkę i przez swoją nie uwagę raz (w zabawie) wziął moją rękę, nie było to niebezpieczne, ale trzeba mieć na uwadze, że w zabawach Glut taki jest. Nie chciał za bardzo robić "siad".
Jednak nawet zrobił komendę "na przód". :)
Aaaa bym zapomniała, że na spacerze ładnie omijał dziś zaczepiające go psy. :)