marra Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nie no Gos jest genialny !!!!! ;) prześliczna morduchna i taka szczęśliwa :Dgdzie Twój domek psiaczku ? Quote
phase Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Hehe, dzięki marra. :) Mam parę fotek z dzisiaj,ale jutro wkleję, bo dzisiaj już padnięta jestem Quote
phase Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Dobra leciem z fotkami zaległymi. Jest ich trochę, no i nie po kolei. Miłego oglądania, mam nadzieję, że nie zanudzę. :eviltong: :evil_lol: Quote
phase Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 "Mój" piękny, śliczny, śłitaśny, czyściutki pieseczek. :diabloti: Quote
phase Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Ostatnie. ;) Jeszcze tylko dopiszę, że Gosek to cwianiak. Za pierwszym razem miał inną piłkę i nie opuszczał jej na krok, tym razem mieliśmy inną i z powrotem jak szliśmy do schroniska to już jej nie pilnował, no a że sam ją wziął to kazałam mu ją trzymać i powiedziałam, że ja jej brać nie będę. :evil_lol: No i tak to puszczał ją bym specjalnie mu kopała co parę metrów, później podbiegł do niej stał i czekał aż znowu kopnę, to jest "mała" menda. :eviltong: Wzięłabym tą piłkę w ręce, ale niestety była za BARDZO obśliniona. :diabloti: To wszystko. ;) Quote
marra Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Hop hop, piekny psiaczku cwaniaczku :D pysio masz przeuroczy :) gdzie Twój domek ??? :) Quote
phase Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Witaj cioteczko, na razie u Goska nie jestem. Z resztą dzisiaj nawet pada. Niestety jeszcze jakby miesiąc do zakończenia roku i trzeba się uczyć. Czekam jak już ze szkołą będzie lżej i Gos będzie widział mnie codziennie. :) Ciągle myślę o jego ranie, ale pani doktor do niego zagląda, więc wiem, że jest pod dobrą ręką. :) A tak to u Gosika nic, dalej w klatce "szaleje". A tak szczerze to brakuje mi spacerków z nim, więc tylko czekam na wolny czas, by go odwiedzić. Quote
marra Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 U nas z kolei dzisiaj paskudna pogoda ;/ mam nadzieje że udało Ci się wyjsc z tym dzikuskiem na spacerek ;) Quote
phase Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Dziś 30 stopni umieram. ;d No i jutro do Gosika jeśli będzie tak samo jak dziś !. No i nawet namówiłam chłopaka to pojedzie ze mną i będę miała w końcu foteczki z "moim" Gosikiem, więc jak tylko bd miała zdjęcia na kompie to od razu wkleję na wątek. :) Ciotka trzymaj kciuki by było ładnie jutro. :) Quote
marra Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 phase napisał(a):Dziś 30 stopni umieram. ;d No i jutro do Gosika jeśli będzie tak samo jak dziś !. No i nawet namówiłam chłopaka to pojedzie ze mną i będę miała w końcu foteczki z "moim" Gosikiem, więc jak tylko bd miała zdjęcia na kompie to od razu wkleję na wątek. :) Ciotka trzymaj kciuki by było ładnie jutro. :) Oczywiście że było ładnie ;) w całej Polsce było więc u Was napewno też :D ale jak dla mnie to już za gorąco ;/ czekam na fotki w takimr azie ;) Quote
phase Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dodam parę fotek mojego , kochanego uluuuuuubieńca. Quote
phase Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Mądry piesio, rozkopał sobie dołek, by się schłodzić.:) Quote
phase Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Piciu daliśmy. :) A gdy piciu się skończyło, tyle zostało po butelce. :P Quote
phase Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 ............. ;) Nasze przytulasy. :) I ta moje naulubieńsza foteczka, on tu po prostu wyszedł przepięknie!! Quote
marra Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Gos jest mega urodziwy, ja przyznam że nie przepadam za bullowatymi (chyba to już gdzies tu pisałam) ale ten psiur mi się podoba !! Możeby go jakoś ogłosić ?? Quote
Barkelona Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 psiak koniecznie powinien mieć ogłoszenia! myślę, że byłby wspaniałym towarzyszem człowieka :) chociaż na DT, misio Gosek marnuje się w schronie :( Quote
phase Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Nie wklejałam chyba tu, ale parę ogłoszeń ode mnie miał. Tak , tak pisałaś marra i Gos czuje się dzięki Tobie wyjątkowy. :evil_lol: :cool3: Quote
marra Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 phase napisał(a):Nie wklejałam chyba tu, ale parę ogłoszeń ode mnie miał. Tak , tak pisałaś marra i Gos czuje się dzięki Tobie wyjątkowy. :evil_lol: :cool3: Bardzo dobrze :D Quote
phase Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Jutro ( o ile nie będzie tak obrzydliwej pogody jak dziś ;/ ) to odwiedzę "mojego" chłopaka. Strasznie się za nim stęskniłam , ale niestety wątpię , że bd fotki , bo nie mam zbyt dobrego aparatu , ale może jeden portrecik mu strzelę. ;) Quote
Barkelona Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 w zeszłą sobotę zaszłam do Goska, chyba jest przeniesiony do boksu za budynkiem schroniska (chyba że to jakiś bardzo podobny do niego psiak). Witał merdaniem ogona i dopraszał się o smakołyki. Nawet zza krat jest przyjazny do właściwie obcych mu osób, kurcze, chciałabym żeby znalazł domek na stałe. Quote
phase Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Tak, wiem gdzie on siedzi. Oprócz tego, że jest przyjazny, merda ogonem, itp, to także źle znosi pobyt w klatce, nie jest psiakiem dla każdego. Potrzebuje "ręki", która będzie potrafiła w miarę uspokoić jego temperament, gdy zachodzi taka potrzeba, ale także zaspokoić jego energię. Gos to naprawdę fajny psiak, jednak potrzebuje osoby konsekwentnej, która poradzi sobie z nim. Quote
Recommended Posts