phase Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Ee tu nie ma za co dziekowac. :) w koncu to tyle lat ze idzie sie przyzwyczaic do psa :) ja rowniez Ci dziekuje!! Quote
marra Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ogromnie się zmienił Gosiaczek, sierść już matowa i schudł bardzo. Widać, ze to już zaawansowany wiek, pamiętam jak pierwszy raz zajrzałam na wątek, był całkowicie inny Glucik nasz kochany :) Oj Phase dobrze, że on ma Ciebie. Wie, że nie jest sam, nie zostawiaj go nigdy. Quote
azalia Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Dlaczego w tytule jest "w nowym domu".Przecież Gosk jest w schronie.Nic nie rozumiem,oświećcie mnie.Jak się czuje Gosiczek? Quote
phase Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Jak to w schronie? Gosek ma dom. ;) W paździeniku/listopadzie go odwiedzę, teraz jeszcze za wcześnie. Quote
azalia Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Przepraszam,ja niedoinformowana jestem.Cieszę się bardzo z domku Gosika. Quote
phase Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 8.12.2014r Gos odszedł w DS. Niestety chorował, chudł o oczach, leki nie pomagały, brak apetyty, nie chciał już wstawać, był pod kroplówkami. Jeden z psiaków, który zostanie w moim sercu na zawsze. Tyle lat byliśmy "razem", tyle przygód, pracy i szczęścia. Nauczył mnie cierpliwości i nie poddawania się. Ogromnie się cieszę, że ostatnie miesiące przeżył w kochającym go domku. [*] Quote
Recommended Posts