Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka']Ja czytam z przyjemnością:smile:
Super są takie wątki na luzie, gdzie można pooglądać szczęśliwe psy.
Nawet jak czytam przepisy kulinarne;), to też uważam, że nic złego się nie dzieje.[/QUOTE]

Co do przepisów... to mam świetną stronkę internetową z przepisami na ciasta...wszystkie mi się udają. Mogę polecić:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudia M.']Co do przepisów... to mam świetną stronkę internetową z przepisami na ciasta...wszystkie mi się udają. Mogę polecić:)[/QUOTE]

Jestem taką szczęściarą;), że nawet piekarnika nie mam, bo mój mąż ciast nie lubi. Konsumuje czasem odrobinkę, żeby nie zrobić gospodyniom przykrości.
Wyjątek stanowi Amiga:loveu: i Jej sernik. Może zjeść wszystko co tylko przyniesie:evil_lol:.
Nadrabia za to jarzynami ( w każdej ilości) i oczywiście mięsem:diabloti:

Posted

Oj to mój mąż, jest prawdziwym maniakiem-słodyczowym, ma chłopak to po rodzicach, którzy zjedzą wszystko, w każdej ilości i to natychmiast. (pozdrawiam przy okazji męża, bo wiem, że śledzi nasz wątek i sprawdza czy głupot nie wypisuje) ;) Ja też lubię ciasta ( nie koniecznie piec, ale lubię jak już są) i warzywa, mięs nie- jestem wegetarianką. Ale przynajmniej jedno nas łączy:)

Posted

[quote name='Klaudia M.']

Mamy już prawie 9,000 odwiedzin... i nikt ze mną nie chce gadać...[/QUOTE]
A czemu się dziwisz ?:crazyeye:Takie groźne baby:mad::mad: i jeszcze groźniejsze psy:diabloti:

Posted

[quote name='elaja']A czemu się dziwisz ?:crazyeye:Takie groźne baby:mad::mad: i jeszcze groźniejsze psy:diabloti:[/QUOTE]

Ja tam jestem miła, grzeczna, kulturalna i potulna niczym baranek-ANIOŁ jednym słowem. (Dobrze, że mąż nie może się zalogować, bo na pewno wypowiedział by się na ten temat ze swojego punktu widzenia):D

Posted

[quote name='Klaudia M.']Ja tam jestem miła, grzeczna, kulturalna i potulna niczym baranek-ANIOŁ jednym słowem.[/QUOTE]
No to prawie jak ja .....i Timek:diabloti:

Posted

Ja dodałabym jeszcze Aresa i Czarownice. Timek i Czarownica są jeszcze spoko, bo dadzą się pogłaskać;) A poza tym wiesz, że "prawie" daje wielką różnicę.;p

Edit. Takie byki robię, a nikt mnie nie poprawia...chyba rzeczywiście się mnie boją.

Posted

[quote name='Klaudia M.']Ja dodałam bym jeszcze Aresa i Czarownice. Timek i Czarownica są jeszcze spoko, bo dadzą się pogłaskać;) [/QUOTE]
[B]Same ANIOŁY [/B]jednym słowem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To już prawie raj;)

Posted

Byłoby jak w raju, gdyby Twoja szczypawica dała mi się pogłaskać:)

Dla Gugusia24:

Wika nadal szuka domu i brakuje jej deklaracji, w dalszym ciągu nie pozwala się dotykać. :P

Edit. Dla ożywienia wątku, zaraz wkleję sesję łóżkową. Aż wam szczęki powypadają:P

[IMG]http://i55.tinypic.com/2ilzbpe.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Klaudia M.']Byłoby jak w raju, gdyby Twoja szczypawica dała mi się pogłaskać:)[/QUOTE]
Zawsze możesz spróbować ;) Tak na marginesie to kilkunastu sędziów go macało , zębiska liczyło ...i żyją , a przy tym żadnej części ciała nie stracili :lol:

[quote name='Klaudia M.']
Edit. Dla ożywienia wątku, zaraz wkleję sesję łóżkową. Aż wam szczęki powypadają:P

[IMG]http://i55.tinypic.com/2ilzbpe.jpg[/IMG][/QUOTE]
To jest dopiero naprawdę szczęśliwy pies ! Ślicznie Wikunia wygląda:loveu:

Posted

Elaju co do próbowania, to przyznam, że się boje. Tak ładnie wyglądam ze wszystkimi kończynami, że nie chcę ich stracić;) Nie chce być wyjątkiem, potwierdzającym regułę;)

[quote name='elaja']
To jest dopiero naprawdę szczęśliwy pies ! Ślicznie Wikunia wygląda:loveu:[/QUOTE]

Szczęśliwy, bo wszyscy opuścili salon i poszli spać, a ona w końcu mogła zająć swój fotel.

Posted

[color=red]J[/color] [color=green]e[/color] [color=brown]s[/color] [color=pink]t[/color] [color=silver]e[/color] [color=gold]m[/color]

[color=blue]T[/color] [color=silver]u[/color]
[color=yellow]N[/color] [color=orange]a[/color]

[color=violet]C[/color] [color=red]h[/color] [color=peach]w[/color] [color=turquoise]i[/color] [color=emerald]l[/color][color=ruby]e[/color]
[color=blue]!!!![/color] [color=green]!!![/color] [color=gold]!!![/color]

Posted

Wikunia zaakceptowała psa szwagra, w naszym domu w końcu zapanował ład i spokój;) Tylko mój pitbull nie umie się jeszcze przekonać do tego cielaka:)

Wikunia w swoim kącie:) (to jest też ulubiony kąt pozostałych psów, co one w nim widzą?:) )
[IMG]http://i55.tinypic.com/1z6bihx.jpg[/IMG]

i na życzenie Dog angielski;) z relacji mojego szwagra wynika, że ta [U][B]RASA[/B][/U] powstała w wyniku połączenia doga i boxera... Ma nawet tą rasę i jej opis w jakieś swojej książce o psach:D
[IMG]http://i52.tinypic.com/2hmlkx5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Klaudia M.']Wikunia zaakceptowała psa szwagra, w naszym domu w końcu zapanował ład i spokój;) Tylko mój pitbull nie umie się jeszcze przekonać do tego cielaka:)

Wikunia w swoim kącie:) (to jest też ulubiony kąt pozostałych psów, co one w nim widzą?:) )
[IMG]http://i55.tinypic.com/1z6bihx.jpg[/IMG]

i na życzenie Dog angielski;) z relacji mojego szwagra wynika, że ta [U][B]RASA[/B][/U] powstała w wyniku połączenia doga i boxera... Ma nawet tą rasę i jej opis w jakieś swojej książce o psach:D
[IMG]http://i52.tinypic.com/2hmlkx5.jpg[/IMG][/QUOTE]
A to akurat nie jest żaden bokser ani nawet miź boksera tylko bulmastif ( ang) i poniekąd Twój szwagier miał rację .

Posted

[quote name='elaja']A to akurat nie jest żaden bokser ani nawet miź boksera tylko bulmastif ( ang) i poniekąd Twój szwagier miał rację .[/QUOTE]

Nie przełknę informacji, że mój szwagier mógł mieć w czymś racje.

Posted

[quote name='Klaudia M.']Nie przełknę informacji, że mój szwagier mógł mieć w czymś racje.[/QUOTE]
Raczej nie masz wyjścia:evil_lol::evil_lol:

Posted

Czasem bywa tak nazywany - jednak oficjalna nazwa rasy to bullmastif . Ładna sunia , nie wiesz może z jakiej hodowli ?
edit. i szybko wróćmy do głównego tematu czyli Wiki , bo zaraz tu Gugus wpadnie i zrobi porządek :evil_lol:

Posted

Szwagier, na pewno nie ma jej z hodowli. Może z pseudo, może z giełdy lub z innego źródła (w grę nie wchodzi schronisko etc.)...musiałabym męża zapytać. Sunia ładna, fajny charakter...takie duże dziecko. Niesamowicie przywiązana do właściciela. Ale nie zakochałam się w tej rasie;) Nie ma to jak rasowy kundelek:)

Wika ma się dobrze, nadal szuka domu i brakuje deklaracji. (z myślą o Gugusiu) ;)

Posted

[quote name='Klaudia M.']Zawsze mogę spróbować wymazać naszą rozmowę z pamięci:P

Ale przecież bulmastif mimo, iż jest z Anglii, to nie jest dog angielski.[/QUOTE]

Jak sie dokładnie nie wie ? to mówi sie że w typie boksera... albo coś co wyglada jak duży sliniak xd

tak sie pisze ! [b]bullmastiff[/b]

Posted

[quote name='Gugus24']Jak sie dokładnie nie wie ? to mówi sie że w typie boksera etc..

tak sie pisze ! [B]bullmastiff[/B][/QUOTE]

Nie znam się na rasach, rozpoznaje tylko te najbardziej powszechne lub te które wyjątkowo mi się podobają:) Czyli jakieś 20-30 ras, a przecież jest ich setki:) Wróciłes do nas:P Cieszę się:)