Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ekhm. Ja tak czekałam, czekałam i wreszcie się nie doczekałam. Dlatego też wprowadziłam pewne zmiany, m.in. zmianę TŻta :evil_lol:

Posted

[quote name='a_niusia']a ja dostalam szczeniaczka, zeby zagluszyc tykanie zegara:evil_lol:[/QUOTE]

haha genialny sposób, ma chłop łeb nie ma co :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']haha genialny sposób, ma chłop łeb nie ma co :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

tez tak uwazam.

pies zamiast dziecka i to o zgrozo na urodziny:evil_lol:

nawet miala miec rodowodowo na imie happy birthday hahahaha

Posted

[quote name='a_niusia']tez tak uwazam.

pies zamiast dziecka i to o zgrozo na urodziny:evil_lol:

nawet miala miec rodowodowo na imie happy birthday hahahaha[/QUOTE]

dla mnie to byłyby wymarzony prezent urodzinowy :loveu: ale w moim przypadku koniecznie wizyta w hodowli i możliwość wyboru sobie odpowiadającej mi psinki co chyba nie jest zbyt realne z tego co czytam :evil_lol:
po cholerę kase na pierścionek wydawać, to ja już wolę zaręczynowego laptopa albo zaręczynową dechę do snowboardu :diabloti:

[quote name='evel']Ekhm. Ja tak czekałam, czekałam i wreszcie się nie doczekałam. Dlatego też wprowadziłam pewne zmiany, m.in. zmianę TŻta [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]

jaaaa ale masz parcie! :evil_lol:

Posted

To tak pół żartem, pół serio ;) Ale tak, zaczęło mi tykać jakiś czas temu, a teraz regularnie mam ciążę urojoną, zwłaszcza jak wpadam sobie niezobowiązująco na strony hodowli i widzę [URL="http://www.marshalldogsfci.pl/miot-f.html"]COŚ TAKIEGO[/URL] :evil_lol:

Posted

mi tyka na widok malutkich wyżłów węgierskich :( ale dupa, może gdybym rudej nie miała to bym poważniej pomyślała o takim rudzielcu a tak to póki co brak warunków :(
i nie ma kto ze mną zasuwać biegiem po lesie, a jednego kolesia spotykam za każdym razem jak idę biegać, właśnie z łyżwem sobie pocina, też tak chcę.. :[

Posted

[quote name='klaki91']mi tyka na widok malutkich wyżłów węgierskich :( ale dupa, może gdybym rudej nie miała to bym poważniej pomyślała o takim rudzielcu a tak to póki co brak warunków :(
i nie ma kto ze mną zasuwać biegiem po lesie, a jednego kolesia spotykam za każdym razem jak idę biegać, właśnie z łyżwem sobie pocina, też tak chcę.. :[[/QUOTE]
To pożyczaj łyżwa. :cool3:

Posted

ale ja chcę swojego!

nie no, moja ruda jest wysportowana i nie zdarzyło się jeszcze żeby ledwo wracała ze spaceru czy domagała się zaniesienia do domu, 45-60 minut ciągłego biegu w średnim tempie, kompanko w stawie i pies dalej nie jest zmęczony tylko czeka aż będę rzucać piłę :) ale i tak chcę wyżła.

Posted

[quote name='klaki91']ale ja chcę swojego!

nie no, moja ruda jest wysportowana i nie zdarzyło się jeszcze żeby ledwo wracała ze spaceru czy domagała się zaniesienia do domu, 45-60 minut ciągłego biegu w średnim tempie, kompanko w stawie i pies dalej nie jest zmęczony tylko czeka aż będę rzucać piłę :) ale i tak chcę wyżła.[/QUOTE]

nie dziwie ci sie:))))

Posted

[quote name='klaki91']mi tyka na widok malutkich wyżłów węgierskich :( ale dupa, może gdybym rudej nie miała to bym poważniej pomyślała o takim rudzielcu a tak to póki co brak warunków :(
i nie ma kto ze mną zasuwać biegiem po lesie, a jednego kolesia spotykam za każdym razem jak idę biegać, właśnie z łyżwem sobie pocina, też tak chcę.. :[[/QUOTE]

Mam pieknego pointera na zbyciu jakbyś chciała :evil_lol:

Posted

[quote name='evel']Ekhm. Ja tak czekałam, czekałam i wreszcie się nie doczekałam. Dlatego też wprowadziłam pewne zmiany, m.in. zmianę TŻta :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: ja nie czekam aż tak długo... :evil_lol: jesteśmy razem ponad 3 lata i jakoś powiedzmy od roku marzę o zaręczynach, to chyba jeszcze nie czas na zmianę TŻ? :diabloti: ale mamy w znajomych parę, co są razem jakieś 8 lat i facet jest takim dzieciakiem, że wątpię, by ona się doczekała i ja ciągle mówię swojemu, że ja tyle czekać nie będę ;)

u mnie drugi pies nic nie zmienił w moich instynktach i nadal marzę o dzieciach i w ogóle :cool3:

Posted

[quote name='motyleqq']

u mnie drugi pies nic nie zmienił w moich instynktach i nadal marzę o dzieciach i w ogóle :cool3:[/QUOTE]

Spełniaj marzenia ;)
Dzieci wcale nie są takie złe :evil_lol:

Posted

[quote name='Majkowska']Spełniaj marzenia ;)
Dzieci wcale nie są takie złe :evil_lol:[/QUOTE]

trochę nas na razie nie stać :evil_lol: ale mam plan rodzić zaraz po studiach haha :lol: