Amber Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 I filmik z naszego frisbooagility. Duże słowo jak na płotek u babci :evil_lol: https://www.youtube.com/watch?v=ySuNWJqIva4&list=UU4-vm8DNfX7jmn00VuyPZKQ Quote
Agnes Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Pasuje jesien do niego :p lubie choszczowke, bylam tam raptem pare razy ale przyjemne miejsce. Szerokie sciezki i taki zadbany las sie wydaje. Quote
Collakowa Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Jari mistrz głupich min :jumpie: http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%204/DSC_3147_zpsb0a6c769.jpg Racja. Piękny ten las jesienią, ale ogólnie chyba wszystkie lasy jesienia wyglądają bajecznie. Muszę do takowego się z Sarą przejść i porobic jej lesne fotki :D Piękną obrożką Jari ma :) Jari jak mogłeś staranowac tak jamnice!? Cortina to była? (wybacz, ale jeszcze nie pamiętam ich imion) Quote
WATACHA Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Jari schudł chyba ? Frisbee letko sfatygowane Quote
Collakowa Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%204/DSC_3151_zps2f7bbf84.jpg Mina jamnicy, bezcenna :laugh2_2: Quote
Amber Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Pasuje jesien do niego lubie choszczowke, bylam tam raptem pare razy ale przyjemne miejsce. Szerokie sciezki i taki zadbany las sie wydaje. Choszczówka jest the best :) Mam tu koło siebie las, ale nie umywa się do Choszczówki nawet. Raz, że jest szeroko, a dwa, że baaardzo czysto. Tutaj to jest jeden wielki śmietnik, aż żal patrzeć. Jari mistrz głupich min http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%204/DSC_3147_zpsb0a6c769.jpg Racja. Piękny ten las jesienią, ale ogólnie chyba wszystkie lasy jesienia wyglądają bajecznie. Muszę do takowego się z Sarą przejść i porobic jej lesne fotki Piękną obrożką Jari ma Jari jak mogłeś staranowac tak jamnice!? Cortina to była? (wybacz, ale jeszcze nie pamiętam ich imion) Jamnice są od czasu do czasu taranowane. Tak samo jak ludzie. Taki nas podły los, za to Jari ma kupę radochy :eviltong: Jari schudł chyba ? Frisbee letko sfatygowane Schudł, to prawda. On ma tutaj dużo więcej ruchu jednak, a jest na karmie Light. Daje mu jej więcej, ale chyba nie widać rezultatów. Po zjedzeniu tego worka zamówię mu chyba taką jaką w sumie powinien jeść od początku czyli Adulta Large i się zobaczy... Oczywiście mimo wszystko nie wykluczam sraki :loveu: Frisbee to już nie jest frisbee tylko kawałek obgryzionego plastiku :eviltong:. Dla Jariego to jednak obiekt najwyższych uniesień, tak więc udawajmy, że jest to sprzęt wysokiej klasy :evil_lol: Quote
Erykowa Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Piękne zjdęcia a Jari idealnie "spasowany" z lasem ;) Nawet obrożą A jamnior jaki umięśniony ! Super wygląda,jakoś wcześniej tego nie zauważyłam. Jar bardzo fajnie wygląda-przynajmniej mi się tak wydaje.My tez teraz znów zmienilismy karmę i zobaczymy czy szanowny pan ni zrezygnuje z niej ;) ale początek był lepszy niz poprzednimi razami.Bo on zawsze nowa karmę chetnie je ale teraz jak mu dałam nowa zmieszaną ze "starą" to wyżarł tylko te "granulki" z nowej :) Quote
Vailet Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Frisboagility-powinni zainteresowac sie tą dziedzina i wprowadzic ja w zycie! :evil_lol: Quote
Amber Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Piękne zjdęcia a Jari idealnie "spasowany" z lasem Nawet obrożą A jamnior jaki umięśniony ! Super wygląda,jakoś wcześniej tego nie zauważyłam. Jar bardzo fajnie wygląda-przynajmniej mi się tak wydaje.My tez teraz znów zmienilismy karmę i zobaczymy czy szanowny pan ni zrezygnuje z niej ale początek był lepszy niz poprzednimi razami.Bo on zawsze nowa karmę chetnie je ale teraz jak mu dałam nowa zmieszaną ze "starą" to wyżarł tylko te "granulki" z nowej U jamnika to nie mięśnie - to tłuszcz :evil_lol: U nas karma zamówiona, mam nadzieję, że będzie na poniedziałek. Teraz tylko trzeba trzymać kciuki :eviltong: Świetnie wyglądasz ojciec! :grins: Dziękóffka :grins: Frisboagility-powinni zainteresowac sie tą dziedzina i wprowadzic ja w zycie! :evil_lol: Było by flyballo-frisbo-agility gdyby płotków było więcej, no ale cieszmy się z tego co mamy :niedowia: :evil_lol: Dziś dowód na to, że już nie kocham Jariego... Został w domu, a my w grupie 4 jamników wybraliśmy się na Pola Mokotowskie. Psów i ludzi od groma, ale NIKT nie miał tylu jamników co my :-P (i chyba też nikt by nie chciał :eviltong: ) Quote
Collakowa Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Ile jamników! Oj ty zła! Wolisz jamniki od Jariego! Ludzie się pewno odwracało co chwila :D Nie mów, ze wszystkie twoje? Quote
Amber Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Taaak, 4 jamniki już były zauważalne, oczywiście pytania "kto jest czyją mamą albo ojcem?", ludzie byli nieco rozczarowani, że nikt niczyim :eviltong: 2 są moje (rude) i 2 TŻ (czarne) Wydobyłam klatkę Jariego z czeluści piwnicy i żałuję tylko, że nie zrobiłam tego wcześniej. Nie ma oporów, żeby w niej leżeć i nawet zamykany nie drze ryja, co mnie mocno zaskoczyło :eviltong: A jeszcze z nowości, poszłam za ciosem i zapisałam się na weekendowy trening agility :grins: Zobaczymy z czym to się je i czy to w ogóle dla nas ;) Quote
Agnes Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Noo to prawie już jak schronisko :laugh2_2: Jeszcze ze dwie klatki i możesz zakładać przytulisko, robić bazarki na bidy :jumpie: Powodzenia na treningu! Ciekawe jak Wam pójdzie :) Quote
Recommended Posts