Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja gruba osoba :p

Przyjechałam głównie kupić dysk... Nie dało się... Dyski były dodawane jako gratisy więc kupiłam ciastka za 6 zeta, okazało się później bardzo smaczne, bo już ich nie ma :evil_lol:

Posted

Wzięłam matołka, żeby się socjalizował, choć Pola Mokotowskie zawsze budziły we mnie odrazę przez niekontrolowaną ilość psów jakie tam biegają ;) Ale było spoko, tj Jari zachowywał się spoko, bo inne psy to wiadomo... Nie ogarniesz.

Ja frisbee wolę rzucać u nas na wsi na polu :lol: Nie ma strachu, że jakiś york podbiegnie i dzieci się rozpłaczą :diabloti:

Posted

Mi chodziło dokładnie o ten dysk z dog chow. Nie są jednorazowe. Ja nadal używam swojego zeszłorocznego, choć fakt, nie jest w najlepszym stanie... (dlatego kupiłam nowy :eviltong:)

Posted

On to już emeryt bez jajec, szału nie ma ;) Nie, żeby mnie to martwiło specjalnie :diabloti: :evil_lol:
A na serio to myślę, że doszliśmy już do tego etapu, że nieco zluzował, choć nadal mu za grosz nie ufam :eviltong:

Posted

Focie z dzisiejszego spacerku. Wyjątkowo za dnia jeszcze, bo przeważnie chodzimy na niego ok. 21-22. Latarka czołowa rulez :loveu: Tylko foty średnio wtedy wychodzą :evil_lol:

Posted

Chętnie bym dała ale nie mam ;) Na główny spacer chodzimy zwykle późnym wieczorem, a wtedy foty nie wychodzą. Kilka dni temu byliśmy za jasnego, ale i tak już zdjęcia się rozmazywały więc mam całe 4 :eviltong:

Szeleczki wróciły do łask, TŻ stwierdził, że dużo lepiej mu się na nich psa prowadzi... Ja mogę być tylko zachwycona :grins:

Jamnice dostały od taks super-oczojebno-odblaskowe obroże na nocne spacerki, może kiedyś zrobię foty ;)

mB8ZgQV.jpg

DRKhiBK.jpg

M84Lbha.jpg

npBcQtj.jpg

Posted

Super mu pasuje khaki ;)

W końcu Jarhead - barwy bojowe :grins:

Na ostatni ładny weekend w tym roku (tak myślę) musiałam się rozchorować :puppydog: więc żadnych fot nie zrobiłam. Wrzucam ogrodowe, które robiłam kiedyś tam. Fince ogrodowe życie wyraźnie służy, więcej chodzi i to swoim tempem, wzmocniła sobie mięśnie i czasem wpada do domu takim pędem, że Jari by się nie powstydził. Ale ma to też swoje złe strony, bo potrafi zniknąć na godzinę, a potem w nocy zwrócić na posłanie to co zdążyła "upolować" podczas tej eskapady :diabloti: No cóż, jamnik.

Zaczynam też powoli kreować "psi pokoik" tutaj, jak skończę, na pewno się pochwalę :cool3: Utrzymanie czystości domu z ogrodem, gdzie psy latają po wszystkich pokojach jest niemożliwe, a tak się złożyło, że jest ich 5... Przydały by się jeszcze dwa, ale zobaczymy jak to wyjdzie :evil_lol:

Kostka z którą miały zabawę przez 3 dni ;)

DSC_2871_zps31a44ef0.jpg

DSC_2881_zps577c1fc7.jpg

DSC_2886_zpsa18a5fe4.jpg

DSC_2902_zps4ace2d0e.jpg

DSC_2903_zpsf370e1a7.jpg