Amber Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Moja gruba osoba :p Przyjechałam głównie kupić dysk... Nie dało się... Dyski były dodawane jako gratisy więc kupiłam ciastka za 6 zeta, okazało się później bardzo smaczne, bo już ich nie ma :evil_lol: Quote
gops Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Jarek nie chciał pobiegać za frisbee ? czy go nie brałaś ? :lol: Quote
Amber Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Wzięłam matołka, żeby się socjalizował, choć Pola Mokotowskie zawsze budziły we mnie odrazę przez niekontrolowaną ilość psów jakie tam biegają ;) Ale było spoko, tj Jari zachowywał się spoko, bo inne psy to wiadomo... Nie ogarniesz. Ja frisbee wolę rzucać u nas na wsi na polu :lol: Nie ma strachu, że jakiś york podbiegnie i dzieci się rozpłaczą :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 przecie można było kupić dyski ;) a te z dog chow są jednorazowe Quote
Amber Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Mi chodziło dokładnie o ten dysk z dog chow. Nie są jednorazowe. Ja nadal używam swojego zeszłorocznego, choć fakt, nie jest w najlepszym stanie... (dlatego kupiłam nowy :eviltong:) Quote
Fauka Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jari wyglądał na całkiem ogarniętego, widzieliśmy was ;) Quote
Amber Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 On to już emeryt bez jajec, szału nie ma ;) Nie, żeby mnie to martwiło specjalnie :diabloti: :evil_lol: A na serio to myślę, że doszliśmy już do tego etapu, że nieco zluzował, choć nadal mu za grosz nie ufam :eviltong: Quote
Amber Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Focie z dzisiejszego spacerku. Wyjątkowo za dnia jeszcze, bo przeważnie chodzimy na niego ok. 21-22. Latarka czołowa rulez :loveu: Tylko foty średnio wtedy wychodzą :evil_lol: Quote
Erykowa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ale jesiennie już na waszych zdjęciach a Jari idealnie kolorystycznie się wpasowuje w te barwy :) Quote
Amber Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 To prawda, najładniejsze foty zawsze mu robię jesienią :) Quote
Erykowa Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 To dawaj jakieś następne :) Jamnice też fajnie wyglądają Quote
Amber Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Chętnie bym dała ale nie mam ;) Na główny spacer chodzimy zwykle późnym wieczorem, a wtedy foty nie wychodzą. Kilka dni temu byliśmy za jasnego, ale i tak już zdjęcia się rozmazywały więc mam całe 4 :eviltong: Szeleczki wróciły do łask, TŻ stwierdził, że dużo lepiej mu się na nich psa prowadzi... Ja mogę być tylko zachwycona :grins: Jamnice dostały od taks super-oczojebno-odblaskowe obroże na nocne spacerki, może kiedyś zrobię foty ;) Quote
Amber Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Super mu pasuje khaki ;) W końcu Jarhead - barwy bojowe :grins: Na ostatni ładny weekend w tym roku (tak myślę) musiałam się rozchorować :puppydog: więc żadnych fot nie zrobiłam. Wrzucam ogrodowe, które robiłam kiedyś tam. Fince ogrodowe życie wyraźnie służy, więcej chodzi i to swoim tempem, wzmocniła sobie mięśnie i czasem wpada do domu takim pędem, że Jari by się nie powstydził. Ale ma to też swoje złe strony, bo potrafi zniknąć na godzinę, a potem w nocy zwrócić na posłanie to co zdążyła "upolować" podczas tej eskapady :diabloti: No cóż, jamnik. Zaczynam też powoli kreować "psi pokoik" tutaj, jak skończę, na pewno się pochwalę :cool3: Utrzymanie czystości domu z ogrodem, gdzie psy latają po wszystkich pokojach jest niemożliwe, a tak się złożyło, że jest ich 5... Przydały by się jeszcze dwa, ale zobaczymy jak to wyjdzie :evil_lol: Kostka z którą miały zabawę przez 3 dni ;) Quote
Amber Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Wzrok w stylu "czemu ona je moja kość?" ;) Quote
Recommended Posts