Amber Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 W BK mięso jest właśnie rewelka. Ja w sumie lubię wszystko, oprócz nadmiernie przyprawionych kebabów z cebulą :lol: Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Klatka ,kolce ,smycz i jeb za każde wydarcie mordy.:cool3:jedna,dwie sesje i pies siedzi cicho jak makiem zasiał. Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Wieśmaczki ,Big mac ,czisburgery ,mc royal ,mc wrapy :loveu: z KFC pikantny kubełek classic ,grander mrrrrr:loveu: Quote
motyleqq Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Klatka ,kolce ,smycz i jeb za każde wydarcie mordy.:cool3:jedna,dwie sesje i pies siedzi cicho jak makiem zasiał.[/QUOTE] cóż, dla mnie klatka służy do czegoś innego niż cisza wypracowana awersją ;) Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Pewnie lepiej niech pies przed treningiem cały się spali darciem mordy:loveu: Quote
Amber Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Wieśmaczki ,Big mac ,czisburgery ,mc royal ,mc wrapy :loveu: z KFC pikantny kubełek classic ,grander mrrrrr:loveu:[/QUOTE] Mmmm pepperoni z Pizza Hut :eviltong: Tak lubię a tak dawno nie jadłam... :( w KFC skasowali moją łagodną kanapkę... Jak Zinger tylko z normalnym kurczakiem. Bo ja ostrych nie lubię. A taki dobry sos miała :( Quote
Amber Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Łagodne są dla lamusów:lol:[/QUOTE] Przynajmniej nie piecze mnie później 2 razy... Choć pewnie ty to lubisz :loveu: :eviltong: Quote
motyleqq Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Pewnie lepiej niech pies przed treningiem cały się spali darciem mordy:loveu:[/QUOTE] lepiej żeby już zawsze bał się klatki w obcych miejscach, jeszcze bardziej niż boi się teraz? ;) dziękuję, postoję Quote
FredziaFredzia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']Nie ma problemu dawałam nawet Amberowej przepis na bakłażanka z rusztu, u nas to jest hicior, tak samo jak deserek-[B] brzoskwinie z cukrem, który pod wpływem temperatury karmelizuje.[/B] Kto chce może jeszcze serek śmietankowy sobie dorzucić. Pychotka. Ja ogólnie lubię dużo wegetariańskich potraw, bo są dobre i smaczne. Także znajdzie się coś dobrego dla każdego :cool3: [/QUOTE] A próbowałaś ananasa posmarowanego miodem z grilla? MEGA! Ale mi narobiliście ochoty na McDonalds... Royalek mniam mniam... Albo w KFC twister omnomnom Quote
asiak_kasia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 :placz: nienawidze was-teraz jestem głodna :shake: BK nie lubię strasznie mi u ich nie smakuje, KFC zdzierże, w macu tylko lody, ale wielkie prawdziwe kebaby, takie z baraniny, w Poznaiu jest teraz nowa knajpka na Starym Rynku, jeżuuu, jakie oni mają dobre żarcie... Tylko TZ mi zabrania tam chodzi bo o twierdzi, że "kupujesz kebaba osiedlasz araba" :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 A ja mam dietę, bo mam miesiąc na schudnięcie :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Czemu miesiąc?[/QUOTE] bo za miesiąc wyjeżdżam do Macedonii i muszę ładnie wyglądać :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 A tak w ogóle to w której części pyrlandii mieszkasz Kasia? Jak niedaleko mnie to ja się na zlot piszę :evil_lol: Pizze bym zjadła najlepiej ze salami :loveu: póki co wcinam krówkę kakaową z puszki :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']A tak w ogóle to w której części pyrlandii mieszkasz Kasia? Jak niedaleko mnie to ja się na zlot piszę :evil_lol: Pizze bym zjadła najlepiej ze salami :loveu: póki co wcinam krówkę kakaową z puszki :evil_lol:[/QUOTE] okolice Nowego Tomyśla :cool3: Mam duuuuużo terenów konisie, pieski, kotki, gołębie i kuraki :loveu: Do tego stara chałupę 100letnia w której straszy :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']okolice Nowego Tomyśla :cool3: Mam duuuuużo terenów konisie, pieski, kotki, gołębie i kuraki :loveu: Do tego stara chałupę 100letnia w której straszy :diabloti:[/QUOTE] znaczy możemy się do ciebie wpraszać? :loveu: Quote
asiak_kasia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Unbelievable']znaczy możemy się do ciebie wpraszać? :loveu:[/QUOTE] taa jest ;) już jakiś czas temu proponowałam, ale wtedy było zimno, mokro i brzydko a my tonelismy w błocku, a t eraz za to mamy słoneczko jest cieplutko i rosną truskawki :loveu: Mam 12ha terenu swojego w tym las, łąki i jakieś bajoro, ale prawdę mówiąc nie ryzykowałabym tam kąpieli :eviltong: a kto odważy to może zadek w siodełko wsadzić :diabloti: Z psami zasadniczo tez nie ma problemu, bo są 2 wejścia, i tak mądrze pomyślane, ze w sumie są 3 oddzielne części ogrodu, także można grupować pieseczki wedle uznania i chęci krwiożerczych, tudzież zamknąć w kojcach bo tez mam 3 :evil_lol: ps. a moj tesciu robi u nas swoje pifko i winko :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='asiak_kasia']taa jest ;) już jakiś czas temu proponowałam, ale wtedy było zimno, mokro i brzydko a my tonelismy w błocku, a t eraz za to mamy słoneczko jest cieplutko i rosną truskawki :loveu: Mam 12ha terenu swojego w tym las, łąki i jakieś bajoro, ale prawdę mówiąc nie ryzykowałabym tam kąpieli :eviltong: a kto odważy to może zadek w siodełko wsadzić :diabloti: Z psami zasadniczo tez nie ma problemu, bo są 2 wejścia, i tak mądrze pomyślane, ze w sumie są 3 oddzielne części ogrodu, także można grupować pieseczki wedle uznania i chęci krwiożerczych, tudzież zamknąć w kojcach bo tez mam 3 :evil_lol: ps. a moj tesciu robi u nas swoje pifko i winko :loveu:[/QUOTE] omatko :loveu: OLEK!!!! WIDZISZ?! :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Unbelievable']omatko :loveu: OLEK!!!! WIDZISZ?! :evil_lol:[/QUOTE] normalnie idealne miejsce na zlot :multi: Quote
motyleqq Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 dogomaniacki zlot powinien być u Kasi, a nie gdzieś tam :cool3: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 No baja mam niecałe 100km :multi: To kiedy impreza? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts